Kur visos planuotojos dingę?
Rytoj prognozuoja šilčiausią dieną šią savaitę, o savaitgalį bent prie jūros, tai didelį vėją. Tikėkimės nelis
QUOTE(archeologe @ 2011 06 06, 15:04)
O aš su dovanom irgi galvoju ką reik padovanot tokio praktiško, na kad pasinaudotų, gal tikrai močiutėm dovanot sausainių formeles su prijuostėsm. gal kas žino kur įsigyt įdomesnių formelių.
Pasidalinsiu truputėlį savo dovanų idėjom iš praėjusių krikštynų
Močiutėm ir seneliui dovanojom pagalvėles (pati siuvinėjau, siuvėja pasiuvo), kad turėtų kur anūkėlius atvažiavusius pamigdyti Atvažiavę naudojam praktiškai
ir foto albumus su nuotraukėlėm ir įvairiausiais gražiais žodžiais, eilėraštukais prie kiekvienos foto Foto albumą vaikučiams augant pildom
Vėliau dar pratęsiu....
lilget, sulaukete Tores akciju iki ir rimi parduotuveje
QUOTE(xxevuxx @ 2011 06 06, 12:03)
Sveika, o kur siuvinejat ranksluoscius?
Pirkau jau issiuvinetus. Mieste buvo tautodailininku muge, tai ir radau. Siaip bent jau pas mus mieste buvau macius pardei, kur prekiauja patalyne, ranksluosciais.
QUOTE(Kirila @ 2011 06 06, 13:45)
Man visai patiko mintis močiutėms padovanoti medinius šaukštus, tik galvoju kur rasti kas graviruota ten Gal Kaune žinote kas?
Rinkaus is nuotrauku internete, internetu uzsakinejau. Ir atsiunte pastu. Esu tikrai patenkinta. Jei ka rasyk i az, pasidalinsiu kontaktiniais duomenimis, nes neesu tikra ar galiu mest viesai. Nezinau ar temos taisykles leidzia viesa reklama.
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2011 06 06, 14:17)
Tiesa kalbat apier dovaneles-man patiko mintis dovanoti sausainiu formeles mociutem ,kad anukytei iskeptu skaniu sausainuku
Uzkabino ir mane sita ideja. Gal reiks ir formeles dadet prie prijuosciu ir saukstu
QUOTE(saule @ 2011 06 07, 11:41)
Pasidalinsiu truputėlį savo dovanų idėjom iš praėjusių krikštynų
Ideja su pagalvem pasaka Gal kartai peduciu schema turit uzsilikusia?
---
Taip pat kokio tipo eilerastukai, zodziai buvo po nuotraukytem? Kas nors apie vaikus?
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 07, 13:38)
Ideja su pagalvem pasaka Gal kartai peduciu schema turit uzsilikusia?
---
Taip pat kokio tipo eilerastukai, zodziai buvo po nuotraukytem? Kas nors apie vaikus?
---
Schemutė:
Eilėraštukai, sentencijos apie vaikus, vaikystę...
Tarkim:
IŠ KO PADARYTI VAIKUČIAI
Iš ko padaryti mažyčiai vaikučiai?
Kodėl tokie gražūs, rausvi ir minkštučiai?
Čia dėta meduolių iš pienių medaus,
Berta mėlynių iš miško tankaus.
Dar būna pridėta aušrinės spalvos,
Rasos įmaišyta ir ryto gaivos.
Melsvųjų akelių mamytė norėjo-
Prie mielo veidelio rugiagėles dėjo.
Kai pasvajojo žalių ar pilkų,
Ežero buvo prašyta spalvų.
Dukrelės tebūna auksiniai plaukai-
Saulėj bangavo kviečiai ir linai.
Reikia sūneliui plaukelių juodų-
Varnelė atskrido, pamojo sparnu.
Taip po truputį ir turim vaikutį.
Glėbin jį imam, brangiausiu vadinam.
arba
"Kaskart kai gimsta kūdikis, pasaulis sušvinta galimybėmis..."
arba:
"Gal pasidalinam pasaulį ?
Jūra tau,bangos man ?
Dangus tau,žvaigždės man?
