QUOTE(Black Queen @ 2011 06 01, 08:52)
Gal dar pasodinsim savo sode medeli nes busim ka tik persikrauste i savo naujuosius namus, tik va nezinau koki medeli issirinkti
As galvoju dukrai liepa, o sunui azuoliuka pasodint
QUOTE(archeologe @ 2011 06 01, 22:41)
Aš šiandien susitariau su vienuoliu dėl krikštynų rugpjūčio 21 d.
Musu rugpjucio 20 d. krikstynos
O patys norejot butent sekmadieni krikstyt ar taip pasiule?
QUOTE(into*in @ 2011 06 01, 22:59)
jums siūlyčiau nueiti pas tą kunigą kuris krikštys ir pakalbėti,kad nebūtų šventės dieną kokių neaiškumų
bus ramiau
Dekui, jo, reikes nueit ir issiaiskint
Dar turiu klausima apie helio balionus. Kaip ten su tais palinkejimais paprastai daroma? Ant lapelio surasoma ir pririsama prie baliono virvutes? Neisivaizduoju
Papildyta:
Kiek nauju planuotoju prisijunge
Mano didieji darbai jau visi padaryti ... Su kavine sutarem, su fotografe siandien irgi jau sutarem, rubeliai bus nunerti .. Zaidimu tai is cia pasirankiosiu .. Jau scenarijus galvoje deliojasi .... Liko kitiems seimos nariams apredus parupint
Zodziu, musu ceremonija 16 val. Tik vis mastau, kaip ta fotosesija daryt - as labiau noreciau pries (kokia valanda), kad kol busim vieni, mergyte nepavargus, pasifotkintume .. Be to, ir sveciu dar nebus - visi susirinks tiesiai i ceremonija, tai
nereikes ju uziminet, kol mes fotosesinsimes .. (cia man svarbiausia) Fotografe siulo daryt po ceremonijos ... Sako, kad kai daroma pries, tai zmones negali atsipalaiduot, bijo, kad paveluos i ceremonija ..
Zodziu, del sito tai apmastymuose busiu .. Ka jus manot? Kaip geriau? Nu man kazkaip idomiai atrodys - iseisim is baznycios i parkeli, kol mus ten fotkins kokia valanda - ka veiks sveciai?
O jei ir oras nekoks tai isvis be rysio jiems bus ten stovet ir stebet .. Nu nezinau ..