Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 02, 09:34)
vis del to nors ir nelabai moku ka bet sukuosius, dazysiuos pati, kristo mama dabinsis salone bet ka dabar, lyg tycia beda su finansais pasidare  unsure.gif

Ramiakas cool.gif as t.p. pati dazysiuos, nes ka ka, bet issimaliavoti moku dar geriau negu kokiam salione lotuliukas.gif o del plaukuosenos galvos nesuku, nes po gimdymo trys plaukai belike, ir tuos nusikirpau vos ne eziuku lotuliukas.gif tai ne ka ir primastysi biggrin.gif O siaip kadangi musu svente labai kukli, tai nematau tikslo tam reikalui skirti papildomai kelis simtus litu schmoll.gif jau geriau as geros kosmetikos nusipirksiu blush2.gif
Atsakyti
Musu krikstynos bus labai kuklios - tik mes, krikstateviai ir seneliai ax.gif ne bet vis tiek susirinks tu zmoniu, visgi krikstynos dvigubos - taip pat krikstysim ir MB sesers suneli wub.gif Pasikeisim vaikiukais ir tiek.
Ceremonija baznycioja bus 11:30, bet ir tai dziaugemes kad vieta gavom, nes tik dabar planuotis pradejom, o laiko mazai liko ax.gif tai planuojam pasieskoti fotografo, kad padarytu kelias grazias nuotraukytes, o veliau vaziuosim svesti pas uosviu i soda - bus jauki seimynine svente wub.gif
Planuoju savo mazyliui uzsakyti linini kriksto kostiumeli, bet va nezinau kokios kainos g.gif gal kas galit parasyti kiek mazdaug kainuoja, nes negaliu apsispresti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 02, 11:16)
Ramiakas  cool.gif as t.p. pati dazysiuos, nes ka ka, bet issimaliavoti moku dar geriau negu kokiam salione  lotuliukas.gif o del plaukuosenos galvos nesuku, nes po gimdymo trys plaukai belike, ir tuos nusikirpau vos ne eziuku  lotuliukas.gif  tai ne ka ir primastysi  biggrin.gif O siaip kadangi musu svente labai kukli, tai nematau tikslo tam reikalui skirti papildomai kelis simtus litu schmoll.gif  jau geriau as geros kosmetikos nusipirksiu  blush2.gif

tai man tiek nekainuotu biggrin.gif plauku sutvarkymas paprastas, nu islygint pvz, dar kazka jei papint ar susegt apie 30 Lt, makiazas iki 40, bet dazu kriksto mama man paskolins, nes kai pati salone dazysis tai jai nereik, o plaukus tai bandysiu pati pasilygint, o jei ka ji ateis anksciau ir ne tik mergaite bet ir mama padabint tures lotuliukas.gif
o darbu milijonas likes, o pupa vel serga doh.gif nu bet kaip nors biggrin.gif dar nei tortas neuzsakytas biggrin.gif bet to net 1 kg imsim lotuliukas.gif kriksto tevai ir 1 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(heditt @ 2011 06 02, 11:19)
Planuoju savo mazyliui uzsakyti linini kriksto kostiumeli, bet va nezinau kokios kainos  g.gif gal kas galit parasyti kiek mazdaug kainuoja, nes negaliu apsispresti  blush2.gif

Kiek as maciau (nors specialiai tikrai nesidomejau) tai kazkur nuo 60lt ir iki... kiek galimybes leidzia biggrin.gif Pasidomekit, pasigooglikin galu gale, tikrai rasit pvz. su kainom, pati kazkur macius esu, bet kadangi neaktualu neuzfiksavau.

Vo cia radausu kainom, bet tikrai esu macius kazkur ir pigiau g.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 02, 11:27)
tai man tiek nekainuotu  biggrin.gif  plauku sutvarkymas paprastas, nu islygint pvz, dar kazka jei papint ar susegt apie 30 Lt, makiazas iki 40, bet dazu kriksto mama man paskolins, nes kai pati salone dazysis tai jai nereik, o plaukus tai bandysiu pati pasilygint, o jei ka ji ateis anksciau ir ne tik mergaite bet ir mama padabint tures  lotuliukas.gif
o darbu milijonas likes, o pupa vel serga  doh.gif  nu bet kaip nors  biggrin.gif dar nei tortas neuzsakytas  biggrin.gif  bet to net 1 kg imsim  lotuliukas.gif  kriksto tevai ir 1 kg  ax.gif

Oi, kokios pas jumis kainos Marijampolej patrauklios bigsmile.gif Bet visviens susumavus be 100lt neapseisi, o uz sia sumele galima sio to poadoresnio nusipirkt ax.gif

Kuom cia sergat? Juk tokie orai pasakiski unsure.gif
Musu tortas t.p. neuzsakytas, nes blaskausi, pati nezinau ko noriu doh.gif Visad Bijoloje sakemes, o dabar kazkokios kvailos mintys, kad reik kitur ka nors isbandyti, bet labai bijau nusivilti paskiau... Ai, zodziu, MB jau piksta nuo mano tokio blaskimosi blush2.gif O torto tai ir mums reik ne ka didesnio 1-1.5kg, bet vsitiek noriu, kad butu mandras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 02 birželio 2011 - 11:09
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 02, 12:06)

Kuom cia sergat? Juk tokie orai pasakiski  unsure.gif
Musu tortas t.p. neuzsakytas, nes blaskausi, pati nezinau ko noriu  doh.gif Visad Bijoloje sakemes, o dabar kazkokios kvailos mintys, kad reik kitur ka nors isbandyti, bet labai bijau nusivilti paskiau... Ai, zodziu, MB jau piksta nuo mano tokio blaskimosi  blush2.gif O torto tai ir mums reik ne ka didesnio 1-1.5kg, bet vsitiek noriu, kad butu mandras  lotuliukas.gif

dabar tai sloga ir temperatura, gal perkaito g.gif bet jau gereja bigsmile.gif
ai mes tai paprasta torciuka, tokia statulyte papuosiu ir bus ciki piki biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri galite pasidalinti slaptazodziais (i AZ), buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 06 02, 02:37)
As galvoju dukrai liepa, o sunui azuoliuka pasodint  ax.gif
Musu rugpjucio 20 d. krikstynos  ax.gif  O patys norejot butent sekmadieni krikstyt ar taip pasiule?

ne mes norėjom šeštadienį, bet krikštyja tik per mišias t.y. 6 val vakare, vėloka manau dar kai tas vienuolynas 50 km nuo klaipėdos tai liko sekmadienis
Atsakyti
QUOTE(heditt @ 2011 06 02, 11:19)
Musu krikstynos bus labai kuklios - tik mes, krikstateviai ir seneliai  ax.gif ne bet vis tiek susirinks tu zmoniu, visgi krikstynos dvigubos - taip pat krikstysim ir MB sesers suneli  wub.gif Pasikeisim vaikiukais ir tiek.
Ceremonija baznycioja bus 11:30, bet ir tai dziaugemes kad vieta gavom, nes tik dabar planuotis pradejom, o laiko mazai liko  ax.gif tai planuojam pasieskoti fotografo, kad padarytu kelias grazias nuotraukytes, o veliau vaziuosim svesti pas uosviu i soda - bus jauki seimynine svente  wub.gif
Planuoju savo mazyliui uzsakyti linini kriksto kostiumeli, bet va nezinau kokios kainos  g.gif gal kas galit parasyti kiek mazdaug kainuoja, nes negaliu apsispresti  blush2.gif

mes siandien uzsakem savo mergyei linine suknele, skraiste, skrybelaite, zvakes papuosima ir dar juosta i plaukus, tai viskas sake iki 100Lt kainuos. Uzsakinejom augukitaip.lt na mes i vieta nuvaziave buvom (Kaunas). berniukui kainos aisku kitokios turbut, bet paziurekit tam puslapiuky, bet orientuotis galesit wink.gif
Atsakyti
Šiandien parsinešiau krikšto rūbelius, man juos nunėrė wub.gif Nu žinokit gražu ir esu labai patenkinta smile.gif Kažkaip įsivaizdavau kad berniukams netinka nerti, bet gražiai gavosi mirksiukas.gif
Dabar po biški renkuosi informacija meniu, nes pačiai reikės gaminti smile.gif Oi bus darbelio paskutinės dienomis smile.gif
Reikia sugalvoti žaidimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 06 02, 14:19)
Šiandien parsinešiau krikšto rūbelius, man juos nunėrė wub.gif Nu žinokit gražu ir esu labai patenkinta smile.gif Kažkaip įsivaizdavau kad berniukams netinka nerti, bet gražiai gavosi  mirksiukas.gif
Dabar po biški renkuosi informacija meniu, nes pačiai reikės gaminti smile.gif Oi bus darbelio paskutinės dienomis smile.gif
Reikia sugalvoti žaidimų smile.gif

mes ir gaminsim patys, nu as su savo mama ir anyta, tai vis lengviau, jau kameroj vista idarymui, vista siaip, liezuviai, ausys biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz informacija apie drabuzelius 4u.gif dabar zinau ko noriu biggrin.gif
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 02, 12:06)
Musu tortas t.p. neuzsakytas, nes blaskausi, pati nezinau ko noriu 

O as torta pati kepsiu ax.gif aisku be galo noreciau torto kur per vestuves turejom, bet tiek to. Tuo labiau broliene sake kad skanus jai mano tortas biggrin.gif

QUOTE(Kirila @ 2011 06 02, 14:19)
Šiandien parsinešiau krikšto rūbelius, man juos nunėrė wub.gif Nu žinokit gražu ir esu labai patenkinta smile.gif Kažkaip įsivaizdavau kad berniukams netinka nerti, bet gražiai gavosi  mirksiukas.gif

Idomu ir man kaip tie krksto rubeliai atrodo blush2.gif
Mes ir patys zadam gaminti bigsmile.gif kadangi krikstynos dvigubos, tai ir gaminsim pasidalindami biggrin.gif svesim sode, tai manau pagrindinis patiekalas bus saslykai lotuliukas.gif
Atsakyti
O as kazkaip neapsisprendziu noriu nertu ar lininiu drabuzeliu kazkaip galvoju kaip Akmilei taip ir sau ar nusinert ar linini rubeli pasisiut, gal ir teciui i ta tema ka nors, bet vyrui nertas jau nelabai kazkaip nenusprendziu ka daryt
Atsakyti