QUOTE(rloreta @ 2011 06 03, 11:26)
Tai as irgi taip ieskojau,tik kad ten beveik visi skelbimai tos pacios kepejeles.
Na nebutinai kastonu,bet as noriu kuo ivairesniu kad butu (braskyciu,lazdynu riesuteleiu,musmiryciu,dar esu maciusi zirniu ),o pas ja grybukai,riesutai graikiski ir dar berods kriauklytes-sausainukai. Na ,bet reikes gal vistiek uzsisakinet jei dar per siandien nieko nerasiu,nes paskui bus per velu,tai nieko nebegausiu
Ai,dar turgui esu maciusi ir sake kad savaitgaliais pas mus prie akropolio buna turgelis,tai lygtais ten dar kazkas mate. O pas jus nera turgeliuose??
Na nebutinai kastonu,bet as noriu kuo ivairesniu kad butu (braskyciu,lazdynu riesuteleiu,musmiryciu,dar esu maciusi zirniu ),o pas ja grybukai,riesutai graikiski ir dar berods kriauklytes-sausainukai. Na ,bet reikes gal vistiek uzsisakinet jei dar per siandien nieko nerasiu,nes paskui bus per velu,tai nieko nebegausiu
Ai,dar turgui esu maciusi ir sake kad savaitgaliais pas mus prie akropolio buna turgelis,tai lygtais ten dar kazkas mate. O pas jus nera turgeliuose??
Matai kaip as neziurinejau tu kontaktu, nes miestas netinkamas, bet vis Kaipeda ir Klaipeda buvo
Pas ta alytiske, kur zadu uzsakineti ivairiu yra tai sakysiuos visokiu po kelis vnt. Zadu ir gumos netempti, nors iki sventes dar cielas menuo
Gal ir buna turgeliuose, as kazkaip nejeskojau ten labai Dazniausiai tai per Kaziuka pirkdavom ir per kokias parodas, bet ju kainos tada trigubai uzkeltos buna