Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(archeologe @ 2011 06 04, 14:26)
O man krikštynos galvos skausmas neturiu ką į kūminus kviest mes galvojom tradiciškai mano broli ir vyro sese, pasirodo negali kūminai neturėt bažnytinės santuokos jei gyvena kartu tai vyro sesuo kaip ir atkrenta, o realiai daugiau nežinau ką. Kitas variantas buvo mano draugė ir vyro draugas. Bet tas vyro draugas gyvena ne LT ir jau su juo nesimatėm gerus metus, na susirašo jie per skypa pasveikina jis su šventėm, bet man kažkaip norėtųsi, kad kūminas šalia būtų, gal kad aš su savais pripratus taip. O su mano draugėm irgi tokia įdomi situacija yra viena kurią pažįstu nuo pirmos klasės bet dabar ji Vilniui gyvena tai irgi džniausiai internetu bendraujam,o kita gyvena Klaipėdoj, bet ją pažįstu gerokai mažiau na aš manau kad draugus atrenka laikas tai ....
Labai noriu išrinkt atsakingus kūminus nes pati tokius turiu, tuo tarpu MB sako rink ką nori leidžiu tau spręst, jam viskas paprasčiau atrodo, nes jis su savaisiais iš viso nebendrauja ir vaikystei retai matydavo
Beje ačiū už prisijungimo duomenis 4u.gif

Bokalai man labai labai wub.gif

Man atrodo,svarbiausia vaikiukui parinkti tokius krikstatevius,kuriems tikrai rupi vaikiukas ir kuri labai myli,rupinasi juo.O tik paskui ziureciau,susituoke jie ar ne ir man turbut nelabai butu svarbu,kaip jie vadintusi:kriksto liudininkais ar kriksto tevais,jug vistiek jie kuminais vadinsis As visu pirma pasiduodu jausmams,jei jauciu,kad tie zmones atsakingai atliks kuminu pareigas,tai ir imciau juos ejodama,jug gero vaikiukui linkima ir duodam jam viskas kas gerausia ,mieliausia.
ir dar,jug jei gyvena dabar kartu,tai gal kada nors susituoks,tai kaip ir viskas tada gerai bus mirksiukas.gif
P.S. cia tik mano issakyta nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 04 birželio 2011 - 21:02
Jei jie eina atskirai, tai kaip ne pora į krikšto tėvus, na galite tiesiog nutylėti kad jie gyvena nesantuokoje, gi niekas neis su žvake ten žiūrėti. Gal greitai susituoks ir va bus krikšto mama tikresnė smile.gif

Bandau sugalvoti kokie tiktų tapukai/batukai berniukui prie nertų rūbelių mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 06 04, 22:38)
Jei jie eina atskirai, tai kaip ne pora į krikšto tėvus, na galite tiesiog nutylėti kad jie gyvena nesantuokoje, gi niekas neis su žvake ten žiūrėti. Gal greitai susituoks ir va bus krikšto mama tikresnė smile.gif

Bandau sugalvoti kokie tiktų tapukai/batukai berniukui prie nertų rūbelių mastau.gif

pagal amziu gal taip pat nerti rolleyes.gif bent mergytei muus bus nerti unsure.gif
ryt jau rubelius pasiimam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 06 04, 21:38)

Jeigu nevaikstantis vaikiukas,tai man graziai atrodo su nertais wub.gif wub.gif arba medziaginius,namie siutus esu maciusi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kažkaip nepagalvojau g.gif Reikės paklausti kur man nunėrė drabužėlius, ar nunertų smile.gif Jam tuo metu bus beveik 8 mėnesiai, tai tikrai nevaikščios dar biggrin.gif

Gal galite atsiūsti pašto duomenis blush2.gif bigsmile.gif

va tokie smagūs:

http://server3.manod....jpg?1299157506

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirila: 04 birželio 2011 - 22:05
QUOTE(Kirila @ 2011 06 04, 23:00)

va tokie smagūs:

