O as sugalvojau, kad man zutbut reikia kriktynom saldziu grybuku, kastonu, eziuku ir braskiu ir ot velnias, niekur nerandu kas ju galeu iskepti Vilniuje Kiek ziurineju skelbimus, tai daugiausia Klaipedoje siu groziu ir skanestu
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 03, 10:13)
O as sugalvojau, kad man zutbut reikia kriktynom saldziu grybuku, kastonu, eziuku ir braskiu ir ot velnias, niekur nerandu kas ju galeu iskepti Vilniuje Kiek ziurineju skelbimus, tai daugiausia Klaipedoje siu groziu ir skanestu
galiu tik Marijampolej pasiulyt
As tai korteles irgi darysiu ant to pacio kvietimu popieriaus toks storesnis jis, bet kadangi jis melynas tai vel rasymui ant virsaus desiu ta chamelionine kalke ir ismusus skylute surisiu bantuku, na bent taip planuoju
Beja ar matet gmaile kas mano ranksluoscius ir seneliams dovana, nes niekas nieko nepakomentavo, kibo negrazu
Beja ar matet gmaile kas mano ranksluoscius ir seneliams dovana, nes niekas nieko nepakomentavo, kibo negrazu
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 03, 10:15)
galiu tik Marijampolej pasiulyt
Dekui, dekui
Siaip Alytuje maciau skelbimuose kokius grozius kepa ir bananai, ir kukuruzai ir siaip visokio bieso bet jau kaina rinkinukas 100lt
Vo cia http://www.skelbiu.l...s-10429667.html
Man kai tik del grozio, tai biski brangoka, nors isivaiduoju kaip ciotkai tokia proga butu prie baznycios visus pavaisinti ar stala papuosti
P.S. Domke, vis neprisiruosiu tau parasyti, veliau gal AZ
QUOTE(lilget @ 2011 06 03, 10:20)
As tai korteles irgi darysiu ant to pacio kvietimu popieriaus toks storesnis jis, bet kadangi jis melynas tai vel rasymui ant virsaus desiu ta chamelionine kalke ir ismusus skylute surisiu bantuku, na bent taip planuoju
man ranksluosciai tai ir bokalai grazus.
p.s. niekas nekomentuoja gal todel kad retai lankosi paste, arba zino ne to pasto duomenis, bent jau as tai dvejus zinau krikstynu pasto emailus.
QUOTE(gravkyte @ 2011 06 03, 10:37)
man ranksluosciai tai ir bokalai grazus.
p.s. niekas nekomentuoja gal todel kad retai lankosi paste, arba zino ne to pasto duomenis, bent jau as tai dvejus zinau krikstynu pasto emailus.
aciu uzkomplimentus issiprasytus
Jau beveik apsisprendem , kad mociutems pirksiu arbatos dezutes metalines ant kuriu taip pat isgraviruosim kazka ir i vidu skanios arbatos idesim, bent si mintis vyrui patiko tik dezuciu kiek dairiausi nelabai maciau
QUOTE(lilget @ 2011 06 03, 09:20)
Oi,soriukas, per tuos rupescius ir as pamirsau pagirti,kad labai labai grazios dovaneles . O ranksluostukai tai
Papildyta:
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 03, 09:13)
O as kaip tik Kaipedoj jau kuri laika duoduos nusilus ir nerandu.Uzejau vienoj vietoj,bet ten kastoniuku nekepa na reiks dar testi paieskas. O gal kas gali parekomenduoti kur Klaipedoj
QUOTE(rloreta @ 2011 06 03, 10:59)
O as kaip tik Kaipedoj jau kuri laika duoduos nusilus ir nerandu.Uzejau vienoj vietoj,bet ten kastoniuku nekepa na reiks dar testi paieskas. O gal kas gali parekomenduoti kur Klaipedoj
Nu va, o as jeskodama dar pagalvojau, kad kaip nesaziniga, visos kepejos Klaipedoje O siaip uzsakinesiu is tos nuorodos, kur auksciau imeciau pas alytiske ji siuncia per autobusu stoti belenkur
As per googla vedziau "kepu grybukus", tai man ismete kruva skelbimu kepeju is Klaipedos, tad pasizvalgyk O kodel jeskai butent kastonu? Sentimentai kazkokie nes yra daug visokiu, bent jau man, grazesniu kepinuku
QUOTE(lilget @ 2011 06 03, 10:20)
kazkieno maciau, tai vadinas tavo tikrai grazu o as dar niekam nieko neturiu
aciu dar karta visoms
Kita sav meginsim jau vaziuoti tartis del maisto, nors liepe pries dvi sav, bet as taip atideliot nemegstu tai tikiuosi priims
Ka dar cia papasakot
Ai Toreso kai akcijos buvo vyras vis sake bus dar bus, kam cia pirkt anksciausiai dabar sukandus dantis laukiu akciju, ir jei nebus
Kita sav meginsim jau vaziuoti tartis del maisto, nors liepe pries dvi sav, bet as taip atideliot nemegstu tai tikiuosi priims
Ka dar cia papasakot
Ai Toreso kai akcijos buvo vyras vis sake bus dar bus, kam cia pirkt anksciausiai dabar sukandus dantis laukiu akciju, ir jei nebus
QUOTE(lilget @ 2011 06 03, 11:14)
aciu dar karta visoms
Ka dar cia papasakot
Ka dar cia papasakot
na jau rasiau nuolaidu skyrelyje ir cia pasikartosiu kad gal dar bus pries jonines, bent jau as tikiuosi, nes kai buvo iki akcija cinzano tai kazkaip ir nenusipirkau, o dbr jau gailiuosi
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 03, 10:07)
Nu va, o as jeskodama dar pagalvojau, kad kaip nesaziniga, visos kepejos Klaipedoje O siaip uzsakinesiu is tos nuorodos, kur auksciau imeciau pas alytiske ji siuncia per autobusu stoti belenkur
As per googla vedziau "kepu grybukus", tai man ismete kruva skelbimu kepeju is Klaipedos, tad pasizvalgyk O kodel jeskai butent kastonu? Sentimentai kazkokie nes yra daug visokiu, bent jau man, grazesniu kepinuku
Tai as irgi taip ieskojau,tik kad ten beveik visi skelbimai tos pacios kepejeles.
Na nebutinai kastonu,bet as noriu kuo ivairesniu kad butu (braskyciu,lazdynu riesuteleiu,musmiryciu,dar esu maciusi zirniu ),o pas ja grybukai,riesutai graikiski ir dar berods kriauklytes-sausainukai. Na ,bet reikes gal vistiek uzsisakinet jei dar per siandien nieko nerasiu,nes paskui bus per velu,tai nieko nebegausiu
Ai,dar turgui esu maciusi ir sake kad savaitgaliais pas mus prie akropolio buna turgelis,tai lygtais ten dar kazkas mate. O pas jus nera turgeliuose??