Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 06, 10:28)

Saunu thumbup.gif  Pirma pamasciau, kad nori su foto ir uzrasu g.gif

nea, foto nereik, tik uzraso noriu, jei nores patys kriksto dukros nuotrauka isiremins o as jau jiems su ja nuotrauku nekisiu, turi savo maziuka, nors jo nuotrauka pas mane ireminta biggrin.gif
tik va panele tapo mamyciuke, net viena mociute netinka, taip pat ir kriksto tevai, tai kiba teks baznycioj man laikyt g.gif sakem ateit i svecius kad pratintus, nors ir vakar ilgokai juos mate, bet kai serga tai nenorim ju maziuko uzkrest, na bet gal sestadieni iki baznycios pripras biggrin.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif musu kavine, kuri turejo mums maista ruosti pavede mus verysad.gif verysad.gif verysad.gif va sito as nesitekau, ka dabar daryt , ko imtis nezinau, zinau kad tai ne pasaulio pabaiga, bet asaros pacios bega ..........
Atsakyti
Na ka jau judu i prieki su dovanelem. thumbup.gif
Mociutem praktiskai baigtos (deginti mediniai saukstai + siuvinetis vardines prijuostes Kad galetu anukeliui skanius pyragus kepti)
Seneliui neapsisprendziam kol kas (degintas plaktukas Kad mazajam paaugus ismokytu inkileli sukalti + taupykle Kad taupytu mazajo uzdaidom arba dezute su sokoladinem monetom Kad niekad netruktu pinigeliu mazojo uzgaidom)
Krikstateviam puse dovanos jau yra (siuvineti ranksluosciai ir fotoalbumai su foto, nuo gimimo iki krikstynu. Po koki 10 foto. Plius nemokamas abonimentas albumo pildymui)
Prosenelem jau turiu (pasaku knygos, Kad galetu proanukiui sekti pasakas, nes mociutes bus uzsiemusios pyragu kepimu)
Sveciam ipuseta su dovanom (krikstynu dezutes su mini muiliukais ir krikstynu saldainiais)
Vaikam kaip ir nuspresta (muilo burbulai, kad tuo paciu ir uzsiemima turetu + gal kaskas is saldumynu dar nesumasciau)
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 06, 11:19)
cry.gif  cry.gif  cry.gif musu kavine, kuri turejo mums maista ruosti pavede mus  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  va sito as nesitekau, ka dabar daryt , ko imtis nezinau, zinau kad tai ne pasaulio pabaiga, bet asaros pacios bega ..........

Ei, ei... mamkos, ziuriu jau nosinaiciu reik biggrin.gif Nemalonu aisku labai, bet dabar beveik visos maitinimo istaigos ruosia isvaziuojamuosius banketus 4u.gif Kiek laiko liko pajeskoms?

O beje kokiu budu pavede? unsure.gif

Siaip as ir turiu viena sioki toki "stresa" del sventes (tiksliau del sveciu), bet stengiuosi neimti i galva doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 06 birželio 2011 - 10:30
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 06, 11:28)
Ei, ei... mamkos, ziuriu jau nosinaiciu reik  biggrin.gif  Nemalonu aisku labai, bet dabar beveik visos maitinimo istaigos ruosia isvaziuojamuosius banketus  4u.gif Kiek laiko liko pajeskoms?

O beje kokiu budu pavede? unsure.gif

Siaip as ir turiu viena sioki toki "stresa" del sventes (tiksliau del sveciu), bet stengiuosi neimti i galva  doh.gif

ai viskas gerai, as pasirodo istikruju esu blondine doh.gif lotuliukas.gif nepasakiau kad musu isvezamasis, jis pamane , kad del ju kavines klausiu ir taip isejo, gerai kad susizejo ir perskambino, svente bus clap.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 06, 11:19)
cry.gif  cry.gif  cry.gif musu kavine, kuri turejo mums maista ruosti pavede mus  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  va sito as nesitekau, ka dabar daryt , ko imtis nezinau, zinau kad tai ne pasaulio pabaiga, bet asaros pacios bega ..........

atsauke? blink.gif nu rasi kazka dar geriau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2011 06 06, 11:39)
ai viskas gerai, as pasirodo istikruju esu blondine  doh.gif  lotuliukas.gif  nepasakiau kad musu isvezamasis, jis pamane , kad del ju kavines klausiu ir taip isejo, gerai kad susizejo ir perskambino, svente bus  clap.gif

va gerai thumbup.gif
Atsakyti
viskas truko kokias 10min, per jas isverkiau asaras susikaupusias, dabar jauciuosi labai durnai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 06, 11:39)
ai viskas gerai, as pasirodo istikruju esu blondine  doh.gif  lotuliukas.gif  nepasakiau kad musu isvezamasis, jis pamane , kad del ju kavines klausiu ir taip isejo, gerai kad susizejo ir perskambino, svente bus  clap.gif

Nu matai, o iskarto panika lotuliukas.gif

O as cia tokia ramiake vaidinu, o jauciu kai prispirs reikalas ir pries pat svente ir visko gali buti, tai kad isviso neuzisterikuociau doh.gif lotuliukas.gif man siek tiek del sventimo vietos neramu, nes atsilipeimu visokiu nelabai teigiamu prisiskaiciau doh.gif bet as jau isanksto nusiteikiau kovingai, jai kas bus ne pagal plana, tai nesileisiu mulkinama box.gif bash.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 06, 11:23)
Na ka jau judu i prieki su dovanelem.  thumbup.gif
Mociutem praktiskai baigtos (deginti mediniai saukstai + siuvinetis vardines prijuostes Kad galetu anukeliui skanius pyragus kepti)
Seneliui neapsisprendziam kol kas (degintas plaktukas Kad mazajam paaugus ismokytu inkileli sukalti + taupykle Kad taupytu mazajo uzdaidom arba dezute su sokoladinem monetom Kad niekad netruktu pinigeliu mazojo uzgaidom)
Krikstateviam puse dovanos jau yra (siuvineti ranksluosciai ir fotoalbumai su foto, nuo gimimo iki krikstynu. Po koki 10 foto. Plius nemokamas abonimentas albumo pildymui)
Prosenelem jau turiu (pasaku knygos, Kad galetu proanukiui sekti pasakas, nes mociutes bus uzsiemusios pyragu kepimu)
Sveciam ipuseta su dovanom (krikstynu dezutes su mini muiliukais ir krikstynu saldainiais)
Vaikam kaip ir nuspresta (muilo burbulai, kad tuo paciu ir uzsiemima turetu + gal kaskas is saldumynu dar nesumasciau)

Sveika, o kur siuvinejat ranksluoscius?
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 06 05, 10:23)
Mums dar laiko yra iki liepos 2d, bet ir jauduliuo nėra visiško iš tikro smile.gif Gal kad žinau, kad savi žmonės, jei bus kas ne taip - tikrai niekas nieko nesakys, kad neįpareigojanti aplinka, nedarau jokios didelės programos, keli padėkos žodžiai, žaidimai ir kaip ir viskas biggrin.gif
Aš kaip tik labai laukiu, nes norisi pasibūti su savais gamtoje biggrin.gif

drinks_cheers.gif pas mus taip pat nieko mandraus, tiesiog pasibuvimas gamtoje biggrin.gif laukiu nesulaukiu biggrin.gif

QUOTE(lilget @ 2011 06 06, 11:43)
viskas truko kokias 10min, per jas isverkiau asaras susikaupusias, dabar jauciuosi labai durnai  lotuliukas.gif

Na visiems buna, jau geriau issiverkti be priezasties, nei kad tikrai kazkas negero butu mirksiukas.gif

O pas mus nieko nevyksta - kazkaip niekaip neprisiruosiu pradeti planuotis, kol kas tik skaitinineju ir fotografo ieskau blush2.gif kad tik del mano tingumo po to skubeti netektu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ir aš prisijungsiu prie planuojančių krikštynas smile.gif Mūsiškės nusimato liepos 30 dieną, tai vienintelis darbas - rūbeliai užsakyti siūti... Mes krikštysim abu vaikučius, tai ir išlaidos dvigubos smile.gif Norėčiau paklaust, gal žinot, kur Vilniuj siuvinėja ant kepuraičių??
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 06, 11:43)
viskas truko kokias 10min, per jas isverkiau asaras susikaupusias, dabar jauciuosi labai durnai  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Iškvėpk, iškvėpk biggrin.gif Kaip sakydavom: Papus aukštyn, nosį į priekį biggrin.gif Viskas bus ok, manau šventė pavyks puikiai smile.gif

Vaikas šiaip ne taip užmigo, tai bandau prisėsti prie darbų. Man visai patiko mintis močiutėms padovanoti medinius šaukštus, tik galvoju kur rasti kas graviruota ten g.gif Gal Kaune žinote kas?
Atsakyti