Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(rloreta @ 2011 06 03, 11:26)
Tai as irgi taip ieskojau,tik kad ten beveik visi skelbimai tos pacios kepejeles. biggrin.gif
Na nebutinai kastonu,bet as noriu kuo ivairesniu kad butu (braskyciu,lazdynu riesuteleiu,musmiryciu,dar esu maciusi zirniu thumbup.gif ),o pas ja grybukai,riesutai graikiski ir dar berods kriauklytes-sausainukai. Na ,bet reikes gal vistiek uzsisakinet jei dar per siandien nieko nerasiu,nes paskui bus per velu,tai nieko nebegausiu doh.gif
Ai,dar turgui esu maciusi ir sake kad savaitgaliais pas mus prie akropolio buna turgelis,tai lygtais ten dar kazkas mate. O pas jus nera turgeliuose??

Matai kaip biggrin.gif as neziurinejau tu kontaktu, nes miestas netinkamas, bet vis Kaipeda ir Klaipeda buvo biggrin.gif
Pas ta alytiske, kur zadu uzsakineti ivairiu yra thumbup.gif tai sakysiuos visokiu po kelis vnt. Zadu ir gumos netempti, nors iki sventes dar cielas menuo drinks_cheers.gif
Gal ir buna turgeliuose, as kazkaip nejeskojau ten labai bigsmile.gif Dazniausiai tai per Kaziuka pirkdavom ir per kokias parodas, bet ju kainos tada trigubai uzkeltos buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 03, 10:20)
Beja ar matet gmaile kas mano ranksluoscius ir seneliams dovana, nes niekas nieko nepakomentavo, kibo negrazu  doh.gif  biggrin.gif  g.gif

As tai neturiu pasto duomenu blush2.gif

Jusu paskaicius norisi mandresniu krikstynu lotuliukas.gif o dar apie grybukus uzsiminet - nei man ju reikejo nei ka, o dabar uzsimaniau lotuliukas.gif

Sunkiai su tuo planavimu man - kazakaip tikejausi kad krikstynos bus tokios - baznycia ir balius, o dabar kai pradejau ieskotis informacijos, ziurek ir pasizadejimai, diplomai, ir dar kiek tradiciju doh.gif jau ir laikrastuko noriu, zodziu jau net nezinau kaip viska speti unsure.gif
Atsakyti
Paziurejau ranksluostukus ir bokaliukus, grazu wub.gif

Dekui lilget uz duomenis 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite kokiu zaidimeliu pameteti, kad per kirkstynas vaikams smagiau butu,net neismastau vaikainuo 3-10m g.gif ,kas jiems cia tiktu?Aciu
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galite kuri pasakyti kokiu daiktu is E, Ė ir Y raidziu?darau zaidima, bet pagal mano mazosios varda labai jau sunkios raides iseina smile.gif kol kas sugalvojau tik eziukas, ėriukas ir yla, gal dar kuri turite kokiu variantu?aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2011 06 03, 14:08)
Sveikos merginos, gal galite kuri pasakyti kokiu daiktu is E, Ė ir Y raidziu?darau zaidima, bet pagal mano mazosios varda labai jau sunkios raides iseina smile.gif kol kas sugalvojau tik eziukas, ėriukas ir yla, gal dar kuri turite kokiu variantu?aciu uz pagalba 4u.gif

Y - yupi gerimukas (tokie miltukai padaryt gėrimui, sintetika gryna biggrin.gif )
E - ežio pakuotė (sim kortelė)
Ė - ėdalas šuniukams/kačiukams

Tokios vat spontaniškos idėjos wink.gif

Jungiuosi tuo pačiu į planuojančių gretas wink.gif Šią vasarą pakrikštysim du vaikučius mylimukus wub.gif Pernai savo dvynukus krikštijom, tai jau su patirtim esu tongue.gif Labai labai daug idėjų ir pagalbos radau SM cool.gif
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2011 06 03, 14:08)

E-erškėtis, eilėraštis, eglišakė, eglutė; Ė-ėglis; Y-tai tik yla.
Papildyta:
QUOTE(saule @ 2011 06 03, 14:30)
Y - yupi gerimukas (tokie miltukai padaryt gėrimui, sintetika gryna biggrin.gif )
E - ežio pakuotė (sim kortelė)
Ė - ėdalas šuniukams/kačiukams

Tokios vat spontaniškos idėjos wink.gif

Jungiuosi tuo pačiu į planuojančių gretas wink.gif Šią vasarą pakrikštysim du vaikučius mylimukus  wub.gif Pernai savo dvynukus krikštijom, tai jau su patirtim esu tongue.gif Labai labai daug idėjų ir pagalbos radau SM  cool.gif

O kas yra SM g.gif ? O gal dareisi saldainių popierėlius ir širšių medaus etiketę? Niekaip nepasidarau doh.gif
Atsakyti
Gal galit man kas nors atsiųst prisijungimą.

Šiandien buvau lino rūbuose norėjau pažiūrėt kaip lininės suknytės atrodo, nu ten tai iš vis tokios nieko gero, žodžiu vis dar nežinau ko noriu aprangai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 06 03, 15:02)
Gal galit man kas nors atsiųst prisijungimą.

Šiandien buvau lino rūbuose norėjau pažiūrėt kaip lininės suknytės atrodo, nu ten tai iš vis tokios nieko gero, žodžiu vis dar nežinau ko noriu aprangai doh.gif

O dar ir kainos blink.gif
Vieną tokią suknelę žiūrėjau, nu faina kaip ir vasarai, krikštynoms. Ale kaina 280lt blink.gif Na linas brangus dalykas..
Aš bandysiu suktis su šviesiu, lino spalvos sijonu ir reikia tik bliuskutę kokią nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguolė @ 2011 06 03, 14:37)
O kas yra SM g.gif ?

lotuliukas.gif SuperMama mirksiukas.gif

Nusprendziau mociutei dovanoti prijuoste su uzrasu "Nuo siol gaminsiu tik <...>". Siandien tokia komine situacija buvo, kad anukas labai lindo su ja zaist ir si pasake, kad reik gamint valgyt, mat namuose ne tik jis vienas valgo. Tai bus labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
gal kuri turit pasidariusi profesijų korteles ir galėtumėt įmest į gmail? Būtų 100 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jus su laikrastukais darot? ar tiesiog visiems isdalinat ar kaip? Na as pradzioj sventes tai nenoriu duot, nes ten surasyti pasizadejimai kriksto tevu, tai nenoriu kad perskaityru anksciau laiko blush2.gif
Atsakyti