Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(lilget @ 2011 06 03, 21:51)
uzmaciau prie nuolaidu maximos kitos savaites kad saldainiams ir sokoladams -25% bus, tai varysiu uzsipirkt saldainiu extros kokiu pora kg , bet kai tokie karsciai kur juos laikyt, saldytuve  g.gif  gal patarsit kuri  ax.gif

kur tas nuolaidas galima matyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 03, 21:53)
kur tas nuolaidas galima matyt?  ax.gif

maxima.lt

Mane mano fotografe atkalbejo nuo susikurto krikstynu sventes plano g.gif
Bet kai pagalvoju tai ziauriai gera fotografe issirinkau, nes nu tikrai pievas sumasciau kai pagalvoju...
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 03, 20:51)
uzmaciau prie nuolaidu maximos kitos savaites kad saldainiams ir sokoladams -25% bus, tai varysiu uzsipirkt saldainiu extros kokiu pora kg , bet kai tokie karsciai kur juos laikyt, saldytuve  g.gif  gal patarsit kuri  ax.gif

Aciu uz info apie saldainius,reikes pasinaudoti akcija jei suspesim ax.gif . O saldainiukai laikomi saldytuve,tikrai turetu gerai issilaikyti thumbup.gif .as ir juos ten zadu laikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 06 03, 22:43)
Aciu uz info apie saldainius,reikes pasinaudoti akcija jei suspesim ax.gif . O saldainiukai laikomi saldytuve,tikrai turetu gerai issilaikyti thumbup.gif .as ir juos ten zadu laikyti mirksiukas.gif

bet as jauciu puse suvalgysiu iki kol vyniojimo darbo imsiuosi lotuliukas.gif
Esha, o kas per planas buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 03 birželio 2011 - 21:46
QUOTE(lilget @ 2011 06 03, 22:46)
Esha, o kas per planas buvo  blush2.gif

Na as cia is sitos temos nusikopijavau ir buvau sumascius, kad po baznycios eisime pasiplaukioti kauno mariose laivu ir tuo paciu jacht klube vakarieniausime.
Fotografe atkalbejo, kad visu pirma nuotraukos buna neispudingos, nebent butu fotografuojama is kito laivo. O visu svarbiausia- kad krikstukas dar maziukas ir jis jau bus isvarges po kriksto ceremonijos ir fotosesijos, tad tas pasiplaukiojimas ne tik kad neidomus bus, bet ir dar labiau vargins ir gadins nuotaika. Ir kad pramoga liks tik suaugusiems, o visgi svente vaiko...
Tai va tie jos argumentai isties mane itikino ir sio plano atsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 06 03, 22:53)
Na as cia is sitos temos nusikopijavau ir buvau sumascius, kad po baznycios eisime pasiplaukioti kauno mariose laivu ir tuo paciu jacht klube vakarieniausime.
Fotografe atkalbejo, kad visu pirma nuotraukos buna neispudingos, nebent butu fotografuojama is kito laivo. O visu svarbiausia- kad krikstukas dar maziukas ir jis jau bus isvarges po kriksto ceremonijos ir fotosesijos, tad tas pasiplaukiojimas ne tik kad neidomus bus, bet ir dar labiau vargins ir gadins nuotaika. Ir kad pramoga liks tik suaugusiems, o visgi svente vaiko...
Tai va tie jos argumentai isties mane itikino ir sio plano atsisakiau.

na jei yra ir planas B tai svente vistiek bus nuostabi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2011 06 03, 18:16)
Kur darėt?

Dariau zvakiu fabrikeli Kaune, Savanoriu pr
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2011 06 04, 11:14)
Dariau zvakiu fabrikeli Kaune, Savanoriu pr

O ten yra specializuota parduotuvė?
Pradžioje Savanorių ar pabaigoje?
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 06 04, 12:21)
O ten yra specializuota parduotuvė?
Pradžioje Savanorių ar pabaigoje?

Jei neklystu, tai turima galvoje specializuota žvakių parduotuvėlė prieš Hypermaximą g.gif Na, beveik prieš, ten, kur Aklųjų ir silpnaregių sustojimas už Savanorių- Taikos pr. sankryžos, jei važiuojant nuo centro rolleyes.gif Ten šalia dar yra ekoprekių parduotuvė ir pan., manau, nesunkiai rasit mirksiukas.gif Mes ten irgi radom žvakių krikštynoms (ir ne tik) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 04 birželio 2011 - 11:39
O man krikštynos galvos skausmas neturiu ką į kūminus kviest mes galvojom tradiciškai mano broli ir vyro sese, pasirodo negali kūminai neturėt bažnytinės santuokos jei gyvena kartu tai vyro sesuo kaip ir atkrenta, o realiai daugiau nežinau ką. Kitas variantas buvo mano draugė ir vyro draugas. Bet tas vyro draugas gyvena ne LT ir jau su juo nesimatėm gerus metus, na susirašo jie per skypa pasveikina jis su šventėm, bet man kažkaip norėtųsi, kad kūminas šalia būtų, gal kad aš su savais pripratus taip. O su mano draugėm irgi tokia įdomi situacija yra viena kurią pažįstu nuo pirmos klasės bet dabar ji Vilniui gyvena tai irgi džniausiai internetu bendraujam,o kita gyvena Klaipėdoj, bet ją pažįstu gerokai mažiau na aš manau kad draugus atrenka laikas tai ....
Labai noriu išrinkt atsakingus kūminus nes pati tokius turiu, tuo tarpu MB sako rink ką nori leidžiu tau spręst, jam viskas paprasčiau atrodo, nes jis su savaisiais iš viso nebendrauja ir vaikystei retai matydavo

Beje ačiū už prisijungimo duomenis 4u.gif

Bokalai man labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo archeologe: 04 birželio 2011 - 14:27
QUOTE(daivuta @ 2011 06 04, 12:38)
Jei neklystu, tai turima galvoje specializuota žvakių parduotuvėlė prieš Hypermaximą  g.gif Na, beveik prieš, ten, kur Aklųjų ir silpnaregių sustojimas už Savanorių- Taikos pr. sankryžos, jei važiuojant nuo centro  rolleyes.gif Ten šalia dar yra ekoprekių parduotuvė ir pan., manau, nesunkiai rasit  mirksiukas.gif Mes ten irgi radom žvakių krikštynoms (ir ne tik)  thumbup.gif

Taip, ten pat smile.gif
Labai graziu yra, be to paraso varda jei nori smile.gif
Atsakyti
siandien geriausia du kartus vaziavom i parduotuve kur is molio gaminama ten vietoje, na ir gyvena ten zmones, tai abu kartus nebuvo zmoniu, o viskas atrakinta, tai galejom viska pasiimti ka tik radom is to molio padaryta doh.gif bet kazkaip sazines turim dar, apsizejom tuos gaminius laukdamai kad gal kas ateis bet nesulaukus isvaziavom biggrin.gif
ten uz miesto, B dirba iki velai, tai kada ka nupirkt dovanu doh.gif
Atsakyti