Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

Kur visos planuotojos dingę?
Rytoj prognozuoja šilčiausią dieną šią savaitę, o savaitgalį bent prie jūros, tai didelį vėją. Tikėkimės nelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 06 06, 15:04)
O aš su dovanom irgi galvoju ką reik padovanot tokio praktiško, na kad pasinaudotų, gal tikrai močiutėm dovanot sausainių formeles su prijuostėsm. gal kas žino kur įsigyt įdomesnių formelių.

Pasidalinsiu truputėlį savo dovanų idėjom iš praėjusių krikštynų wink.gif

Močiutėm ir seneliui dovanojom pagalvėles (pati siuvinėjau, siuvėja pasiuvo), kad turėtų kur anūkėlius atvažiavusius pamigdyti wink.gif Atvažiavę naudojam praktiškai biggrin.gif
user posted image

ir foto albumus su nuotraukėlėm ir įvairiausiais gražiais žodžiais, eilėraštukais prie kiekvienos foto wink.gif Foto albumą vaikučiams augant pildom wub.gif
user posted image

Vėliau dar pratęsiu.... 4u.gif
Atsakyti
lilget, sulaukete Tores akciju iki ir rimi parduotuveje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2011 06 06, 12:03)
Sveika, o kur siuvinejat ranksluoscius?

Pirkau jau issiuvinetus. 4u.gif Mieste buvo tautodailininku muge, tai ir radau. Siaip bent jau pas mus mieste buvau macius pardei, kur prekiauja patalyne, ranksluosciais.

QUOTE(Kirila @ 2011 06 06, 13:45)
Man visai patiko mintis močiutėms padovanoti medinius šaukštus, tik galvoju kur rasti kas graviruota ten g.gif Gal Kaune žinote kas?

Rinkaus is nuotrauku internete, internetu uzsakinejau. Ir atsiunte pastu. Esu tikrai patenkinta. Jei ka rasyk i az, pasidalinsiu kontaktiniais duomenimis, nes neesu tikra ar galiu mest viesai. Nezinau ar temos taisykles leidzia viesa reklama.

QUOTE(Anyte_uogyte @ 2011 06 06, 14:17)
Tiesa kalbat apier dovaneles-man patiko mintis dovanoti sausainiu formeles mociutem ,kad anukytei iskeptu skaniu sausainuku  wub.gif

Uzkabino ir mane sita ideja. Gal reiks ir formeles dadet prie prijuosciu ir saukstu g.gif

QUOTE(saule @ 2011 06 07, 11:41)
Pasidalinsiu truputėlį savo dovanų idėjom iš praėjusių krikštynų wink.gif

Ideja su pagalvem pasaka wub.gif Gal kartai peduciu schema turit uzsilikusia? ax.gif
---
Taip pat kokio tipo eilerastukai, zodziai buvo po nuotraukytem? Kas nors apie vaikus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 07, 13:38)
Ideja su pagalvem pasaka wub.gif Gal kartai peduciu schema turit uzsilikusia? ax.gif
---
Taip pat kokio tipo eilerastukai, zodziai buvo po nuotraukytem? Kas nors apie vaikus? g.gif

Schemutė:
user posted image

Eilėraštukai, sentencijos apie vaikus, vaikystę...
Tarkim:

IŠ KO PADARYTI VAIKUČIAI

Iš ko padaryti mažyčiai vaikučiai?
Kodėl tokie gražūs, rausvi ir minkštučiai?
Čia dėta meduolių iš pienių medaus,
Berta mėlynių iš miško tankaus.
Dar būna pridėta aušrinės spalvos,
Rasos įmaišyta ir ryto gaivos.
Melsvųjų akelių mamytė norėjo-
Prie mielo veidelio rugiagėles dėjo.
Kai pasvajojo žalių ar pilkų,
Ežero buvo prašyta spalvų.
Dukrelės tebūna auksiniai plaukai-
Saulėj bangavo kviečiai ir linai.
Reikia sūneliui plaukelių juodų-
Varnelė atskrido, pamojo sparnu.
Taip po truputį ir turim vaikutį.
Glėbin jį imam, brangiausiu vadinam.

arba

"Kaskart kai gimsta kūdikis, pasaulis sušvinta galimybėmis..."

arba:

"Gal pasidalinam pasaulį ?
Jūra tau,bangos man ?
Dangus tau,žvaigždės man?
Saulė tau,o šiluma man?
O gal darom taip :
Visas pasaulis tau,o tu man?"

