QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 07, 16:05)
Gal as ir neteisi, bet mano nuomone, kai galimybiu ner, tada logiskiausia butu mazinti dalyvaujanciu skaiciu ir ambicijas
Bet lietuviams yra labai budingas toks bruozas "abasramsia, no ne zdamsia"
labai persiprasau uz issireiskima
jau geriau baliui pasiskolinsiu, bet jokiu busu negaliu atrodyti prasciau uz kaimyna
Pries pradedant kazka planuoti visu pirma reikia realiai ivertinti galimybes (cia as ne tik apie finansus), tada nelieka nuoskaudu ir nusivilymu
nu realiai as kviesciau dar daugiau zmoniu jei leistu galimybes, o dabar artimiausi, ir cia nera issisokimas auksciau galimybiu, darom butent pagal jas, nes kitaip kaip sakiau butu seimininkes arba sodyba, butu heliniai balionai o ne paprasti kurie i upe sukris, ispudingas tortas o ne paprastas persikinis su amaretu uz 16 Lt, mama pasipuosus kad nu o ne pacios pasukuotais plaukais ir skolintais dazais issidazius ir t.t. ir pan. O dabar darom pagal galimybes svente tokia, kokia noretume esant dabartinei situacijai, ir man nuovargis pries sventes maziausiai rupi kai zinau del ko tai yra daroma. Mes tiek vestuviu nedarem ispudingu o kuklias bet labai smagias, tiek ir krikstynos tikiuos bus tokios, nes nemanau kad tik esant dideliems finansams galimos smagios ir grazios sventes.
o dabar gal galit kas pasakyt kur yra berniukams iki metu baltu marskinuku TRUMPOM rankovem? nes kur nueinam ten atsako kad tik ilgom
cia krikstynom, po svarkeliu
Papildyta:
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 07, 16:37)
Ne, mano nuomone geriau tik baznycioje parkrikstyti ir namie tiesios torta suvalgyti su seneliais ir krikto tevais, negu neturint galimybiu verstis is kailio,
kad tik padaryti baliu ir ispudi kazkam
, kas ypac budinga lietuviams
Bet ziuriu "sventes" suvokimas pas mumis gerokai skiriasi
nu kiekviens pagal save, as ispudzio niekam nenoriu padaryt o jo ir nepadarysiu, nebent i minusa ispudi
bet man giliai dzin, svarbu mums bus gera svente ir galesiu parodyt dukrytei parodyt nuotraukas ir pasakyti kad teveliams buvo svarbi si svente ir ji netapo eiline sestadienio popiete su tortu palei televizoriu...
Papildyta:
QUOTE(kwakse* @ 2011 06 07, 16:47)
Sveikos. Na va kaip žadėjau sudedu nuotraukas ką per krikštynas dariau
http://public.fotki....a009/kriktynos/ Viskas šiame albumėlyje.
sirsiu medus su spiritu? blem pazadejau ji padaryt kriksto mamai o suds gavos
viskas labai grazu
Papildyta:
QUOTE(Kirila @ 2011 06 07, 16:57)
Ir kažkaip nematau čia bėdos ir kažkas kad blogo kad bus smagus pavakarojimas, o ne vien tortas ir šampanas
Krišktynos būna kartą gyvenime gi
pritariu
o man ir bus pagalbininku o jau per pacia svente tai niekas aplink nieka nesokines tikrai