QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 20:54)
na jis toks jaunas man pasirode, kokiu 35 metu, tamsiais plaukais, labai įstrigo jo rankos
nes jau tokios nepriekaištingai sutvarkytos, gal manikiura darosi?
net pas moteris kartais tokių rankų nepamatysi
dėl kunigo - tai atsisakė, pasakydamas jog tokų nereikia šventinti
sakau, bet vis tiek gal būtų galima, nesvarbu, ka tai ne kryželis, tai jis tiesiog pakartojo, ka nebūtina
o dėl vardo, tai aš prieš tai gi skaičiau visus vardus ir rinkausi iš šventų, žinojau, kad šventas, bet kai užklausė tai net suabejojau.
Maniškė yra Liepa, tai pirmąją raidę sunkiausiai buvo atspėti visiems, nes buvau įdėjusi lašinių
bet kokia reakcija visų buvo kai pamatė
Sveiki, mes irgi uzsirase toje pacioje baznycioje, bet po Jūsų patirties ten dabar jau su baime lauksiu krikstynu
Būciau labai dėkinga jei parasytumete kaip ten toje rastineje kokius klausimus uzdavineja del santuokos, kaip del krikstateviu, nes musiskiai tai nesusituoke baznycioje
, paklausus del to pasake, kad ieskoti kitu krikstateviu, bet lyg tarp kitko pasakė, kad dokumentu vistiek jie netikrinantys, tai kaip ten is tikro yra ar reikejo santuokos liudijimo, ko klause, kad paskui nebutu labai dideliu nemaloniu siurprizu
Papildyta:
QUOTE(rloreta @ 2011 05 29, 22:54)
Jeckau,tas pats
Kazin ar jis vienas ten yra,kuris krikstyja. Jau dabar pradejau nervintis
Kai mes buvome uzsirasyti tai sakė, kad jie ten tryse, o krikstyja tas kuris turi laiko
Dabar as jau irgi pradejau labai pergyventi
Rastineje tada irgi buvo toks tamsiaplaukis gan jaunas