Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Anyte_uogyte @ 2011 06 10, 16:25)
Na pasisveikint reiktu Garbė Jėzui Kristui  mirksiukas.gif ,nes kai pasakai laba diena tai ir supranta kad retas svecias baznycioj  4u.gif

vaje kaip man toks sveikinimasis nepatinka, bet B kartais taip megsta su kunigu bet as i ji pasnairuoju tik lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 06 10, 16:55)

As kai ejau i baznycia, paskambinau i duris ir laukdama kol atidarys sukau galva kaip cia pasisveikint biggrin.gif Atidaro duris kunigeis ir mano pats liezuvis "garbe Jezui Kristui" pasake, o kuniogelis taip nusisypsojo placiai ir atsake "laba diena"  doh.gif  biggrin.gif
Daugiau niekada nesisveikinsu "bobutiskai" kai kazkuri issireiske biggrin.gif

lotuliukas.gif net balsu juokiuos lotuliukas.gif
nu o as be jegu, vos laikanti asras bet tuoj riedesim i kaimuka, ten liksim, o ryt grisim puostis, laukt kriksto teveliu ir vysim debesis ir lietu lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 06 10, 17:55)
Nebukit tokia griezta. Jus pasaket, kad nerandate nieko grazaus, tad lilget labau zmoniskai patare darytis paciai pagal savo norus- tada bus labai grazu... O cia taip uzsipuolet  schmoll.gif
As kai ejau i baznycia, paskambinau i duris ir laukdama kol atidarys sukau galva kaip cia pasisveikint biggrin.gif Atidaro duris kunigeis ir mano pats liezuvis "garbe Jezui Kristui" pasake, o kuniogelis taip nusisypsojo placiai ir atsake "laba diena"  doh.gif  biggrin.gif
Daugiau niekada nesisveikinsu "bobutiskai" kai kazkuri issireiske biggrin.gif

vat kaip jums, o aš pasisveikinau Laba diena, nes iš tikro tas vienuolis buvo jaunas gal virš 30 kiek, o po to tokią apklausą apturėjau ar esu tikinti kodėl į bažnyčią ne kiekvieną sekmadienį vaikštau ir t.t. tai pagalvojau, kad gal mano pasisveikinimas nesužavėjo jo
Atsakyti
O sakykit, kokius žodžius reikėtų sakyti, įteikiant krikštatėviams siuvinėtus rankšluosčius?? Kad pasirūpintų krikšto vaiko higiena, bet iš esmės, tai čia mūsų, tėvų pareiga biggrin.gif Niekaip nesugalvoju kaip gražiau įteikt...
Atsakyti
O as vat su tokia dilema susiduriau. g.gif Mes per krikstynas ruosiames ir vaikiuko 1 gimtadieni pamineti.tai dabar pagalvojau,o kazin kaip reiketu tai pazymeti,kokios atributikos kaip nors ikomponuot i krikstynas? gal kas esat susidure su tuo,sventet krikstynas kartu su gimtadieniu?Kaip darete? galvoju,gal pora etikeciu gimtadienio padaryti anr sampano? g.gif Ant torto per daug kazko "makaluoti " nesinori g.gif Net nezinau... Gal kas turite kokiu ideju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balsima @ 2011 06 10, 19:06)
O sakykit, kokius žodžius reikėtų sakyti, įteikiant krikštatėviams siuvinėtus rankšluosčius??

Jau ir as buvau sita klausima iskelus. Bet niekas nepasidalino mintimis ax.gif Gal niekas nesiruosia daugiau dovanoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 10, 20:18)
Jau ir as buvau sita klausima iskelus. Bet niekas nepasidalino mintimis ax.gif  Gal niekas nesiruosia daugiau dovanoti? g.gif

na pvz as tai neskaitysiu eiliu, kaip ir kazkuri mamyte jau sake, kad rez viska kas is sirdies plauks, tai gal dauguma taip blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 10, 20:21)
na pvz as tai neskaitysiu eiliu, kaip ir kazkuri mamyte jau sake, kad rez viska kas is sirdies plauks, tai gal dauguma taip  blush2.gif  4u.gif

nu jo. Bet as asmeniskai ramiau jausiuos turedama parasyta. O ar skaitysiu ar is sirdies sakysiu bus matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 06 10, 01:43)
O kas nutiko mazutei  unsure.gif

truputį nusigandę buvom-priepuoliuką turėjo,tai greitoji išsivežė... kalnas tyrimų ir išleido pasakę,kad teks lepint,nes jautri,o jei verks tai ir alps doh.gif ,dar širdies ūžesiai yra,bet žadėjo,kad išaugt turėtų viską

Šio savaitgalio planiukėms GERO ORO,GEROS NUOTAIKOS,GEROS ŠVENTĖS ir laukiam įspūdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazios svents ir geros nuotaikos siandien svenciantiems 4u.gif
Atsakyti
Gero oro ir geru nuotaiku, siandien svenciantiem 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

šiandien musu mergytes švente. pagaliau saulutė išlindo bigsmile.gif prabudau 4 .30 ir vis nerimstu.... ir pabliaut norejos ale nera tam laiko rolleyes.gif visur puolu ir atrodo viskas ant vietos doh.gif labai laukiu pacios ceramonijos , tada beliks dziaugtis svente ......
tikiuos lietaus nebus ir viskas bus thumbup.gif

grazios dienos visiems šiandien švenciantiems wub.gif
Atsakyti
labuka, apsiniauke, lynoja,tai liko pavesine ir stalas nepuosta nedengta, mamos lauks ka oras parodys, jei ka grus stalus i vidu, as mazai ka speju, siuntu del oro, na bet tikiuos viskas bus gerai...jau vos laikau asaras kad ne taip kaip norejau, na bet gal dar apsitaisys viskas...
Atsakyti