Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Black Queen @ 2011 06 01, 14:16)
O gal pabandykit susitarti ir ten ir ten po keleta foto

Tikrai gal paprašysiu, jei nesutiks, tai nesutiks, ačiū 4u.gif
Atsakyti

Kavine jau radau kieme biggrin.gif
Niekur nematau, kad apie pramogas parasytu. Kokios pramogos bus per krikstynas, negi vien prie stalo sedesit?
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2011 06 01, 17:41)
Niekur nematau, kad apie pramogas parasytu. Kokios pramogos bus per krikstynas, negi vien prie stalo sedesit?

Siulau paskaityt tema, daug rasyta apie zaidimus, pasizadejimus, laikrastukus ir pan.. mirksiukas.gif
Atsakyti
O as siandien buvau nuvaziavus pakalbet su krikstynu fotografe, pasirasem sutarti, inesiau avansa. Su fotografu vel ramu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2011 06 01, 16:41)

Labai daug ivairiu zaidimu ir atrakciju aprasyta sioje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šiandien susitariau su vienuoliu dėl krikštynų rugpjūčio 21 d. kaip ir sakiau visur skirtingai tai va Domke gaunas kad ir tavo sesuo negali būt krikšto mama tik liudininke, nes vyro sesuo neturi bažnytinės santuokosd tai sakė kūma būt negalės ieškokit kitos arba bus tik kūminas. Žodžiu ir šiaip turėjau aiškint kodėl noriu krikštyt kodėl į bažnyčia sekmadieniais nevaikštau ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 06 01, 01:55)
As dar noriu pasitikslint del kriksto tevu  4u.gif

krikšto liudytojas gali būti tik vienas,o kitas turi atitikti visus reikalavimus.... mūsų atveju krikštatėviai ne pora,tai tiktų abu,bet dermavota tik mergina-todėl ji ir yra krikšto mama,o vyrukas tik liudytojas...
jums siūlyčiau nueiti pas tą kunigą kuris krikštys ir pakalbėti,kad nebūtų šventės dieną kokių neaiškumų mirksiukas.gif bus ramiau

QUOTE(archeologe @ 2011 06 01, 23:41)
Aš šiandien susitariau su vienuoliu dėl krikštynų rugpjūčio 21 d.

va šitą ir rašiau vakar mirksiukas.gif paklausinės,pabars biggrin.gif ,o tvarka vienoda,tik patys kunigai kai kur nuolaidžiauja...
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 06 01, 23:59)
krikšto liudytojas gali būti tik vienas,o kitas turi atitikti visus reikalavimus.... mūsų atveju krikštatėviai ne pora,tai tiktų abu,bet dermavota tik mergina-todėl ji ir yra krikšto mama,o vyrukas tik liudytojas...
jums siūlyčiau nueiti pas tą kunigą kuris krikštys ir pakalbėti,kad nebūtų šventės dieną kokių neaiškumų  mirksiukas.gif  bus ramiau
va šitą ir rašiau vakar  mirksiukas.gif paklausinės,pabars  biggrin.gif ,o tvarka vienoda,tik patys kunigai kai kur nuolaidžiauja...

bet žinokit man šiandien pasakė kad nesvarbu pora ar ne krikštatėviai, mano atveju irgi ne pora mano brolis ir vyro sesuo, bet brolis turi bažnytinę santuoką, o sesuo ne tai sakė sesuo būt krikšto mama negalės, na čia kaip aš vakar rašiau , kad ar su vyru ar ne pagal tą logika kūma būt negalėčiau nes gyvenu nuodėmėje
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 06 02, 00:35)
bet žinokit man šiandien pasakė kad nesvarbu pora ar ne krikštatėviai, mano atveju irgi ne pora mano brolis ir vyro sesuo, bet brolis turi bažnytinę santuoką, o sesuo ne tai sakė sesuo būt krikšto mama negalės, na čia kaip aš vakar rašiau , kad ar su vyru ar ne pagal tą logika kūma būt negalėčiau nes gyvenu nuodėmėje

taip gaunasi mirksiukas.gif
mūsiškiai ir nepora, ir negyvena su antrom pusėm kartu,tai tiko (jauni dar...)
Atsakyti
QUOTE(Black Queen @ 2011 06 01, 08:52)
Gal dar pasodinsim savo sode medeli nes busim ka tik persikrauste i savo naujuosius namus, tik va nezinau koki medeli issirinkti smile.gif

As galvoju dukrai liepa, o sunui azuoliuka pasodint ax.gif

QUOTE(archeologe @ 2011 06 01, 22:41)
Aš šiandien susitariau su vienuoliu dėl krikštynų rugpjūčio 21 d.

