Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(xxevuxx @ 2011 05 30, 15:49)
aciu uz nuoroda smile.gif
Bet vis tiek klausimas lieka atviras, kaip duodat skaityt? Nes yra dvi mociutes ir du diedukai, tai skaito ta pati gaunas jei tie patys pasizadejimai abiems, o antra karta tto paties klausyt jau niekam nesinores, bus nebeidomu

tai darykit pasizadejimus, kad tekstas skirtusi, siek tiek su juoko gaidele pas vienus, siek tiek pas kitus. nes pvz is mano puses bus tik mociute, tai jau toks tekstas kaip "pasizadu buti gera senelio zmona ir neleisti lepinti anuko" nebetinka, tai parasiau kitoki teksta. juk tiek pavyzdziai tik, kad butu lengviau uzsikabinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2011 05 30, 14:38)
Gal kuri užmatėte, kur dar be bazės kaune galima nusipirkti vienkartinių taurių?  g.gif
kwakse*, sveikatėlės dukrytei 4u.gif  Džiugu, kad jūsų šventė tikrai buvo šventiška  thumbup.gif

as tai Rimi pirksiu 10 vnt uz 5 Lt, pigiausia kiek maciau, bet nzn ar tu apie tokias, na kur kojuke uzsideda rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Matau visos (beveik biggrin.gif) patenkintos po savūjų švenčių thumbup.gif Atsirado naujų krikštukų smile.gif

Mes ir buvome šventėje, tik šį kartą ėjome krikšto tėveliais wub.gif Smagi šventė buvo, man patiko natūralumas, be didelio jaudulio, didelių kalbų smile.gif

Gal kas ir suprato, mes buvome kwakse's šventėje blush2.gif wub.gif Pasirodo mes viename forume lankomės biggrin.gif
Labai sujaudino dukterėčios (dabar jau krikšto dukra) eilės wub.gif Ašarytė nubėgo.. wub.gif

Dabar pradėsiu rimtai ruoštis savo vaiko šventei, liko tik mėnuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2011 05 30, 16:08)
Merginos, o kaip jus daros su seneliu pasizadejimais, juk seneliai dveji, tai duodat du kartus ta pati skaityti, ar skirtingus rasot???

Na aš tai vienodus dariau. Aš skaičiau, o jie sakė pažadu mirksiukas.gif Po pasižadėjimais parašus sudėjo. Vieni punktai tinka vienam kiti kitam labiau.

Kirila, smagu kad patiko blush2.gif Mes labai stengėmės. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kwakse*: 30 gegužės 2011 - 16:35
Mergaitės, prasau pagalbos gal galit padėti sugalvoti daiktu iš A raidės zaidimui, jos net dvi varde doh.gif , pas mane galvoje sukasi adata, apelsinas, ananasas, o norėtusi ka nors idomiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2011 05 30, 19:34)
Mergaitės, prasau pagalbos gal galit padėti sugalvoti daiktu iš A raidės zaidimui, jos net dvi varde  doh.gif , pas mane galvoje sukasi adata, apelsinas, ananasas, o norėtusi ka nors idomiau  g.gif

Arbata, aguonos, akmuo, aliejus (tarkim aromatinis, mažutė bonkutė būna). Gal ir nėra labai įdomu, bet vis variantai.
Atsakyti
QUOTE(kwakse* @ 2011 05 30, 19:41)
Arbata, aguonos, akmuo, aliejus (tarkim aromatinis, mažutė bonkutė būna). Gal ir nėra labai įdomu, bet vis variantai.

Aguonos ir aliejus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2011 05 30, 20:56)
Aguonos ir aliejus  thumbup.gif

Auskarai, akiniai, arbata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2011 05 30, 19:56)
Aguonos ir aliejus  thumbup.gif

Aš buvau padarius tą žaidimą, gerai kad krikšto dukters vardas ilgokas, tai raidžių buvo daug biggrin.gif Šiaip linksma buvo, galvojau kad greičiau atspės smile.gif A- albumas.
Atsakyti
o as dabar irgi mastau gal galeciau toki zaidima padaryt, bet kazkaip ARNAS tai A, nu galima sugalvot, o ka is R ir N raidyciu g.gif
Atsakyti
O kaip reiktu pasielgt, jei pvz varde dvi vienodos raides "A". Vienam maisely aguonos, kitame- arbata. Ir man laikant rankoje aguonas, speja, kad ten arbata,- atiduot ta kita maiseli, ar nea?
Atsakyti
ai sumasciau ir kitoms galiu patart, apsilankykit sapnininku puslapiuose pasirinkit raidele ir tikrai ideju atsiras thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti