Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

KAIP POPIERINE ETIKETE PRIKLIJUOT PRIE STIKLAINIUKO? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 08, 18:53)
KAIP POPIERINE ETIKETE PRIKLIJUOT PRIE STIKLAINIUKO? 4u.gif

Su paprastais piestukiniais klijais, tinka,kurie naudojami popieriui klijuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 06 08, 19:55)
Su paprastais piestukiniais klijais, tinka,kurie naudojami popieriui klijuoti mirksiukas.gif

vo, nu tai bandysim, dekui 4u.gif
jetau lietu sestadieniui pranesa unsure.gif jau bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 08, 20:41)
jetau lietu sestadieniui pranesa  unsure.gif  jau bijau  unsure.gif

nu gal nebus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 06 07, 18:46)
O kokias ten  eiles į kvietimą rašėt, nes man neina perskaityt

Konkrečiai tos kur foto (bet kiekvienam kvietime buvo vis kitos eilės):

Viltie žemelės,
dar nemoki nieko,nieko,
Dar tau pačiam be galo reikia
Rūpesčio visų.
Mirksės žvaigždelės,
Augsi tu iš lėto
Ir mokysies
Šito pasaulio paslapčių.
Mielas vaikeli,greitai suprasi,
Koks grumstelis kietas,
Bet Krikšto Angelas
budės šalia žingsnelių netvirtų.
Gal tau pavyks suprasti,
Kaip gyvenimas sudėtas,
Ir rasti krantą,
Kupiną šviesių dienų
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 06 08, 22:52)
Konkrečiai tos kur foto (bet kiekvienam kvietime buvo vis kitos eilės):

Viltie žemelės,
dar nemoki nieko,nieko,
Dar tau pačiam be galo reikia
Rūpesčio visų.
Mirksės žvaigždelės,
Augsi tu iš lėto
Ir mokysies
Šito pasaulio paslapčių.
Mielas vaikeli,greitai suprasi,
Koks grumstelis kietas,
Bet Krikšto Angelas
budės šalia žingsnelių netvirtų.
Gal tau pavyks suprasti,
Kaip gyvenimas sudėtas,
Ir rasti krantą,
Kupiną šviesių dienų

oho kiek darbo įdėta kiekvienam po kitą tekstą wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2011 06 08, 08:34)
Sveikos,
kiek mokat fotografams jei ne paslaptis ?  4u.gif

Susitariau uz pora valandu 300 Lt .. Kiek ziurejau, cia vienas pigesniu variantu Vilniuje ... Nes dauguma nori nuo 350-iki 650 Lt uz pora val. O viena uzsiprase 1600 Lt blink.gif
Atsakyti
Del fotografo - mes susitarem uz valanda (darbo diena, kitaip negalejo) 200 Lt
Nu va - alkoholiui ir saldainiams akcijos, o pinigu ner kad apsipirkti doh.gif teks tiketis kad dar pavyks iki sventes pigiau nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena mamytes ,man reikia info apie krikstynas tiesa sakant nieko nenutuokiu ir paniskai bijau baznyciu man ten taip atrodo viskas oficialu ir griezta tai va prasau pagalbos gal pasidalinsite patirtimi...kur reikia eiti pas kuniga? pacioje baznycioje? ka reikia jam sakyti ,kokiu reikia ar nereikia popieriu,ar reikia vestis ir krikstatevius ir aplamai ar dar reikes eiti po to kai susitari su kunigu del krikstynu? beje kada reikia aukoti pinigelius pries krikstynas ar po ceremonijos..aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(heilla @ 2011 06 09, 11:33)
laba diena mamytes ,man reikia info apie krikstynas tiesa sakant nieko  nenutuokiu ir paniskai  bijau baznyciu man ten taip atrodo  viskas oficialu ir griezta tai va prasau pagalbos gal pasidalinsite  patirtimi...kur reikia eiti pas kuniga? pacioje baznycioje? ka reikia jam sakyti ,kokiu reikia ar nereikia popieriu,ar reikia vestis ir krikstatevius ir aplamai ar dar reikes eiti po to kai susitari su kunigu del krikstynu? beje kada reikia aukoti pinigelius  pries krikstynas ar po ceremonijos..aciu uz atsakyma 4u.gif

Mes su kunigu dėl datos ir laiko susitarėm telefonu biggrin.gif Bet galite nueiti tiesiai pas jį ir pasakyti kad norite krikštyti vaiką, pasakys ką turėsi su savimi.
Krikštynų dieną nueisite visi pas kunigą į sakristiją, kartu vesitės ir krikšto tėvus. Iš dokumentų jums reikės vaiko gimimo liudijimo, jei esate susituoke bažnyčioje, tai tuoktuvių liudijimo (bet būna kad ir neprašo, o tik datos). Krikšto tėvai turėtų su savimi turėti pasus, krikšto liudijimus (bet ir ne visada), jei susituokusi pora, bažnytinės santuokos liudijimą.
Geriausia visko paklausti kunigo kai eisite tartis dėl datos, viską ir papasakos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(heilla @ 2011 06 09, 10:33)
laba diena mamytes ,man reikia info apie krikstynas tiesa sakant nieko  nenutuokiu ir paniskai  bijau baznyciu man ten taip atrodo  viskas oficialu ir griezta tai va prasau pagalbos gal pasidalinsite  patirtimi...kur reikia eiti pas kuniga? pacioje baznycioje? ka reikia jam sakyti ,kokiu reikia ar nereikia popieriu,ar reikia vestis ir krikstatevius ir aplamai ar dar reikes eiti po to kai susitari su kunigu del krikstynu? beje kada reikia aukoti pinigelius  pries krikstynas ar po ceremonijos..aciu uz atsakyma 4u.gif

Savaime kyla klausimas: jei taip paniskai bijoma baznycios,tai kam tada krikstyti,kokiu tikslu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 06 09, 13:12)
Savaime kyla klausimas: jei taip paniskai bijoma baznycios,tai kam tada krikstyti,kokiu tikslu? g.gif

Ir as bijau baznycios, bet tai visiskai nereiskia, kad nesu tikinti ir kad nenoriu vaiko kataliku paverst schmoll.gif
O siaip biblija moko bijoti Dievo. O baznycia- Dievo namai.
Atsakyti