Aciu Dievui, kad yra ne tokiu kategorisku kunigu. Idomu ar geriau, kai tavo vaika krikstija mylintis ir doras zmogus, bet gyvenantis ne baznytineje santuokoje (gali buti milijonas priezasciu tam), ar bet kas, bet susituokes baznycioje, o krikstijamas vaikas mazai rupi
Sveikos prisidedu ir as prie Krikstynu planavimo, savo maziuke ruosiuosi krikstyti liepos 17. Pirmas dydys darbas padarytas,pagaliau isrinkau tikslia data , nieko mandro nedarysiu, kriksto tevam padarysiu grazius kvietimukus, sveciam paprastesnius. Siandien vos ne vos ikalbejau fotografe mus fotkinti, tai irgi jau minus vienas vargelis, daba liko suzinoti ar kavinuke bus laisva kur norime daryti Dar noriu nusipirkti baltu helio balionu kiekvienam sveciui ir kad uzrasytu savo nora ir paleistu i ora arba jei nesigaus balionai tai is spalvoto popieriaus sulanskyti laivelius ir paleisti juos i upe su norais:) Gal dar pasodinsim savo sode medeli nes busim ka tik persikrauste i savo naujuosius namus, tik va nezinau koki medeli issirinkti
Man dar labai gerai, kad gyvenu uz Vilniaus kaimeli, tai prie pat namu yra sena ir labai grazi baznycia, , neseniai atydaryta kavine, tai kainos dar minimalios ir viskas labai graziai atrodo, taip naujai ir upe yra uz musu namo , tai su eilem nera dideliu problemu
Man dar labai gerai, kad gyvenu uz Vilniaus kaimeli, tai prie pat namu yra sena ir labai grazi baznycia, , neseniai atydaryta kavine, tai kainos dar minimalios ir viskas labai graziai atrodo, taip naujai ir upe yra uz musu namo , tai su eilem nera dideliu problemu
Merginos, gelbekit, gal kas gali pasakyti kur Kaune nebrangiai siuvineja? Nes Kurimoj tai siuvinejimas gautusi brangiau uz pacia dovana
Labas, mergytės,
Neapsisprendžiu dėl fotosesijos vietos po ceremonijos.
Prie pat bažnyčios yra gražus atnaujintas parkas, o prie šventės vietos - ežeras, kur gamta taip pat labai graži, ką pasirinkti?
Turėsime tik valandą fotografavimuisi, tai noriu iš karto apsigalvoti...
Prie pat bažnyčios yra gražus atnaujintas parkas, o prie šventės vietos - ežeras, kur gamta taip pat labai graži, ką pasirinkti?
Sveikos, gal galit pasiulyt kokia kavine Vilniuje krikstynoms, kad butu nelabai brangu ir grazi aplinka lauke. Belmontas, o kokios alternatyvos? Pasirode brangoka ten, gal kur pigiau? Mes i krikstynas kviesim tik krikstatevius ir vyresnes dukros krikstatevius, o tai jau 15 zmoniu.
QUOTE(Domke @ 2011 06 01, 00:55)
As dar noriu pasitikslint del kriksto tevu .. Kaip minejau, mano vaiko busimieji kriksto tevai (mano sesuo su SB) gyvena nesusituoke .. Pradzioj galvojau, bus tik kriksto mama ji ir viskas .. Dabar metausi truputi .. Nes suzinojau, kad dar gali but ir kriksto liudytojai .. Tai mano atveju, ar galiu sese kviest but kriksto mama, o jos SB - kriksto liudytoju? Ir jei jie ateityje susituoks baznycioje, tai jos vyras mano vaikui skaitysis jau nebe kaip kriksto liudytojas, o kriksto tevas? Ar as kazka ne taip supratau?
[
[
tai jei jie kartu gyvena, tai jie abu kriksto liudytojais tampa, o susituokus savaime tampa kriksto tevais, be jokiu papildomu formalumu bent mums taip aiskino
QUOTE(Black Queen @ 2011 06 01, 08:52)
Gal dar pasodinsim savo sode medeli nes busim ka tik persikrauste i savo naujuosius namus, tik va nezinau koki medeli issirinkti
Jei prie savo namo tai gal kokią vyšnaitę Ar žemaūgę obelėlę, kad dukrytė paūgėjusi galėtų savo obuoliukus valgyti.
