Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 23:11)
Atėjus paprašė gimimo liudijimo, paklausė koks vardas bus, mano mergautinės pavardės, adreso, kur tuokėmės, kodėl ne bažnyčioj, tada klausė krikšto tėvų vardų ir pavardžių, kadangi mūsiškiai buvo iš atskirų šeimų, tai jam daugiau klausimų nekilo, o jei būtų susituokę tai irgi klaustų kur tuokėsi...  Gi jūsiškių paklaust gali irgi, negi meluosit??? Geriau išsiaiškinkite iki galo, kad paskui nebūtų netikėtumų  4u.gif

Ačiū uz atsakyma 4u.gif
Dar vienas klausimėlis blush2.gif , kiek maz daug truko ceremonija
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 22:11)
Atėjus paprašė gimimo liudijimo, paklausė koks vardas bus, mano mergautinės pavardės, adreso, kur tuokėmės, kodėl ne bažnyčioj, tada klausė krikšto tėvų vardų ir pavardžių, kadangi mūsiškiai buvo iš atskirų šeimų, tai jam daugiau klausimų nekilo, o jei būtų susituokę tai irgi klaustų kur tuokėsi...  Gi jūsiškių paklaust gali irgi, negi meluosit??? Geriau išsiaiškinkite iki galo, kad paskui nebūtų netikėtumų  4u.gif

Nu bet ziuriu pas kiekviena kuniga,skirtingos taisykles doh.gif Kaip tai gali buti. doh.gif Kai mes krikstyjom pirma vaikiuka,tai kumai jau 7 metus gyveno kartu nesusituoke,ir niekam niekas neuzkliuvo,o dabar kai ejome rasytis,tai jisai labai skubejo viska ispyskino greitai,ir tik tiek atsimenu,kad kumai turi buti susituoke jei gyvena kartu doh.gif .O as dar paklausiau,o nieko tokio,kad patys tevai nesusituoke,tai pasake,nea,nieko tokio . Man tai kazkaip idomiai cia g.gif
Atsakyti
Mes tai Taikos Karalienes baznycioj praeita savaitgali pakrikstyjom mergyte, tai pas mus viskas buvo gerai smile.gif Na mes tai ir teveliai, ir kuminai kaip tik baznycioje susituoke, o tik paskui nunesem i metrikacijos skyriu uzregistruot santuoka. O ir kai ateini i parapija pas kunigeli, tai ir elgtis reiktu katalikiskai, as pvz, tiek per vestuves kaip liudininke, tiek dabar per krikstynas, kaip kuma, pirmiausia katalikiskai pasisveikinu - tai ir su tavim kaip su kataliku deramai kalba. Vistik i baznycia reikia ir eiti katalikiskai nusiteikus, nes to gi ten ir einam. Nes jei tau santuokai nereikalingas Dievo palaiminimas, tai kam ir tos krikstynos - tik del baliaus ir mados?! Kaip nusiteikes ateini i baznycia, taip ir ji su tavim bendrauja... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 29, 22:19)
nu zinokit pakraupau nuo ispudziu, ypac into in 
o beja Into in, kokius zaidet gamtoje zaidimus?

nieko,išgyvensim biggrin.gif tik žinau kur daugiau valgyt neisim lotuliukas.gif

QUOTE(lilget @ 2011 05 29, 23:03)
eina sau kaip mane sokyravo pasisakymai,
nu as jau apsizliumbciau jauciu 
Del tortu jei ragaines, tai irgi jais esu nusivylusi po kaledu , neuzsakynesiu tikrai ten
Del baznycios, dziaugiuosi , kad pasirinkau "bernardinus" 

ramiai mergyt-nesišokiruok schmoll.gif ,viskas bus gerai 4u.gif
keista,bet nežliumbiau thumbup.gif tik bažnyčioj toks virpulys buvo,nes iš tiesų be galo gražu wub.gif ,o dar kai smuikas užgrojo,tai ir kinkos virpėjo doh.gif ,ir laimė nemačiau
kaip dukros ašarojo ,būčiau bliovus...,o tos į mane nežiūrėjo,nes manė,kad apsižliumbus būsiu biggrin.gif
man patiko Maisto fabriko tortų fotkės,na pats vaizdas,o va skonis ir aptarnavimas tai mįslė g.gif
dėl bažnyčios tai geras pasirinkimas thumbup.gif

-----------------------
surašau žaidimus-kritikos nepriimu,nes mums patiko visi,o jūs atsirinkit... tiesa ne visi krikštynoms gal tinkami buvo,tai visų ir neaprašinėsiu ( daug vestuvinių buvo...)

