QUOTE(archeologe @ 2011 06 04, 14:26)
O man krikštynos galvos skausmas neturiu ką į kūminus kviest mes galvojom tradiciškai mano broli ir vyro sese, pasirodo negali kūminai neturėt bažnytinės santuokos jei gyvena kartu tai vyro sesuo kaip ir atkrenta, o realiai daugiau nežinau ką. Kitas variantas buvo mano draugė ir vyro draugas. Bet tas vyro draugas gyvena ne LT ir jau su juo nesimatėm gerus metus, na susirašo jie per skypa pasveikina jis su šventėm, bet man kažkaip norėtųsi, kad kūminas šalia būtų, gal kad aš su savais pripratus taip. O su mano draugėm irgi tokia įdomi situacija yra viena kurią pažįstu nuo pirmos klasės bet dabar ji Vilniui gyvena tai irgi džniausiai internetu bendraujam,o kita gyvena Klaipėdoj, bet ją pažįstu gerokai mažiau na aš manau kad draugus atrenka laikas tai ....
Labai noriu išrinkt atsakingus kūminus nes pati tokius turiu, tuo tarpu MB sako rink ką nori leidžiu tau spręst, jam viskas paprasčiau atrodo, nes jis su savaisiais iš viso nebendrauja ir vaikystei retai matydavo
Beje ačiū už prisijungimo duomenis
Bokalai man labai labai
Labai noriu išrinkt atsakingus kūminus nes pati tokius turiu, tuo tarpu MB sako rink ką nori leidžiu tau spręst, jam viskas paprasčiau atrodo, nes jis su savaisiais iš viso nebendrauja ir vaikystei retai matydavo
Beje ačiū už prisijungimo duomenis
Bokalai man labai labai
Man atrodo,svarbiausia vaikiukui parinkti tokius krikstatevius,kuriems tikrai rupi vaikiukas ir kuri labai myli,rupinasi juo.O tik paskui ziureciau,susituoke jie ar ne ir man turbut nelabai butu svarbu,kaip jie vadintusi:kriksto liudininkais ar kriksto tevais,jug vistiek jie kuminais vadinsis As visu pirma pasiduodu jausmams,jei jauciu,kad tie zmones atsakingai atliks kuminu pareigas,tai ir imciau juos ejodama,jug gero vaikiukui linkima ir duodam jam viskas kas gerausia ,mieliausia.
ir dar,jug jei gyvena dabar kartu,tai gal kada nors susituoks,tai kaip ir viskas tada gerai bus
P.S. cia tik mano issakyta nuomone