QUOTE(papliauška @ 2011 05 30, 19:34)
Mergaitės, prasau pagalbos gal galit padėti sugalvoti daiktu iš A raidės zaidimui, jos net dvi varde , pas mane galvoje sukasi adata, apelsinas, ananasas, o norėtusi ka nors idomiau
Aš dėjau arbatą ir angeliuką Galima raktų pakabuko pavidalu, galima kabinamą kur nors, kad ir ant eglutės per kalėdas.
QUOTE(lilget @ 2011 05 30, 22:30)
o as dabar irgi mastau gal galeciau toki zaidima padaryt, bet kazkaip ARNAS tai A, nu galima sugalvot, o ka is R ir N raidyciu
N - nykštukas gali būti... Nebūtinai nykštuko statulėlė, gali būti ir kaip nuotraukos laikiklis, ar koks šokoladinis nykštukas . Dar esu dėjus dekoratyvias popierines nosinaites... Būna visokių dekoruotų, margų...
R - riešutai . Čia irgi gali nebūtinai paprasti būti. Pvz. cukruoti ar glaistyti.
QUOTE(Esha @ 2011 05 30, 22:34)
O kaip reiktu pasielgt, jei pvz varde dvi vienodos raides "A". Vienam maisely aguonos, kitame- arbata. Ir man laikant rankoje aguonas, speja, kad ten arbata,- atiduot ta kita maiseli, ar nea?
Aš tai padaviau tą maišelį, kuriame esanį daiktą pirma atspėjo. Nesvarbu, kad tas daiktas turėjo vėliau eit
QUOTE(kwakse* @ 2011 06 01, 11:02)
Jei prie savo namo tai gal kokią vyšnaitę Ar žemaūgę obelėlę, kad dukrytė paūgėjusi galėtų savo obuoliukus valgyti.
As ir galvojau apie vysnia
Papildyta:
QUOTE(estetė @ 2011 06 01, 10:06)
Labas, mergytės,
O gal pabandykit susitarti ir ten ir ten po keleta foto
Papildyta:
QUOTE(xxevuxx @ 2011 06 01, 09:43)
Merginos, gelbekit, gal kas gali pasakyti kur Kaune nebrangiai siuvineja? Nes Kurimoj tai siuvinejimas gautusi brangiau uz pacia dovana
O tu rankdarbiu skyrelyje neziurejai, gal surasi auksaranke kuri tau pagelbetu
Sveikos bandysiu jungtis prie planuojančių
Mūsų krikštynos liepos 31d. kol kas užsakiusi tik vietą šventei. sekantis žingsnis susitarti su kunigėlių, o daugiau tai kaip ir nieko nežinau. Nesu buvusi jokiose krikštynose, tai sunku ką ir žinoti.. Bandysiu čia susirinkti informaciją ir savo mažiui padaryti paprastas bet neprastas krikštynas
Mūsų krikštynos liepos 31d. kol kas užsakiusi tik vietą šventei. sekantis žingsnis susitarti su kunigėlių, o daugiau tai kaip ir nieko nežinau. Nesu buvusi jokiose krikštynose, tai sunku ką ir žinoti.. Bandysiu čia susirinkti informaciją ir savo mažiui padaryti paprastas bet neprastas krikštynas
Sveikos
Jungiuosi ir aš prie planuojančių krikštynas, mūsų krikštynos liepos 15 d.
Šiuo metu esame tik susitarę su kunigėliu dėl laiko ir datos, o visą kita dar tik planavime tikiuosi pasisemti iš jūsų gerų ir išradingų minčių
Jungiuosi ir aš prie planuojančių krikštynas, mūsų krikštynos liepos 15 d.
Šiuo metu esame tik susitarę su kunigėliu dėl laiko ir datos, o visą kita dar tik planavime tikiuosi pasisemti iš jūsų gerų ir išradingų minčių
Sveikos mamytes
noreciau prisijungti prie planuojanciu krikstynas ir as planuojame rugpjūčio 14 diena, tik dar su kunigu nesusitarus
gal kas planuojate krikstyti Kauno Prisikelimo bažnyčioje ar Kačerginės koplytėlėje? nes aš niekaip neapsisprendžiu kur geriau
man šita tema tikras išsigelbėjimas jau tiek idėjų radau
noreciau prisijungti prie planuojanciu krikstynas ir as planuojame rugpjūčio 14 diena, tik dar su kunigu nesusitarus
gal kas planuojate krikstyti Kauno Prisikelimo bažnyčioje ar Kačerginės koplytėlėje? nes aš niekaip neapsisprendžiu kur geriau
man šita tema tikras išsigelbėjimas jau tiek idėjų radau