Saulė tau,o šiluma man?
O gal darom taip :
Visas pasaulis tau,o tu man?"
Tęsiu toliau....
Krikšto mamom dovanojom po knygą ir skirtuką knygai, su sentencijom apkeliauti pasaulį kartu su savo krikšto vaikais (skirtukas, kad pasižymėtų tą vietą, į kurią keliaus ). Ir dar pridėjom po vaikų priežiūros instrukciją, kad mokėtų kelionėse su jais elgtis
O va čia kuklios lauktuvės svečiams (mūsų krikštynų tema buvo "drugeliai" ir balta spalva):
Tortukas:
Kvietimai (ant kiekvieno vis kitokios eilės ):
Noriu pasidžiaugti ir padėkoti visiems, kas padėjo/prisidėjo prie mūsų krikštynų SuperMamoj radau viską - ir nuostabių eilėraštukų, surinktų mamyčių į vieną krūvą, ir įdėjų dovanom, minčių žaidimam, ir siuvėją krikšto rūbeliams, ir kepėją tortui, ir auksarankes dovanėlėm...
Mamytės, gal kuri krikštysite DOVYDĄ? Mums liko nemažai popieriukų saldainiams, galėčiau padovanoti...
QUOTE(gravkyte @ 2011 06 07, 13:22)
lilget, sulaukete Tores akciju iki ir rimi parduotuveje
o geras, einu zet kokios kainytes
dabar kruva, jegu nulis, jau dabar vos judu, o dar vilksimes su maziuke i miesta, dar kriksto rubelius pasiimsim, sirsiu medu reik padaryt, etikete, ir susidet kruva daiktu nes vaziusim i kaima tvarka pradet daryt, pailsinu kojas ir kimbu i darbus kol maziuke miega nors jau tuoj kelsis ir eisiu ja uzsiimt o B penktadieni naktineje dirbs na tai as liksiu su mamom kaime, ruosimes pamainomis ziuredamos mergaite, o ryte B liepsiu nevaziuot, eit biski numigt o mus kazkas gal parves toliau ruostis namie, o mamos toliau gamins ir jau lauks musu po visko dar sakiau pasibandysiu makiaza, na pasimokinsiu, bet kada dar nzn tai va tiek pranesa karsti ir LIETU, tai tikiuos jo nebus
Sveikos,
gal žinote kas siuva linines skraistes Kaune? Buvau kažkada radus lyg Vilma vardu, nu bet kai reik tai nerandu...
gal žinote kas siuva linines skraistes Kaune? Buvau kažkada radus lyg Vilma vardu, nu bet kai reik tai nerandu...
QUOTE(Loora @ 2011 06 07, 15:24)
Sveikos,
vzilma
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 07, 14:44)
dabar kruva, jegu nulis, jau dabar vos judu, o dar vilksimes su maziuke i miesta, dar kriksto rubelius pasiimsim, sirsiu medu reik padaryt, etikete, ir susidet kruva daiktu nes vaziusim i kaima tvarka pradet daryt, pailsinu kojas ir kimbu i darbus kol maziuke miega nors jau tuoj kelsis ir eisiu ja uzsiimt o B penktadieni naktineje dirbs na tai as liksiu su mamom kaime, ruosimes pamainomis ziuredamos mergaite, o ryte B liepsiu nevaziuot, eit biski numigt o mus kazkas gal parves toliau ruostis namie, o mamos toliau gamins ir jau lauks musu po visko dar sakiau pasibandysiu makiaza, na pasimokinsiu, bet kada dar nzn tai va tiek pranesa karsti ir LIETU, tai tikiuos jo nebus
uzjauciu ... bet ar tikrai reikia tiek savo jegu atiduot...uzmetykit mane akmenimis, bet svente pirmiausiai turi buti vaikuciui ir jo teveliams... butent del sios preizasties svesime kavinukeje... pavydziu jums tokio atsidavimo, bet pati tai jau ne ne ne...
QUOTE(saule @ 2011 06 07, 14:35)
Ačiū ačiū. Šitos ir ieškojau, kažkaip užsifiksave vilmaz, nu ir niekaip neradau