Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(*rami* @ 2011 06 07, 15:39)
uzjauciu  4u.gif ... bet ar tikrai reikia tiek savo jegu atiduot...uzmetykit mane akmenimis, bet svente pirmiausiai turi buti vaikuciui ir jo teveliams... butent del sios preizasties svesime kavinukeje... pavydziu jums tokio atsidavimo, bet pati tai jau ne ne ne...

but galimybe samdyciau seimininkes, kavinej nedaryciau, bet kai nera, gaminsim patys ir su meile, ir nereiks nieko kaltint neskanu ne taip padeta, ne taip aptarnauta ir pan biggrin.gif
sirsiu medu su degtine dariau, nesigavo, tai gal "sysaliuka" duosim gert g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija Viltr: 07 birželio 2011 - 14:51
bet ar tikrai reikia tiek savo jegu atiduot...uzmetykit mane akmenimis, bet svente pirmiausiai turi buti vaikuciui ir jo teveliams... butent del sios preizasties svesime kavinukeje... pavydziu jums tokio atsidavimo, bet pati tai jau ne ne ne...

Nu visiskai sutinku drinks_cheers.gif man pakako to, kad gimtadieniui 3 dienas ruosiausi, is virtuves neisejau doh.gif Dabar noriu atsipusti, pasipuosti kartu su mazaja ir megautis ramybe lotuliukas.gif ir graziomis akimirkomis wub.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 07, 15:50)
sirsiu medu su degtine dariau, nesigavo, tai gal "sysaliuka" duosim gert  g.gif  biggrin.gif

O tai ar jis butinas? Man jai stabiliai kazkas nesigauna, tai as arba atsisakau tos minties arba kreipiuosi i profesionalus biggrin.gif
Atsakyti
uzjauciu  4u.gif ... bet ar tikrai reikia tiek savo jegu atiduot...uzmetykit mane akmenimis, bet svente pirmiausiai turi buti vaikuciui ir jo teveliams... butent del sios preizasties svesime kavinukeje... pavydziu jums tokio atsidavimo, bet pati tai jau ne ne ne...

va ir man mama, kai as sakiau pigiau darysiuos gal pati maista sake tu vaikeli nekvailiok, sako mes finansuojam maista , bet uzsakyeji kavine, sako kam tau tie rupesciai, dabar labai del to dziaugiuosi thumbup.gif wub.gif bet kai nera tam galimybiu nieko kito nebelieka .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 07, 15:58)
bet kai nera tam galimybiu nieko kito nebelieka ....  4u.gif

Gal as ir neteisi, bet mano nuomone, kai galimybiu ner, tada logiskiausia butu mazinti dalyvaujanciu skaiciu ir ambicijas blush2.gif Bet lietuviams yra labai budingas toks bruozas "abasramsia, no ne zdamsia" doh.gif labai persiprasau uz issireiskima blush2.gif jau geriau baliui pasiskolinsiu, bet jokiu busu negaliu atrodyti prasciau uz kaimyna doh.gif Pries pradedant kazka planuoti visu pirma reikia realiai ivertinti galimybes (cia as ne tik apie finansus), tada nelieka nuoskaudu ir nusivilymu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 07 birželio 2011 - 15:06
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 07, 16:05)
Gal as ir neteisi, bet mano nuomone, kai galimybiu ner, tada logiskiausia butu mazinti dalyvaujanciu skaiciu ir ambicijas  blush2.gif Bet lietuviams yra labai budingas toks bruozas "abasramsia, no ne zdamsia"  doh.gif  labai persiprasau uz issireiskima  blush2.gif  jau geriau baliui pasiskolinsiu, bet jokiu busu negaliu atrodyti prasciau uz kaimyna  doh.gif Pries pradedant kazka planuoti visu pirma reikia realiai ivertinti galimybes (cia as ne tik apie finansus), tada nelieka nuoskaudu ir nusivilymu  mirksiukas.gif

nelabai suprantu Jusu pozicijos, tai gal aplamai jusu nuomone geriau nekelt sventes, o tik baznycioje pakrikstyt, jei jau baliaus kavinej negalima isket blink.gif tiek tos, geriau nutylesiu, gaila laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 07, 16:25)
nelabai suprantu Jusu pozicijos, tai gal aplamai jusu nuomone geriau nekelt sventes, o tik baznycioje pakrikstyt, jei jau baliaus kavinej negalima isket  blink.gif  tiek tos, geriau nutylesiu, gaila laiko  biggrin.gif

Ne, mano nuomone geriau tik baznycioje parkrikstyti ir namie tiesios torta suvalgyti su seneliais ir krikto tevais, negu neturint galimybiu verstis is kailio, kad tik padaryti baliu ir ispudi kazkam doh.gif , kas ypac budinga lietuviams mirksiukas.gif Bet ziuriu "sventes" suvokimas pas mumis gerokai skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 07, 16:37)
Ne, mano nuomone geriau tik baznycioje parkrikstyti ir namie tiesios torta suvalgyti su seneliais ir krikto tevais, negu neturint galimybiu verstis is kailio, kad tik padaryti baliu ir ispudi kazkam  doh.gif , kas ypac budinga lietuviams  mirksiukas.gif Bet ziuriu "sventes" suvokimas pas mumis gerokai skiriasi  rolleyes.gif

as tai Jusu zodziu sau nepriimu, nes turiu uz ka ir darau tokias krikstynas kokiu noriu biggrin.gif bet kitas mamytes ginu, nes puikiai suprantu, kad jei netureciau galimybes su tais paciais zmonem daryciau namuose, butu dvigubai pigiau, bet zmones dalyvautu tie patys, kai yra ne viena sese ir ne vienas brolis, o seimose po 6 vaikus , kaip pvz mb puseje ir visi su antromis pusemis, man jie yra seima ir artimiausi, tai kaip gali kazko nekviest, va 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Na va kaip žadėjau sudedu nuotraukas ką per krikštynas dariau mirksiukas.gif http://public.fotki....a009/kriktynos/ Viskas šiame albumėlyje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 07, 16:42)
as tai Jusu zodziu sau nepriimu, nes turiu uz ka ir darau tokias krikstynas kokiu noriu  biggrin.gif bet kitas mamytes ginu, nes puikiai suprantu, kad jei netureciau galimybes su tais paciais zmonem daryciau namuose, butu dvigubai pigiau, bet zmones dalyvautu tie patys, kai yra ne viena sese ir ne vienas brolis, o seimose po 6 vaikus , kaip pvz mb puseje ir visi su antromis pusemis, man jie yra seima ir artimiausi, tai kaip gali kazko nekviest, va  4u.gif

Kas ka turi "uz ka" ar neturi cia kiekvieno asmeninis reikalas mirksiukas.gif As kalbu labai subjektyviai is savo boksto... Beje, paminejot didziule gimine, laikoma paciais artimaisiais, tai galiu pasakyti, kad juolabiau patys artimiausi zmones tikrai suprastu esama situacija ir neisizeidinetu, jai butu pavaisinti labai kukliai (pvz. tortu, kava ir taure vyno) 4u.gif (as cie ne konreciai apie jus, jaigu ka, o apskirtai kalbu, tikrai netaikau nei vienai cia esamai mamytei 4u.gif ).
Atsakyti
QUOTE(kwakse* @ 2011 06 07, 16:47)
Sveikos. Na va kaip žadėjau sudedu nuotraukas ką per krikštynas dariau mirksiukas.gif  http://public.fotki....a009/kriktynos/ Viskas šiame albumėlyje. 4u.gif

o kodel vienas angeliukas skirias nuo kitu 3 biggrin.gif
Labai fainai sudejot klausimus i kinderius thumbup.gif ir dar patiko stiklainiukai, nors pati nedarysiu 4u.gif
Atsakyti
Manau kartais ne finansuose esmę, o noruose smile.gif Aš galėjau drąsiai daryti kavinėje, bet va vien savų (broliai, seserys, antros pusės ir vaikai, tėvai, seneliai) sudaro 20 žmonių. Tai pagalvojau kad žymiai mums visiems linksmiau bus sodyboje kokioje, kur galėsime būti dvi dienas. aišku reikės pačiai nemažai pavargti su maistu, bet žinau kad tą dieną tikrai bus daug pagalbininkų ir nereikės lakstyti man su lėkštėmis smile.gif Bus laisvas stalas, kas ką nori, tada ir pasiima...
Ir kažkaip nematau čia bėdos ir kažkas kad blogo kad bus smagus pavakarojimas, o ne vien tortas ir šampanas smile.gif

Krišktynos būna kartą gyvenime gi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2011 06 07, 16:56)
o kodel vienas angeliukas skirias nuo kitu 3  biggrin.gif
Labai fainai sudejot klausimus i kinderius  thumbup.gif  ir dar patiko stiklainiukai, nors pati nedarysiu  4u.gif

Aš net nepastebėjau, nuėjau ir pasižiūrėjau, tai va tas vienas kitoks angeliukas pas mane ir yra biggrin.gif turime su skirtingus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 07, 16:56)
o kodel vienas angeliukas skirias nuo kitu 3  biggrin.gif
Labai fainai sudejot klausimus i kinderius  thumbup.gif  ir dar patiko stiklainiukai, nors pati nedarysiu  4u.gif

Kažkaip net nepažiūrėjau kai pirkau kokius padavė, svarbu, kad mėlyni.
Atsakyti