Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

Dėl fotografų, tai maniškio kainos nežinau, bet šiaip lyg apie 500-600lt. Na sako iš tikro priklauso nuo sezono ir ar tą dieną neturėjo kito užsakymo. Kai kuriems labiau apsimoka paveiksluoti vestuves, nes ten pinigai geresni, o jei nori krikštynoms, vos ne panašiai ir turi susimokėti cool.gif
Mums fotografas yra šiek tiek skoloje, tai man jis nekainuoja blush2.gif Bet jo darbai, kokybė mane labai žavi ir patinka, nes turėjau pas jį nestuke.gif fotosesiją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(heilla @ 2011 06 09, 10:33)
laba diena mamytes ,man reikia info apie krikstynas tiesa sakant nieko  nenutuokiu ir paniskai  bijau baznyciu man ten taip atrodo  viskas oficialu ir griezta tai va prasau pagalbos gal pasidalinsite   patirtimi...kur reikia eiti pas kuniga? pacioje baznycioje? ka reikia jam sakyti ,kokiu reikia ar nereikia popieriu,ar reikia vestis ir krikstatevius ir aplamai ar dar reikes eiti po to kai susitari su kunigu del krikstynu? beje kada reikia aukoti pinigelius   pries krikstynas ar po ceremonijos..aciu uz atsakyma 4u.gif

Kaip tik šito atėjau klausti 4u.gif

Dar man klausimas, kada pas jį eiti, ar galima tiesiog vakare nueiti po darbo ir susitarti, bet ar aš kunigėlį rasiu? Galvojau eiti sekmadienį po mišių ir tada paklausti, bet gaunasi kad šį sekmadienį nebūsim Kaune, o laukti dar kito jau ilgokas laiko tarpas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 09 birželio 2011 - 14:05
QUOTE(rloreta @ 2011 06 09, 13:12)
Savaime kyla klausimas: jei taip paniskai bijoma baznycios,tai kam tada krikstyti,kokiu tikslu? g.gif

as nesakau kad nekenciu baznycios o bijau perkeltine prasme na nesuprantu tu oficialumu bijau kad kazko nemokesiu ar netaip pasakysiu juk nepasakysi labas kunige norim krikstynu..ten kitaip jei ponia nelabai suskaitote ka norejau tuom pasakyti tai gal bereikalo nekomentuokite nes nelabai turiu laiko aiskinti,,klausineju man rupimus klausimus ir tu mamyciu kurios mano klausima suprato..busiu dekinga jei nekomentuosite...toks vaizdas kad jus vaikus kasdien krikstinate ir viska zinote o as deje tik pirma karta todel ir bijau ten susimalti...aciu mamytei kuri man siek tiek padejo su klausimu..tuomet kitas klausimukas o ta skraiste iskarto reikia uzdeti ar po kazkokiu apeigu.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heilla: 09 birželio 2011 - 14:32
Sveikos.
Gal galite patarti kokioj baznycioj kunigas krikstyje arba gali pakrikstyti sekmadieni?
ir kad krikstytu trik viena vaika?
mes norejome petro ir povilo baznycioj, bet kunigas grieztai atsisake krikstyti sekmadieni, sake tik sestadieni ir yra paskirtas laikas 10 val..ir kas nori butent ta diena tiek ir susirenka vaiku...
o mes norime sekmadieni ir kad butu tik mano vaikas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Planuoju krikstynas rugseji. Galbut kas nors turi saldainiu popiereliu maketu, kur butu galima ideti vaiko nuotraukyte smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(elvina44 @ 2011 06 09, 15:29)
Sveikos.
Gal galite patarti kokioj baznycioj kunigas krikstyje arba gali pakrikstyti sekmadieni?
ir kad krikstytu trik viena vaika?
mes norejome petro ir povilo baznycioj, bet kunigas grieztai atsisake krikstyti sekmadieni, sake tik sestadieni ir yra paskirtas laikas 10 val..ir kas nori butent ta diena tiek ir susirenka vaiku...
o mes norime sekmadieni ir kad butu tik mano vaikas 4u.gif

nors man si baznycia labai labai wub.gif bet del jusu isvardintu priezasciu issirinkau bernardinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(heilla @ 2011 06 09, 15:28)
skraiste iskarto reikia uzdeti ar  po kazkokiu apeigu.. g.gif

