QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 25, 13:39)
As labai nemegstu dirbtinumo, tai jokiu zodziu nesimokinsiu ir juolabiau neskaitysiu
Jau geriau taip paprastai ispyskinti ka istikruju tuo momentu jauti, be jokios pompastikos
Ir tu visu diplomu-sertifikatu-izadu-pazadu-padeku ir pan. nedarisiu
Prasau nieko neisizeisti, bet as nezinociau kur tokius "grozius" kabinti
pritariu.
Man isties atrodo atrodytu daug ispudingiau, jei atsistociau ir zodziu pasakyciau, kad isskirtinia padeka noreciau duoti krikstuko seneliams, nes jie..... Be jokiu tradiciniu sertifikatu, nes jie galut padaryti tik del to, kad tokia dradicija...
Va jei taip atsitojus pasdakyciau, mano tevai 100% apsizliumtu, nes savo anuka jie be proto dievina. O perskaitymas... na tai tik nuskaityti zodziai, is kazkur paimti, o neis sirdies naturaliai pasakyti.
Cia tik mano nuomone, bet as ir per vestuves be isankstiniu repeticiju atsistojus kalba sakau
Ir manau tokios kalbos (palieciant realius ivykius) yra daug ispudingesnes ir idomesnes nei perskaitytas atvirukas ir nurasytu zodziu.
Man krikstynos- laai dideles reiksmes svente, ir noriu ja padaryti naturaliai jaukia, nuosirdzia, vaikiska tokia...
Beje ir kai kriksto tevams pasakiau, kad nedarytu visokiu ten gandru vyriausybes sertifikatu ar kaip jie ten, tai atsakymas buvo "tai aisku, kad ne...". Tai dziaugiuosi, kad musu nuomones cia sutampa.
Bet profesiju zaidima gal darysiu
Gal ir kokiu juokingu neipareigojanciu pazadu korteles sukurpsiu. Siaip, ant linksmumo