musu akzkas panasaus turetu but i situos pirmus, na rode nereja kazka tokio, siandien pasiimsim bigsmile.gif
savaite lik, jaudulys didziulis, kaip pres vestuves, kasnakt vis sunkiau uzmigt nes galvoju tai si bei ta, o tiksliau apie kruva darbu kurie liks paskutinem dienom nes kitaip neina, be vyro negaliu nieko padaryt nes ir nevairuoju unsure.gif balius kur bus aisku o kad dar pavesine netaisyta, suolu ar kedziu nera tai dzin doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mums dar laiko yra iki liepos 2d, bet ir jauduliuo nėra visiško iš tikro smile.gif Gal kad žinau, kad savi žmonės, jei bus kas ne taip - tikrai niekas nieko nesakys, kad neįpareigojanti aplinka, nedarau jokios didelės programos, keli padėkos žodžiai, žaidimai ir kaip ir viskas biggrin.gif
Aš kaip tik labai laukiu, nes norisi pasibūti su savais gamtoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 06 05, 10:23)
Mums dar laiko yra iki liepos 2d, bet ir jauduliuo nėra visiško iš tikro smile.gif Gal kad žinau, kad savi žmonės, jei bus kas ne taip - tikrai niekas nieko nesakys, kad neįpareigojanti aplinka, nedarau jokios didelės programos, keli padėkos žodžiai, žaidimai ir kaip ir viskas biggrin.gif
Aš kaip tik labai laukiu, nes norisi pasibūti su savais gamtoje biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir pas mane nebus jokio griezto scenarijaus, todel nebusiu nieko ipareigota. O i smulkmenas nekreipsiu demesio. Visu svarbiausia, kad krikstukas laimingas butu wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

šią vasarą planuojame tapti krikšto tėvais. Gal galėtumėte atiųsti krikštynų scenarijų el.p. laurencijan@yahoo.com, kad turčiau gaires nuo ko pradėti.

Iš anksto labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 06 04, 23:01)
Man atrodo,svarbiausia vaikiukui parinkti tokius krikstatevius,kuriems tikrai rupi vaikiukas ir kuri labai myli,rupinasi juo.O tik paskui ziureciau,susituoke jie ar ne ir man turbut nelabai butu svarbu,kaip jie vadintusi:kriksto liudininkais ar kriksto tevais,jug vistiek jie kuminais vadinsis As visu pirma pasiduodu jausmams,jei jauciu,kad tie zmones atsakingai atliks kuminu pareigas,tai ir imciau juos ejodama,jug gero vaikiukui linkima ir duodam jam viskas kas gerausia ,mieliausia.
ir dar,jug jei gyvena dabar kartu,tai gal kada nors susituoks,tai kaip ir viskas tada gerai bus mirksiukas.gif
P.S. cia tik mano issakyta nuomone ax.gif

aš sutinku su tavim, bet tiesiog norėtųsi kad vaikas turėtų tikruosius krikštatėvius, o ne liudininkus, aišku tai tas pats, bet kartu ir netaspats doh.gif

O kaip kažkas sakė nuslėpt tai man kažkaip nuo kunigo kai jis tiesiai šviesiai klausia nuslėpt ar jam pameluot neina
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 03, 17:15)
o kada tas padekas sakkyt? blush2.gif  ar ziuret mazdaug pagal situacija? bet gal pavalgius karstus, padekot kriksto tevams, paskaityt prasymus, paklet taurele  biggrin.gif  ir tada iskart pyskint padeka tevukams, o po to prosenelei? g.gif  nesigasu makalyne, ir tekstu skaitymo burelis? biggrin.gif  cia reiktu gal kad tos kurios jau dare viska patartu  g.gif  nes dar kriksto tevai zodziu tures.....

Mes nesakysim jokiu padeku .. Nebent juoko formoj, iteikiant kokias smulkias, mazas dovaneles .. Bet cia, manau, jau po to, kai sveciai bus pavalge, kai zaisim zaidimus ir t.t.

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 04, 22:43)
pagal amziu gal taip pat nerti  rolleyes.gif  bent mergytei muus bus nerti  unsure.gif
ryt jau rubelius pasiimam  bigsmile.gif

Musu mergytes batukai irgi bus nerti, kaip ir suknyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 03, 10:13)
O as sugalvojau, kad man zutbut reikia kriktynom saldziu grybuku, kastonu, eziuku ir braskiu  lotuliukas.gif  ir ot velnias, niekur nerandu kas ju galeu iskepti Vilniuje  doh.gif Kiek ziurineju skelbimus, tai daugiausia Klaipedoje siu groziu ir skanestu  unsure.gif

labas vakaras,pasidalinkite kur,as vestuvems noreciau ax.gif
Atsakyti