Tęsiu toliau....
Krikšto mamom dovanojom po knygą ir skirtuką knygai, su sentencijom apkeliauti pasaulį kartu su savo krikšto vaikais (skirtukas, kad pasižymėtų tą vietą, į kurią keliaus tongue.gif ). Ir dar pridėjom po vaikų priežiūros instrukciją, kad mokėtų kelionėse su jais elgtis biggrin.gif
user posted image
user posted imageuser posted image

O va čia kuklios lauktuvės svečiams (mūsų krikštynų tema buvo "drugeliai" ir balta spalva):
user posted imageuser posted image

Tortukas:
user posted image
Kvietimai (ant kiekvieno vis kitokios eilės wink.gif ):
user posted image

Noriu pasidžiaugti ir padėkoti visiems, kas padėjo/prisidėjo prie mūsų krikštynų wub.gif SuperMamoj radau viską - ir nuostabių eilėraštukų, surinktų mamyčių į vieną krūvą, ir įdėjų dovanom, minčių žaidimam, ir siuvėją krikšto rūbeliams, ir kepėją tortui, ir auksarankes dovanėlėm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule: 07 birželio 2011 - 13:51
Mamytės, gal kuri krikštysite DOVYDĄ? Mums liko nemažai popieriukų saldainiams, galėčiau padovanoti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gravkyte @ 2011 06 07, 13:22)
lilget, sulaukete Tores akciju iki ir rimi parduotuveje  smile.gif

o geras, einu zet kokios kainytes bigsmile.gif
Atsakyti
dabar kruva, jegu nulis, jau dabar vos judu, o dar vilksimes su maziuke i miesta, dar kriksto rubelius pasiimsim, sirsiu medu reik padaryt, etikete, ir susidet kruva daiktu nes vaziusim i kaima tvarka pradet daryt, pailsinu kojas ir kimbu i darbus kol maziuke miega biggrin.gif nors jau tuoj kelsis ir eisiu ja uzsiimt cool.gif o B penktadieni naktineje dirbs doh.gif na tai as liksiu su mamom kaime, ruosimes pamainomis ziuredamos mergaite, o ryte B liepsiu nevaziuot, eit biski numigt o mus kazkas gal parves toliau ruostis namie, o mamos toliau gamins ir jau lauks musu po visko biggrin.gif dar sakiau pasibandysiu makiaza, na pasimokinsiu, bet kada dar nzn g.gif biggrin.gif tai va tiek bigsmile.gif pranesa karsti ir LIETU, tai tikiuos jo nebus unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal žinote kas siuva linines skraistes Kaune? Buvau kažkada radus lyg Vilma vardu, nu bet kai reik tai nerandu...
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2011 06 07, 15:24)
Sveikos,
gal žinote kas siuva linines skraistes Kaune? Buvau kažkada radus lyg Vilma vardu, nu bet kai reik tai nerandu...

vzilma
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 07, 14:44)
dabar kruva, jegu nulis, jau dabar vos judu, o dar vilksimes su maziuke i miesta, dar kriksto rubelius pasiimsim, sirsiu medu reik padaryt, etikete, ir susidet kruva daiktu nes vaziusim i kaima tvarka pradet daryt, pailsinu kojas ir kimbu i darbus kol maziuke miega  biggrin.gif  nors jau tuoj kelsis ir eisiu ja uzsiimt  cool.gif  o B penktadieni naktineje dirbs  doh.gif  na tai as liksiu su mamom kaime, ruosimes pamainomis ziuredamos mergaite, o ryte B liepsiu nevaziuot, eit biski numigt o mus kazkas gal parves toliau ruostis namie, o mamos toliau gamins ir jau lauks musu po visko  biggrin.gif dar sakiau pasibandysiu makiaza, na pasimokinsiu, bet kada dar nzn  g.gif  biggrin.gif tai va tiek  bigsmile.gif pranesa karsti ir LIETU, tai tikiuos jo nebus  unsure.gif

uzjauciu 4u.gif ... bet ar tikrai reikia tiek savo jegu atiduot...uzmetykit mane akmenimis, bet svente pirmiausiai turi buti vaikuciui ir jo teveliams... butent del sios preizasties svesime kavinukeje... pavydziu jums tokio atsidavimo, bet pati tai jau ne ne ne...
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 06 07, 14:35)

Ačiū ačiū. thumbup.gif Šitos ir ieškojau, kažkaip užsifiksave vilmaz, nu ir niekaip neradau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti