Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

Mamkos, as jau nebegaliu!!! Kuo daugiau skaitau - tuo daugiau visko man reikia, o sakiau bus tik simboliskos krikstynos doh.gif Ir is kur pas jus tiek ideju? blink.gif
Ech, smagu, kad jusu sventes gerai praeina, reik tiketis, kad ir mes visos kitos dalinsimes tik geromis emocijomis ax.gif
QUOTE(~tomega~ @ 2011 05 25, 10:09)
o gal zinote kuri mergaites, kur galima buti gauti pvz. vasario men 4 d. laikrasti koki nors?  4u.gif  man taip patiko ideja tos dienos laikrasti padovanot, bet jau gan nemazai laiko praejo .... sad.gif

As gal po puses metu susizgribau, kad noriu laikrascio, kuriame atspausdinti naujagimiai, t.y. ir mano mazylis, tai kreipiausi tiesiai i redakcija. Per kelias dienas surado, iskele is archyvo ir padovanojo man laikrasti thumbup.gif O siaip dar gali bandyti bibliotekose paieskoti. Dar kazkada esu dirbusi mokyklos skaitykloje, tai ten irgi laikrascius kaupia tik kuri laika, manau jei ir terminas nebus suejes, tokia proga isimtu ir padovanotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 05 25, 14:28)

as turiu kaip ir tokius nageliukus bet be kaspinuko, o jus ant to kaspinuko tvirtinot angeliukus o grapkute kaspinuky ar kaip? blush2.gif nesuprantu kaip ji prisegt blush2.gif
Atsakyti
merginos, nešimas kažko kunigui nėra ani auka ani kyšis biggrin.gif
Čia dar iš senovės atėjęs paprotis kad nešama krikšto mamos/kūmos pyrago tongue.gif
Atsakyti
Patiko labai ideja angeliukai is karoliuku segami i atlapus wub.gif wub.gif gal zinote,kas galetu tokius ar panasius padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 05 25, 15:03)
Patiko labai ideja angeliukai is karoliuku segami i atlapus wub.gif  wub.gif  gal zinote,kas galetu tokius ar panasius padaryti blush2.gif

as dariausi angeliukus pas
www.toast.lt
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 25, 16:28)
as turiu kaip ir tokius nageliukus bet be kaspinuko, o jus ant to kaspinuko tvirtinot angeliukus o grapkute kaspinuky ar kaip? blush2.gif  nesuprantu kaip ji prisegt  blush2.gif

Kaspinuke grafkutę reikia tvirtint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 25, 12:13)
o kodel neperkelete informacijos visos is 1psl , kuri gali buti reikalinga naujai planuojancioms mamytems  blush2.gif

atsiprasau labai, einu paprasysiu moderatores, kad leistu redaguoti pirmaja zinute ir ten ikelsiu informacija is pirmo puslapio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 05 25, 16:55)
Kaspinuke grafkutę reikia tvirtint  4u.gif

tada telieka sumastyt kaip ta kaspinuka pritvirtint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gravkyte @ 2011 05 25, 14:01)
na as tikrai ne pries pacia auka baznyciai, cia suprantamas ir reikalingas dalykas, as tik svarstau apie padeka paciam kunigui (lauktuves) o labiausiai tai nerimauju del to kaip jis gali sureguoti i tai, (ir ne centuose esme) nes musiskis toks labai jau priekabus.

už krikštynas gauti pinigėliai ir yra asmeniškai kunigui, o ne bažnyčiai, kiek žinau. Už visus suteiktus sakramentus aukos yra asmeniškai kunigui 4u.gif
Atsakyti
Ar puosite stala tais populiariaisiais saldainiu medziais?
As galvoju gal reik paimt kokius du, aiems stalo galams papuost g.gif
Atsakyti
Mes tikrai ne ax.gif man asmeniškai tai banalu...atsibodę...nesupykite kam tai gražu, išreiškiu tik savo nuomonę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 05 25, 19:28)
Ar puosite stala tais populiariaisiais saldainiu medziais?
As galvoju gal reik paimt kokius du, aiems stalo galams papuost  g.gif

Eimante gaus nuo kriksto mamos ji, nu padarys sake bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpuryte @ 2011 05 25, 19:34)
Mes tikrai ne  ax.gif  man asmeniškai tai banalu...atsibodę...nesupykite kam tai gražu, išreiškiu tik savo nuomonę  blush2.gif

as realiai to medzio nemacius, tie kas bus tai nzn, nu tai vienu zodziu bus ne banalu musu atveju biggrin.gif
Atsakyti