Musu rugpjucio 20 d. krikstynos ax.gif O patys norejot butent sekmadieni krikstyt ar taip pasiule?
QUOTE(into*in @ 2011 06 01, 22:59)
jums siūlyčiau nueiti pas tą kunigą kuris krikštys ir pakalbėti,kad nebūtų šventės dieną kokių neaiškumų  mirksiukas.gif  bus ramiau

Dekui, jo, reikes nueit ir issiaiskint 4u.gif

Dar turiu klausima apie helio balionus. Kaip ten su tais palinkejimais paprastai daroma? Ant lapelio surasoma ir pririsama prie baliono virvutes? Neisivaizduoju blush2.gif
Papildyta:
Kiek nauju planuotoju prisijunge thumbup.gif 4u.gif

Mano didieji darbai jau visi padaryti ... Su kavine sutarem, su fotografe siandien irgi jau sutarem, rubeliai bus nunerti .. Zaidimu tai is cia pasirankiosiu .. Jau scenarijus galvoje deliojasi .... Liko kitiems seimos nariams apredus parupint smile.gif
Zodziu, musu ceremonija 16 val. Tik vis mastau, kaip ta fotosesija daryt - as labiau noreciau pries (kokia valanda), kad kol busim vieni, mergyte nepavargus, pasifotkintume .. Be to, ir sveciu dar nebus - visi susirinks tiesiai i ceremonija, tai nereikes ju uziminet, kol mes fotosesinsimes .. (cia man svarbiausia) Fotografe siulo daryt po ceremonijos ... Sako, kad kai daroma pries, tai zmones negali atsipalaiduot, bijo, kad paveluos i ceremonija .. g.gif Zodziu, del sito tai apmastymuose busiu .. Ka jus manot? Kaip geriau? Nu man kazkaip idomiai atrodys - iseisim is baznycios i parkeli, kol mus ten fotkins kokia valanda - ka veiks sveciai? g.gif O jei ir oras nekoks tai isvis be rysio jiems bus ten stovet ir stebet .. Nu nezinau .. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 02 birželio 2011 - 00:30
QUOTE(Domke @ 2011 06 02, 01:37)
Zodziu, musu ceremonija 16 val. Tik vis mastau, kaip ta fotosesija daryt - as labiau noreciau pries (kokia valanda), kad kol busim vieni, mergyte nepavargus, pasifotkintume .. Be to, ir sveciu dar nebus - visi susirinks tiesiai i ceremonija, tai nereikes ju uziminet, kol mes fotosesinsimes .. (cia man svarbiausia) Fotografe siulo daryt po ceremonijos ... Sako, kad kai daroma pries, tai zmones negali atsipalaiduot, bijo, kad paveluos i ceremonija ..  g.gif  Zodziu, del sito tai apmastymuose busiu .. Ka jus manot? Kaip geriau? Nu man kazkaip idomiai atrodys - iseisim is baznycios i parkeli, kol mus ten fotkins kokia valanda - ka veiks sveciai?  g.gif O jei ir oras nekoks tai isvis be rysio jiems bus ten stovet ir stebet .. Nu nezinau ..  g.gif

Musu t.p. 16val. drinks_cheers.gif Bet mes fotosesija tokia mini darisim po baznycios (aisku baznycioje t.p. fotkins biggrin.gif ). Prie niekaip neiseitu, o as ir nenoreciau, nes per fotosesija gali visko but, juolab, kai ji gamtoje. Ir pasipurvnti ir t.t. blush2.gif Tai geriau jau mes baznycioje pabusim grazus, tvarkingi, o paskiau jau relaxas biggrin.gif Kad sveciai nenuobodziautu galima juos pavaisinti saldainiais, uzkandziais vieno kasnio, taure vyno-sampano, tegu pabendrauja mirksiukas.gif o is kitos puses gi tai bus patys artimiausi zmogeluikai, tai mes ir bendrai dar pasifotografuosim rolleyes.gif Nors tiesa musu fotosesija po baznycios nebus labai ilga max. 1val. tai gal laikas niekam neprailgs g.gif
O kas del oro, tai jai bus prastas, tai ne tik sveciai netures ka veikt, bet ir jus abejuoju ar noresit ilgai fotkintis unsure.gif
Atsakyti
nu va padekos atspausdintos, tereikia remelius rast kur pigiausi biggrin.gif profesiju korteles ir drugeliai iskirpti, prie angeliuku kriksto tevams kaspinukai prisiuti, adateles idetos, maisto siek tiek jau kameroj yra biggrin.gif vis del to nors ir nelabai moku ka bet sukuosius, dazysiuos pati, kristo mama dabinsis salone bet ka dabar, lyg tycia beda su finansais pasidare unsure.gif
Atsakyti