1. užrišom vaikinam seilinukus ir merginos juos maitino miniatiūriniais šaukšteliais kūdikių tyrele-laimėjo greičiausiai suvalgęs ir neišsitepliojąs,nes buvo sukčiaujančių-užsivertė visą indelį...
2. (tv įtaka...) padariau tokius ''Chorų karus''-internete pririnkau vaikiškų dainelių,atprintinau po posmelį su priedainiu ir sulanksčius sudėjau dėžutėn,tada ant kitų lapelių surašau žanrą kurį taip pat ''paslėpiau'',išrinkom komandas po 6 žmones ir paskyrėm po solistą,po 2 muzikantus ir 3 choristus ,muzikantam nupirkau tokius mažučius žaislinius instrumentus-pučiamieji buvo dūdelė ir skudučiai,o mušamieji metalafonas ir plaktukas kur nuo smūgio garsą išleidžia,tai komandos gavo po 1 mušamąjį ir pučiamąjį instrumentą.. tada traukė lapelius su dainelių tekstu ir kitus su žanru (buvo-drama,rauda,opera,komedija,repas-čia daugiau galima prirašyt) ir po 5 min repeticijos turėjo atlikti kūrinį-nu žiauriai juokinga kai suaugę išrauda ''Turiu laivelį mažą'' ir t.t.
3. mažoji iš maišelio traukė broliuko-sesutės spėjimą (prie juostelės buvau pririšus mašinytę ir lėlytę) ištraukė broliuką biggrin.gif
4. spaudėm kūmus-gavom pampersų tortą ir krikštynų šampano (ant didelio Kubuš butelio užklijavau etiketę maksimoj nupirkus)-pasirodo buvo nematytas fintas thumbup.gif
5. krikštynas baigėm Žanetos Taurinskienės daina ''Angeliukas''
kiti vestuviniai,tai nerašau mirksiukas.gif dar fejerverkas buvo,bet gaila garsinis,nes šviesus vakaras pasitaikė (21val...) doh.gif
Atsakyti
Sveikos

Musu krikstynos buvo penktadieni 27...

QUOTE(into*in @ 2011 05 29, 18:49)
Laba planuotojos prisiduodu...

Mda...isivaizduoju kaip sunku turi buti, kai tiek sirdies idedi, bet nieko nepakeisi, tad belieka dziaugtis, kad viskas praejo ir tikrai bus ka prisiminti smile.gif

Del smuiko pritariu visiskai, pas mus jis taip pat grojo, buvo nerealu wub.gif jei kam reikia kontaktu smuikininkes KLP ir jos apylinkese galiu duoti 4u.gif

QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 20:09)
Kristaus Karaliaus. Man ten tokia jauki, graži bažnytėlė, o vat su kunigu nelabai pasisekė... Dar mano krikšto mama padovanojo dukrytei širdelės formos pakabutį ir norėjo, kad pašventintų, o kunigas atsisakė

blink.gif Skaitau ir negaliu patiketi, kad eina kalba apie ta pati kunigeli...

