Taigis papasakosiu, kaip viskas vyko
Kadangi mes su vyru nutarem susituokti baznycioje ir pakrikstyti vaikucius, 26 dienos vakar isvykom i baznycia atlikti ispazinties ir isklausyti misiu, isvaziavom vaikucius palikom mociutei...
Griztam, o cia tik ka ivykusi nelaime, mano dukriukas bevaziuodama ant dviracio bagazines ikiso koja i rata ir istrigo...as tik issokau is masinos, vyras greitai isplese koja is spiekiu, as griebiau ja i glebi ir parnesiau namo, numovus pedkelnes teliko konstatuoti fakta, kad reikia vezti i ligonine...
Ligonineje padare rentgena, luzio nera, bet yra labai stiprus sumusimas ir patempimas, koja kaip kalade, dukra saukia verkia, as verkiu su ja...uzdejo langete, tokie ir parvaziavom pasiimti maziuko ir isputem namo...
Visa nakti mazoji blaskesi verke, skundesi kad skauda, girdziau nuskausminamuosius...ryte teko anksti keltis ir vaziuoti i kirpykla, i ja buvau uzrasiusi ir dukryte, ji labai lauke sito vizito...isvaziavom, bet patekom i kamsti ir pavelavom, kirpeja greitai mus sutvarke, o pila kaip is kibiro, man uzdejo ant galvos toki celofano gabala o dukrai nieko, del ko jai sukuosena issileido
, parsinesiau i masina ir veziau pas mociute i namus, nes nebutu issedejusi ji man dar makiazo...pila nerealiai, neimanoma nieko iziureti, mano nervai nebeatlaike itampos pradejau verkti, tikrai verkiau taip kaip senai beverkiau, buvo gaila dukros (rinkomes sventimo vieta kur buvo daug veiklos vaikuciams, o ji dabar nebegalejo nieko daryt pati...) del oro, kuris buvo toks prastas...ir is nuovargio, nemiegojusi normaliai buvau jau kokias 2 savaites...
Parveziau dukra pas mociute vyras ja pasieme, o pati isvaziavau i makiaza, ten atvaziavus ir pamacius savo geriausia drauge taip verkiau, nu galvoju, galiu dar paverkti, kol be makiazo
issiliejus susitvardziau ir pradejo mane dazyti ir atrodo kad su kiekvienu potepiu ir nuotaika geresne ir lietus rimo, kai baige mane dazyt vos vos krapijo
Kadangi visur velavom, lekem greitai apsirengti, tai parlekem susokom i rubus ir tiesiai i masinytes ir i baznycia, i ja pavelavom net 25min...
Kunigas Saulius Stumbras lauke musu, nes reikejo dar kruva dokumentu sutvrakyti...nepyko, tik taip paklause, kur taip ilgai, paaiskinom, kad va nelaime nutiko, visi planai susijauke...suprato zmogus ir greitai sutvarkes dokumentus paaiskino kas kaip ir pradejom ceremonija
Buvo tikrai nerealu, ceremonija vyko 1h, viskas vyko su pakyleta nuotaika ir daug jumoro is kunigo puses (!) po visko nusifotografavom, pasventino ir kuminu dovanota auksini kryziuka dukrytei ir sunaus kuminu jai padovanota medaliona su sv mergele Marija, viskas vyko taip sklandziai, taip graziai ir saule sviete, atrodo viskas taip ir turejo buti
Tada visi nuvaziavom prie juros, pasifotografavom ir tiesiai i kavine, ten viskas vyko taip pat labai graziai
na vienu zodziu, esam labai patenkinti viskuo ir Kristaus Karaliaus baznycios kunigu Sauliumi ir kavines Vasara paslaugomis
Beje kas del tortu, kadangi pas mus buvo daug mazu vaikuciu tai tortai buvo naminiai, buvo vaikisku keksiuku su marcipaninemis figurelemis ir tartalete, kuriuos visi labai gyre, vienu zodziu saldus stalas buvo nerealus
del ko turiu zemai nusilenkti ir pasakyti be proto dideli aciu savo 2 draugem
Aisku sventimo vietoje teko rupintis dukryte, kuri borejo ir suptis ir nuciuozti kaip ir kiti vaikuciai, bet negalejo, aisku del to svente netapo liudnesne, bet viskas galejo buti kitaip...bet dziaugiuosi, kad viskas ivyko, praejo paliko daug graziu prisiminimu ir dabar telieka sulaukti mums fotografo darbu