Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Galvojanti @ 2011 05 30, 09:17)
Taigis papasakosiu, kaip viskas vyko  biggrin.gif

žiūriu irgi su ''bajeriais'',na,bet jau po visko,tai kaip toj dainoj-Kas gera prisiminkime,kas bloga lai išblės mirksiukas.gif
SVEIKATOS dukrytei 4u.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 30, 11:21)
man stresas doh.gif  kai durna tik dabar supratau kad krikstynos kiat savaitgali,

ne durna,o pavargus doh.gif aš prieš šventę mečiau vienam vakarui visus reikalus ir pasidarėm ''mergvakarį'',nuėjom visos 4 į kavinę,pasėdėjom,pažvengėm...,parėjom,pamiegojom,o ryte buvo visai gerai,ir spėjau viską,nes galva lengvesnė buvo thumbup.gif thumbup.gif
pailsėk bent truputį-suprantu,kad sunku su mažiuke,bet tiesiog pabėkit abi nors trumpam nuo visko,atsipalaiduok ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

QUOTE(vixiuke @ 2011 05 30, 12:42)
na mes jau po visko... viskas pavyko ir patiko 100 proc.

kaip smagu dėl jūsų thumbup.gif

QUOTE(kwakse* @ 2011 05 30, 14:22)
Sveikos. Na ir aš prisiduodu po krikštynų
. Sergam dabar. 

turėjot gražią šventę wub.gif
Sveikatėlės dukrai 4u.gif
Atsakyti
tai ir as truputi apie ta zaidima su vardo raidem blush2.gif Is Y raides,tai turbut tik yla galima sugalvoti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 05 30, 23:05)
tai ir as truputi apie ta zaidima su vardo raidem blush2.gif  Is Y raides,tai turbut tik yla galima sugalvoti??? g.gif

Na man tokia mintis kilo gal tiktų koks "Yvos" kompaktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2011 05 30, 23:15)
Na man tokia mintis kilo gal tiktų koks "Yvos" kompaktas  ax.gif

thumbup.gif ORIGINALU ,,, ir atspet ne taip lengva .. super .. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2011 05 30, 22:15)
Na man tokia mintis kilo gal tiktų koks "Yvos" kompaktas  ax.gif

nu supper. thumbup.gif Nu ,bet ir fantazija pas jus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 31 gegužės 2011 - 07:33
Noriu pasidžiaugti - šiandien atkeliavo siuntinukas iš Naktibaldos, su krikšto rūbeliais - jie fantastiški wub.gif
Dukrytę aprengiau iš karto - suknutė kaip nulieta, skraistė taip pat - na atrodo nuostabiai wub.gif Vakare dar sūnų pamatuosiu, tikiuosi ir jam tiks smile.gif
Štai dabar jau ir man širdyje pasijautė šventė bigsmile.gif wub.gif
Dar turiu visokių smulkių darbelių užbaigti, bet didieji darbai sutvarkyti, lengviau galima atsipūsti smile.gif Ech, kaip greitai jau ta mūsų šventė cool.gif
Atsakyti
O krikstynos gali buti sekmadieni?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 05 31, 12:05)
O krikstynos gali buti sekmadieni?

Taip,mes krikstyjom ir pirma vaikiuka ir antra dabar krikstysim sekmadieni. Man atrodo,galima bet kuria savaites diena. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusikele man krikstynu data, ko pasekoje atsisake mus fotografuoti fotografas verysad.gif verysad.gif verysad.gif As taip kruopsciai rinkausi, taip dziaugiausi gavusi pas ji vieta verysad.gif Paskambinau, tai pasake, kad laisvu sestadieniu turi tik antroj rudens pusej....
Nu suduva suduva nesikeikinat, bet pirmieji nusivylimai....

Ech imsiu tada kita nuziureta fotografe ir jai mokesiu 3 kartus daugiau doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. prisiduodu po krikstynu ir as....tik dabar prisedau prie kompo, trumpai papsakosiu kaip viskas buvo, daug ideju is jusu sememes....viskas vyko 05.29-sekmadieni 4u.gif Oras pasitaike nekoks, bet gal ir gerai...veliau prasigiedrijo ir buvo gerai , kad nebuvo karsta:).
I baznycia mums reikejo pirmai valandai, kaip tik tuo laiku, kai mano maziuke turejo eiti pietu miego, o dar ji anksciau kaip tycia atsikele, tai rengiant ja buvo daug asaru ir kaprizu doh.gif uztat mano mergyte buvo tikra princese su savo suknute wub.gif wub.gif wub.gif Viskas iamzinta foto wub.gif Visi sveciai buvo sukviesti i baznycia, o sveciu buvo 34, kur kiekvienam kriksto mama uzsege kaspineli su sagute, kad mano Vitute visada nesiotu savo sirdyje wub.gif Krikstyjom naujosios Vilnios naujojoje baznycioje, ten labai geras kunigelis, visus svecius pakviete prie altoriaus, kad visi dalyvautu ceremonijoje wub.gif Maziuke labai kaprizijojo, neisbuvo ant ranku nei pas kriksto mama, nei pas teti...bet kunigas apramino-pries kriksta velniukai iseina lotuliukas.gif Po ceremonijos visi pasifotkinom prie baznycios ir patraukem link kavines-ziemos trasa, minsko plente.Kavinej atskirai uzsakinejau papuosimus-balionus ir kedes uzvalkalus ( BIBO/liepkalnio maxima) tai labai graziai papuose svente, ir kedes uzvalkalas su roziniu kaspinu gavosi po 6 LTL. Pati pirkau rozine organza ( Prie Parkas PC, prie pat ASSORTI parduotuves yra parduotuve viskas dovanu pakavimams-ten labai graziu dalykeliu ir nebrangiu stalu papuosimams radome), uzsakinejau 3 puokstytes ant stalo su drugeliais ir kiekvienam sveciui statem tokia ale krikstuko dezute ryzkiai rozine su kreminem gelytem, viduje buvo saldainiukai-draze ir dar rutos visokie skanumynai ir ant dezutes uzrasyta nuo Vitos ir data. zaidem ivairius zaidimus-kriksto mama puikiai susisuko, as kriksto teveliams dovanojam dekupazuotas asmenines pakabas, baboms-saukstus, seneliui Vitos Banka ( puslitri uzkonservuotu baltu centu, kad procentam padedu), o prosenelems po biciu pikio trauktine, kad kaulus teptu ir dar proanukes vestuvese susoktu smile.gif
daug sokome, daug linksminumes. Vyro draugas-muzikantas, auksnio balso zmogus!! Viskas praejo super. oj galeciau rasyti ir rasyti...veliau idesiu nuotraukyciu kaip viskas atrode:)