QUOTE(rloreta @ 2011 05 29, 20:13)
ujuijuijui mes irgi toj pacioj uzsirase

nesigasdink, mes ten taip pat susituokem ir pakrikstijom vaikucius, tai viskas vyko nerealiai wub.gif

QUOTE(papliauška @ 2011 05 29, 23:07)
Sveiki, mes irgi uzsirase toje pacioje baznycioje, bet po Jūsų patirties ten dabar jau su  baime lauksiu krikstynu

Ir jus nesigasdinkit 4u.gif bet baznycios taisykles neleidzia tapti krikstateviais, jei pora gyvena susimetusi kartu, ar susituokusi ti CMB, jis gali jusu ir nepaklausti, BET Dievas viska mato ir viska zino, tad apgaudinejate ne kuniga, o patys save ir darote nuodeme meluodami...
Atsakyti
Taigis papasakosiu, kaip viskas vyko biggrin.gif

Kadangi mes su vyru nutarem susituokti baznycioje ir pakrikstyti vaikucius, 26 dienos vakar isvykom i baznycia atlikti ispazinties ir isklausyti misiu, isvaziavom vaikucius palikom mociutei...
Griztam, o cia tik ka ivykusi nelaime, mano dukriukas bevaziuodama ant dviracio bagazines ikiso koja i rata ir istrigo...as tik issokau is masinos, vyras greitai isplese koja is spiekiu, as griebiau ja i glebi ir parnesiau namo, numovus pedkelnes teliko konstatuoti fakta, kad reikia vezti i ligonine...
Ligonineje padare rentgena, luzio nera, bet yra labai stiprus sumusimas ir patempimas, koja kaip kalade, dukra saukia verkia, as verkiu su ja...uzdejo langete, tokie ir parvaziavom pasiimti maziuko ir isputem namo...
Visa nakti mazoji blaskesi verke, skundesi kad skauda, girdziau nuskausminamuosius...ryte teko anksti keltis ir vaziuoti i kirpykla, i ja buvau uzrasiusi ir dukryte, ji labai lauke sito vizito...isvaziavom, bet patekom i kamsti ir pavelavom, kirpeja greitai mus sutvarke, o pila kaip is kibiro, man uzdejo ant galvos toki celofano gabala o dukrai nieko, del ko jai sukuosena issileido sad.gif, parsinesiau i masina ir veziau pas mociute i namus, nes nebutu issedejusi ji man dar makiazo...pila nerealiai, neimanoma nieko iziureti, mano nervai nebeatlaike itampos pradejau verkti, tikrai verkiau taip kaip senai beverkiau, buvo gaila dukros (rinkomes sventimo vieta kur buvo daug veiklos vaikuciams, o ji dabar nebegalejo nieko daryt pati...) del oro, kuris buvo toks prastas...ir is nuovargio, nemiegojusi normaliai buvau jau kokias 2 savaites...
Parveziau dukra pas mociute vyras ja pasieme, o pati isvaziavau i makiaza, ten atvaziavus ir pamacius savo geriausia drauge taip verkiau, nu galvoju, galiu dar paverkti, kol be makiazo lotuliukas.gif issiliejus susitvardziau ir pradejo mane dazyti ir atrodo kad su kiekvienu potepiu ir nuotaika geresne ir lietus rimo, kai baige mane dazyt vos vos krapijo thumbup.gif
Kadangi visur velavom, lekem greitai apsirengti, tai parlekem susokom i rubus ir tiesiai i masinytes ir i baznycia, i ja pavelavom net 25min...
Kunigas Saulius Stumbras lauke musu, nes reikejo dar kruva dokumentu sutvrakyti...nepyko, tik taip paklause, kur taip ilgai, paaiskinom, kad va nelaime nutiko, visi planai susijauke...suprato zmogus ir greitai sutvarkes dokumentus paaiskino kas kaip ir pradejom ceremonija bigsmile.gif
Buvo tikrai nerealu, ceremonija vyko 1h, viskas vyko su pakyleta nuotaika ir daug jumoro is kunigo puses (!) po visko nusifotografavom, pasventino ir kuminu dovanota auksini kryziuka dukrytei ir sunaus kuminu jai padovanota medaliona su sv mergele Marija, viskas vyko taip sklandziai, taip graziai ir saule sviete, atrodo viskas taip ir turejo buti biggrin.gif
Tada visi nuvaziavom prie juros, pasifotografavom ir tiesiai i kavine, ten viskas vyko taip pat labai graziai wub.gif na vienu zodziu, esam labai patenkinti viskuo ir Kristaus Karaliaus baznycios kunigu Sauliumi ir kavines Vasara paslaugomis wub.gif

