Sveikos mamytes. prisiduodu po krikstynu ir as....tik dabar prisedau prie kompo, trumpai papsakosiu kaip viskas buvo, daug ideju is jusu sememes....viskas vyko 05.29-sekmadieni
Oras pasitaike nekoks, bet gal ir gerai...veliau prasigiedrijo ir buvo gerai , kad nebuvo karsta:).
I baznycia mums reikejo pirmai valandai, kaip tik tuo laiku, kai mano maziuke turejo eiti pietu miego, o dar ji anksciau kaip tycia atsikele, tai rengiant ja buvo daug asaru ir kaprizu
uztat mano mergyte buvo tikra princese su savo suknute
Viskas iamzinta foto
Visi sveciai buvo sukviesti i baznycia, o sveciu buvo 34, kur kiekvienam kriksto mama uzsege kaspineli su sagute, kad mano Vitute visada nesiotu savo sirdyje
Krikstyjom naujosios Vilnios naujojoje baznycioje, ten labai geras kunigelis, visus svecius pakviete prie altoriaus, kad visi dalyvautu ceremonijoje
Maziuke labai kaprizijojo, neisbuvo ant ranku nei pas kriksto mama, nei pas teti...bet kunigas apramino-pries kriksta velniukai iseina
Po ceremonijos visi pasifotkinom prie baznycios ir patraukem link kavines-ziemos trasa, minsko plente.Kavinej atskirai uzsakinejau papuosimus-balionus ir kedes uzvalkalus ( BIBO/liepkalnio maxima) tai labai graziai papuose svente, ir kedes uzvalkalas su roziniu kaspinu gavosi po 6 LTL. Pati pirkau rozine organza ( Prie Parkas PC, prie pat ASSORTI parduotuves yra parduotuve viskas dovanu pakavimams-ten labai graziu dalykeliu ir nebrangiu stalu papuosimams radome), uzsakinejau 3 puokstytes ant stalo su drugeliais ir kiekvienam sveciui statem tokia ale krikstuko dezute ryzkiai rozine su kreminem gelytem, viduje buvo saldainiukai-draze ir dar rutos visokie skanumynai ir ant dezutes uzrasyta nuo Vitos ir data. zaidem ivairius zaidimus-kriksto mama puikiai susisuko, as kriksto teveliams dovanojam dekupazuotas asmenines pakabas, baboms-saukstus, seneliui Vitos Banka ( puslitri uzkonservuotu baltu centu, kad procentam padedu), o prosenelems po biciu pikio trauktine, kad kaulus teptu ir dar proanukes vestuvese susoktu
daug sokome, daug linksminumes. Vyro draugas-muzikantas, auksnio balso zmogus!! Viskas praejo super. oj galeciau rasyti ir rasyti...veliau idesiu nuotraukyciu kaip viskas atrode:)
beje nors viskas ejosi super, kai kas man nelabai patiko ir sugadino sventes nuotaika kavines aptarnavimas....
buvo geda pries svecius, padavejos niekad nebuvo saleje, reikejo nuolat ieskotis jos virtuveje, visko prasyti, galop neistveriau, kai uzejau i virtuve o jinai ten su draugais kortom losia....virsune
tai man ji pareiske, kad neprivalo buti saleje. vien del tokio padavejos elgesio sios kavines nerekomneduoju, bet vazdas nuo sios kavines lauko terasos-atpirko viska