Bent jau pas mus tai skraiste atsineseme rankoje o kriksto metu kunugas pats ja uzrisa . mirksiukas.gif
ir nera ko bijoti juk ne egzaminas amziaus. Viskas bus super visiems buvo pirmas kartas. Pasisveikinkite kaip pridera ir sakykite kunigeli noretume sioje baznycioje pasikristyti savo vaikeli. ir tada kalba pati risis. bent jau pas mus taip buv 4u.gif o kunigas laimingas buvo ir viska su dziaugsmu paaiskino. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(heilla @ 2011 06 09, 15:28)
tuomet kitas klausimukas o  ta skraiste iskarto reikia uzdeti ar  po kazkokiu apeigu.. g.gif

Maziau bijokite tokiu dalyku smile.gif Pirmiausia raskite laiko nueiti pas kunigeli ir susitarti, visa apeigu tvarka jis paaiskins, jie paklausite, o kada ka sakyt, kada uzdegt zvake ir uzdet skraiste - paprastai jau pacios ceremonijos metu kunigas pasako wink.gif taip kad drasiau, niekas Jusu baznycioje nesuvalgys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 09 birželio 2011 - 14:54
QUOTE(Esha @ 2011 06 08, 13:20)
tad dabar mokesiu 950 lt uz pirmas dvi valandas + po 200 uz kiekviena papildoma. Bet dabar jau taip viska planuosiu, kad zut but sutilptume i 2 val. Mnau tiek laiko krikstynoms ir uztenka.

Man tokia didelė ta suma atrodo doh.gif
Aš už 2val. mokėsiu 300Lt
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 08, 20:53)
KAIP POPIERINE ETIKETE PRIKLIJUOT PRIE STIKLAINIUKO? 4u.gif

Galima lipalu smile.gif
Atsakyti
labai aciu mamytes... 4u.gif na matote gal kitiems zmonems ir lengviau zinau atveju kad kai kada krikstateviai daug ka pareguliuoja o pas mus jaunuciai jie mano dukterecia ir sunenas broliukas ir sesute krikstins jie patys na jau pilnameciai bet jaunimelis nieko nezino ir visko bijo tai va tokia musu zaliuku armija ten bus ax.gif tai ka tenka man pereiti per sita svente nikuomet net krikstamote neesu buvusi tai oj oj oj kaip nejauku kad tik ko netaip pasakyciau ar padaryciau o jauciu musu kriksto busimieji teveliai irgi i mus su vyru spoksos ir lauks ka pasakysim kada daryti o patys nieko nezinom.. doh.gif ax.gif oi kaip cia pasirodo sudetinga savo brangakmeni paversti krikscione.. biggrin.gif
Atsakyti
o jauciu musu kriksto busimieji teveliai irgi i mus su vyru spoksos ir lauks ka pasakysim kada daryti o patys nieko nezinom..

cia straipsnio pabaigoje raso kas laiko kriksto vaika kur stoveti tevam ir t.t. siek tiek manau pagelbes. o seip kai nueisite tartis su kunigu tai gal jis lieps ateiti su kriksto tevais isklausyti paskaiteles apie kriksto sakramenta. trumpai cia
Atsakyti
As cia su tokia mintimis. Galvojau kriksto suneliui dovana ( prieda prie dovanos) noriu padaryti marskinelius su uzrasu.
Gal turite kokiu originaliu minciu? Kad berniukas gal;etu pasipuosti kita sventes diena, oa 4u.gif gal net vakare sventes metu. mirksiukas.gif
Atsakyti