Beje kas del tortu, kadangi pas mus buvo daug mazu vaikuciu tai tortai buvo naminiai, buvo vaikisku keksiuku su marcipaninemis figurelemis ir tartalete, kuriuos visi labai gyre, vienu zodziu saldus stalas buvo nerealus thumbup.gif del ko turiu zemai nusilenkti ir pasakyti be proto dideli aciu savo 2 draugem wub.gif

Aisku sventimo vietoje teko rupintis dukryte, kuri borejo ir suptis ir nuciuozti kaip ir kiti vaikuciai, bet negalejo, aisku del to svente netapo liudnesne, bet viskas galejo buti kitaip...bet dziaugiuosi, kad viskas ivyko, praejo paliko daug graziu prisiminimu ir dabar telieka sulaukti mums fotografo darbu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galvojanti: 30 gegužės 2011 - 07:35
QUOTE(papliauška @ 2011 05 29, 23:14)
Dar vienas klausimėlis  blush2.gif , kiek maz daug truko ceremonija

kokia 10-15 min doh.gif

QUOTE(novila @ 2011 05 30, 00:44)
Mes tai Taikos Karalienes baznycioj praeita savaitgali pakrikstyjom mergyte, tai pas mus viskas buvo gerai  smile.gif  Na mes tai ir teveliai, ir kuminai kaip tik baznycioje susituoke, o tik paskui nunesem i metrikacijos skyriu uzregistruot santuoka. O ir kai ateini i parapija pas kunigeli, tai ir elgtis reiktu katalikiskai, as pvz, tiek per vestuves kaip liudininke, tiek dabar per krikstynas, kaip kuma, pirmiausia katalikiskai pasisveikinu - tai ir su tavim kaip su kataliku deramai kalba. Vistik i baznycia reikia ir eiti katalikiskai nusiteikus, nes to gi ten ir einam. Nes jei tau santuokai nereikalingas Dievo palaiminimas, tai kam ir tos krikstynos - tik del baliaus ir mados?!  Kaip nusiteikes ateini i baznycia, taip ir ji su tavim bendrauja...  cool.gif

Mums reikalingas ir labai Dievo palaiminimas, bet deja neturėjom galimybių lankyti kursų, vyras labai daug dirba. Tai dabar vien dėl to, mes esam lyg kažkokie nusikaltę ar kaip čia suprasti? Viskas, vadinasi mes jau nebe katalikai? Absurdas.

Vadinasi mes į bažnyčią atėjome pikti, pilni paniekos ir tikrai turbūt tik dėl mados cool.gif doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(Galvojanti @ 2011 05 30, 08:17)
Taigis papasakosiu, kaip viskas vyko  biggrin.gif

Liūdna dėl dukrytės nelaimės, bet džiugu, kad šventė praėjo gražiai ir sklandžiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2011 05 30, 08:17)
Taigis papasakosiu, kaip viskas vyko  biggrin.gif

Ui... Pradzioje verkiau is nelaimiu, gale verkiau del jusu laimes wub.gif biggrin.gif
Na kaip bebutu svarbiausia viskas buvo grazu, o del dukrytes nelaimes, ateity manau su sypsena viska prisiminsite. Tik del jos patirto skausmo viskas labai skaudu.
Sveikinu su grazia svente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2011 05 29, 23:44)
Mes tai Taikos Karalienes baznycioj praeita savaitgali pakrikstyjom mergyte, tai pas mus viskas buvo gerai  smile.gif  Na mes tai ir teveliai, ir kuminai kaip tik baznycioje susituoke, o tik paskui nunesem i metrikacijos skyriu uzregistruot santuoka. O ir kai ateini i parapija pas kunigeli, tai ir elgtis reiktu katalikiskai, as pvz, tiek per vestuves kaip liudininke, tiek dabar per krikstynas, kaip kuma, pirmiausia katalikiskai pasisveikinu - tai ir su tavim kaip su kataliku deramai kalba. Vistik i baznycia reikia ir eiti katalikiskai nusiteikus, nes to gi ten ir einam. Nes jei tau santuokai nereikalingas Dievo palaiminimas, tai kam ir tos krikstynos - tik del baliaus ir mados?!  Kaip nusiteikes ateini i baznycia, taip ir ji su tavim bendrauja...  cool.gif