beje nors viskas ejosi super, kai kas man nelabai patiko ir sugadino sventes nuotaika kavines aptarnavimas.... doh.gif doh.gif doh.gif buvo geda pries svecius, padavejos niekad nebuvo saleje, reikejo nuolat ieskotis jos virtuveje, visko prasyti, galop neistveriau, kai uzejau i virtuve o jinai ten su draugais kortom losia....virsune doh.gif doh.gif doh.gif tai man ji pareiske, kad neprivalo buti saleje. vien del tokio padavejos elgesio sios kavines nerekomneduoju, bet vazdas nuo sios kavines lauko terasos-atpirko viska wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2011 05 31, 13:52)
Sveikos mamytes. prisiduodu po krikstynu ir as....tik dabar prisedau prie kompo, trumpai papsakosiu kaip viskas buvo, daug ideju is jusu sememes....viskas vyko 05.29-sekmadieni 4u.gif  Oras pasitaike nekoks, bet gal ir gerai...veliau prasigiedrijo ir buvo gerai , kad nebuvo karsta:).
I baznycia mums reikejo pirmai valandai, kaip tik tuo laiku, kai mano maziuke turejo eiti pietu miego, o dar ji anksciau kaip tycia atsikele, tai rengiant ja buvo daug asaru ir kaprizu doh.gif uztat mano mergyte buvo tikra princese su savo suknute wub.gif  wub.gif  wub.gif Viskas iamzinta foto wub.gif  Visi sveciai buvo sukviesti i baznycia, o sveciu buvo 34, kur kiekvienam kriksto mama uzsege kaspineli su sagute, kad mano Vitute visada nesiotu savo sirdyje  wub.gif Krikstyjom naujosios Vilnios naujojoje baznycioje, ten labai geras kunigelis, visus svecius pakviete prie altoriaus, kad visi dalyvautu ceremonijoje wub.gif Maziuke labai kaprizijojo, neisbuvo ant ranku nei pas kriksto mama, nei pas teti...bet kunigas apramino-pries kriksta velniukai iseina  lotuliukas.gif  Po ceremonijos visi pasifotkinom prie baznycios ir patraukem link kavines-ziemos trasa, minsko plente.Kavinej atskirai uzsakinejau papuosimus-balionus ir kedes uzvalkalus ( BIBO/liepkalnio maxima) tai labai graziai papuose svente, ir kedes uzvalkalas su roziniu kaspinu gavosi po 6 LTL. Pati pirkau rozine organza ( Prie Parkas PC, prie pat ASSORTI parduotuves yra parduotuve viskas dovanu pakavimams-ten labai graziu dalykeliu ir nebrangiu stalu papuosimams radome), uzsakinejau 3 puokstytes ant stalo su drugeliais ir kiekvienam sveciui statem tokia ale krikstuko dezute ryzkiai rozine su kreminem gelytem, viduje buvo saldainiukai-draze ir dar rutos visokie skanumynai ir ant dezutes uzrasyta nuo Vitos ir data. zaidem ivairius zaidimus-kriksto mama puikiai susisuko, as kriksto teveliams dovanojam dekupazuotas asmenines pakabas, baboms-saukstus, seneliui Vitos Banka ( puslitri uzkonservuotu baltu centu, kad procentam padedu), o prosenelems po biciu pikio trauktine, kad kaulus teptu ir dar proanukes vestuvese susoktu smile.gif
daug sokome, daug linksminumes. Vyro draugas-muzikantas, auksnio balso zmogus!! Viskas praejo super. oj galeciau rasyti ir rasyti...veliau idesiu nuotraukyciu kaip viskas atrode:)

Oi kaip smagu,kad taip graziai viskas praejo wub.gif Smagus baliukas thumbup.gif
Labai sudominot su tom dezutem saldainiu sveciams. Cia jus kazkur uzsake jas buvot,ar patys darete ir dejote saldainukus?? ax.gif
P.S.butu smalsu paziureti,kaip atrode jusu papuosimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2011 05 31, 15:52)
buvo geda pries svecius, padavejos niekad nebuvo saleje, reikejo nuolat ieskotis jos virtuveje, visko prasyti, galop neistveriau, kai uzejau i virtuve o jinai ten su draugais kortom losia....virsune  doh.gif  doh.gif  doh.gif tai man ji pareiske, kad neprivalo buti saleje. vien del tokio padavejos elgesio sios kavines nerekomneduoju, bet vazdas nuo sios kavines lauko terasos-atpirko viska wub.gif  wub.gif  wub.gif

Atleisti reikia tokią darbuotoją, tik kavinės reputaciją gadina.
O dėl terasos pritariu visu 100% Jei kas turės galimybę, būtinai užsisakykite vietą su terasa. Mes irgi vėl turėsime tokį malonumą wub.gif
Atsakyti