Jeigu mes ir musu proteviai yra katalikai,tai norim ,kad ir musu vaikiukai butu katalikai ir visai ne del baliaus. O del santuokos baznycioje,tai ne visais atvejai ir sutuokia,kad ir kaip tu benoretum.Ne viskas gi nuo musu noru priklauso. O, kad kunigu,yra visokiu,tai faktas. Na,bet jie jug irgi zmones ...Nemanau,kad kazkas eina Dievo namus "naglavot" ir turbut jei esi katalikas,tai puikiai zinai kas tai yra dievo namai ir kaip ten elgiamasi.
Papildyta:
QUOTE(Galvojanti @ 2011 05 30, 06:59)
Sveikos

Musu krikstynos buvo penktadieni 27...
Mda...isivaizduoju kaip sunku turi buti, kai tiek sirdies idedi, bet nieko nepakeisi, tad belieka dziaugtis, kad viskas praejo ir tikrai bus ka prisiminti smile.gif

Del smuiko pritariu visiskai, pas mus jis taip pat grojo, buvo nerealu  wub.gif  jei kam reikia kontaktu smuikininkes KLP ir jos apylinkese galiu duoti  4u.gif
blink.gif  Skaitau ir negaliu patiketi, kad eina kalba apie ta pati kunigeli...
nesigasdink, mes ten taip pat susituokem ir pakrikstijom vaikucius, tai viskas vyko nerealiai  wub.gif
Ir jus nesigasdinkit  4u.gif  bet baznycios taisykles neleidzia tapti krikstateviais, jei pora gyvena susimetusi kartu, ar susituokusi ti CMB, jis gali jusu ir nepaklausti, BET Dievas viska mato ir viska zino, tad apgaudinejate ne kuniga, o patys save ir darote nuodeme meluodami...

Na tikiuosi,kad visas bus gerai. Cia jau kaip nusiteiksi,turbut,taip jau ir bus smile.gif
O pvz,mes kai krikstyjom pirma vaikiuka,tai kumai ,kaip minejau,buvo nesusituoke,bet niekas musu neklause,nepasake ir net nezinojom,nepagalvojom,kad negali buti kuminai nesusituoke g.gif
Gal butu galima kontaktus i AZ smuikininkes ax.gif
Uzuojauta del mergytes. Tai jusu sventine diena su didziuliais nuotykiais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 30 gegužės 2011 - 08:30
QUOTE(Galvojanti @ 2011 05 30, 09:17)

Kaip suprantu viskas Klaipėdoje vyko? gal galite pasakyti, pas ką fotografavotės ir kokia kaina? blush2.gif
Atsakyti
man stresas doh.gif kai durna tik dabar supratau kad krikstynos kiat savaitgali, o darbu blink.gif o dar masina sugedus o reikia daug kur nuvaziuot, bet B jau isvaro dirbt, tai vel tik per laisvas nusimato, ajajai, na bet bent oras galetu but geras tai su vezimu kiek galima reikaliuku aptvarkysim bigsmile.gif
Atsakyti
oho cia kokie nuotykiai buvo per krikstynas blink.gif svarbiausia, kad viskas gerai baigesi ir sventes ivyko 4u.gif

o kad kriksto tevais negali buti nesusituoke tai nesamone, jeigu as noriu kad mano draugai butu kriksto tevais, bet jie nesusituoke tai negales krikstyt? netikiu schmoll.gif mum sake, svarbiausia, kad butu pilnameciai ir pakrikstyti ax.gif

pasiskolinsiu kelis zaidimus is jau ivykusiu blush2.gif
Atsakyti