Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(estetė @ 2011 05 29, 20:19)

Klausykite, mergytės, kokį tortą užsakinėti, kad kuo mažiau išsileistų per karštį? Galvoju apie morenginį, bet ne visiems jis patinka  g.gif

Geras pasirinkimas drinks_cheers.gif uzsakinejom Ambasadoriu (berods) per vyro tevu 30-tasias vestuviu metines dovanu, tai is 40 dalyvavusiu nebuvo anievieno kuriam nepatiktu thumbup.gif Cia Bijoloje jai ka blush2.gif
O as dabar krikstynom galvoju uzsakiti Geneli (jis toks lengvutis, su grietinele ir bananais wub.gif tai gales ir mazoji paragaut ), tik vat nezinau kaip karscius atlaikys unsure.gif Bet jis pagal svori vienas lengviausiu ir didziausiu, o ir vienas pigiausiu, tai zenkliai sutaupysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 05 29, 20:13)
ujuijuijui mes irgi toj pacioj uzsirase blink.gif .Pries du metus krikstyjom pirma vaikeli,tai ten kunigas buvo labai labai fainutis toksai,prie bajerio,kiek zinau,jo nebera verysad.gif . Tai tas kur uzrasinejo,tai labai skubejo,nes buvo sestadienis ir uz duru jau vestuves lauke,tai nesupratom koks jisai g.gif . Ten tikiuosi ne vienas kunigas?

na jis toks jaunas man pasirode, kokiu 35 metu, tamsiais plaukais, labai įstrigo jo rankos biggrin.gif nes jau tokios nepriekaištingai sutvarkytos, gal manikiura darosi? g.gif net pas moteris kartais tokių rankų nepamatysi biggrin.gif

QUOTE(Domke @ 2011 05 29, 20:15)
Apie kuniga patyliu ..  blink.gif Del Lukrecijos vardo tai tikrai sventas  biggrin.gif mano dukrytes vardas toks  blush2.gif  
Patiko man jusu zaidimas apie varda ir dovaneles .. Pasinaudosiu  4u.gif
Dar karta apsalau  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Bet kokiu pagrindu atsisake?  blink.gif  Nu zinokit, skaitau ir liudna, kad tokiu kunigeliu dar pasitaiko ..  unsure.gif

dėl kunigo - tai atsisakė, pasakydamas jog tokų nereikia šventinti g.gif sakau, bet vis tiek gal būtų galima, nesvarbu, ka tai ne kryželis, tai jis tiesiog pakartojo, ka nebūtina

o dėl vardo, tai aš prieš tai gi skaičiau visus vardus ir rinkausi iš šventų, žinojau, kad šventas, bet kai užklausė tai net suabejojau.
Maniškė yra Liepa, tai pirmąją raidę sunkiausiai buvo atspėti visiems, nes buvau įdėjusi lašinių lotuliukas.gif bet kokia reakcija visų buvo kai pamatė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 21:09)
Dar mano krikšto mama padovanojo dukrytei širdelės formos pakabutį ir norėjo, kad pašventintų, o kunigas atsisakė  verysad.gif

Aš anūkei nupirkau tokį angeliuką su buteliuku šventintam vandeniui ir kunigas su sakyčiau dideliu džiaugsmu pašventino,net nepagalvojau,kad gali atsisakyti

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 29, 21:19)
  Na tikiuosi, kad bent skanus tortas buvo,

skanus,šviežias ir labai gražus-be jokių priekaištų-neliko nei trupinio jau biggrin.gif ,tik va galėjo žodžio laikytis...
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 05 29, 18:49)

9. einam į sereikiškes,žaidžiami žaidimai ( jų galėjo būti bent dvigubai daugiau,nes noriai buvo žaidžiami. Kelis pati buvau sugalvojus-gavosi nerealiai juokingai-klykėm,o ne juokėmės ...)

Kokius zaidimukus zaidet, mums reikia ideju kad pazaisti gamtoj kazka blush2.gif

QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 19:19)
Sveikutes  4u.gif

Labiausiai patiko žaidimas kur reikia vaiko vardo raides suklijuoti ant maišiukų ir į juos įdėti daiktą iš tos raidės, paskui svečiai spėjo kas ten  smile.gif visi sakė, per trumpas vardas, reikėjo ir pavardę dar padaryti  biggrin.gif

Koks cia zaidimukas? Kaip reikia ji zaisti?
Atsakyti
nu zinokit pakraupau nuo ispudziu, ypac into in doh.gif planuoji planuoji o se tau........as kai dirbau padaveja, kaboke tikrai, bet stengdavaus bent aptarnaut ne kaip kaboke nes del maisto daznai man paciai geda budavo ir as pati banketo ten nedaryciau ir pazistamiems ta pati patariu blush2.gif biggrin.gif bet tai sunku zinot apie visas vietas kaip kas verysad.gif nu bet ka dabar rolleyes.gif
o beja Into in, kokius zaidet gamtoje zaidimus? bigsmile.gif
o mes jau suknyte pasimatavom, na gerai kad nedabaigta buvo, nes njau ilgis kaip tik buvo, coliuke nustojo stybt biggrin.gif bet grazi, dar kaspinas dasides, cepciukai, kepuryte arba juosta, skraiste wub.gif bet turbus galutini varianta pamatysiu tik per krikstynas, kriksto mama turbut jau be manes ves paskutiniam matavimui su viskuom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2011 05 29, 21:07)
Koks cia zaidimukas? Kaip reikia ji zaisti?

Nupirkau mažus dovanų maišelius (po 0.99 ct ), pirkau tiek kiek vaiko varde yra raidžių, ant kiekvieno užklijavau po vieną raidę L I E P A, ir sugalvojau ką įdėti iš raidės L, į kitą maišiuką iš raidės I ir t.t., po to pradėjom žaisti, ėmiau iš eilės po vieną maišiuką ir klausiau, kaip manote kas galėtų būti jame (galima užduoti klausimus į kuriuos galėčiau atsakyti taip arba ne) ir viskas smile.gif kas atspėja, tam atitenka tas maišiukas su daiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 21:21)
Nupirkau mažus dovanų maišelius (po 0.99 ct ), pirkau tiek kiek vaiko varde yra raidžių, ant kiekvieno užklijavau po vieną raidę L I E P A, ir sugalvojau ką įdėti iš raidės L, į kitą maišiuką iš raidės I ir t.t., po to pradėjom žaisti, ėmiau iš eilės po vieną maišiuką ir klausiau, kaip manote kas galėtų būti jame (galima užduoti klausimus į kuriuos galėčiau atsakyti taip arba ne) ir viskas  smile.gif kas atspėja, tam atitenka tas maišiukas su daiktu  smile.gif

Mmm, idomu, gal reiks pasivogti minti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 20:54)

o dėl vardo, tai aš prieš tai gi skaičiau visus vardus ir rinkausi iš šventų, žinojau, kad šventas, bet kai užklausė tai net suabejojau.
Maniškė yra Liepa, tai pirmąją raidę sunkiausiai buvo atspėti visiems, nes buvau įdėjusi lašinių  lotuliukas.gif bet kokia reakcija visų buvo kai pamatė  lotuliukas.gif

nu gera dovana su tais lasiniais .. gal reiks ir man idet prie L raides thumbup.gif
Atsakyti
eina sau kaip mane sokyravo pasisakymai, eina sau, as kaip nemoku ramiai i viska reaguot, jei man kas nepasiseks jauciu uzsiisterikuosiu ne tas zodis doh.gif
into in tu saunuole, tiek visko iskest, nu as jau apsizliumbciau jauciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Del tortu jei ragaines, tai irgi jais esu nusivylusi po kaledu , neuzsakynesiu tikrai ten schmoll.gif
Del baznycios, dziaugiuosi , kad pasirinkau "bernardinus" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 29 gegužės 2011 - 21:03
QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 19:54)
na jis toks jaunas man pasirode, kokiu 35 metu, tamsiais plaukais, labai įstrigo jo rankos  biggrin.gif nes jau tokios nepriekaištingai sutvarkytos, gal manikiura darosi?  g.gif  net pas moteris kartais tokių rankų nepamatysi  biggrin.gif
dėl kunigo - tai atsisakė, pasakydamas jog tokų nereikia šventinti  g.gif sakau, bet vis tiek gal būtų galima, nesvarbu, ka tai ne kryželis, tai jis tiesiog pakartojo, ka nebūtina

Maniškė yra Liepa, tai pirmąją raidę sunkiausiai buvo atspėti visiems, nes buvau įdėjusi lašinių  lotuliukas.gif bet kokia reakcija visų buvo kai pamatė  lotuliukas.gif

Jeckau,tas pats doh.gif Kazin ar jis vienas ten yra,kuris krikstyja. Jau dabar pradejau nervintis doh.gif Pries tai toks malonus buvo,pasventino su mielu noru pakabuka, nors jau lauke kitos krikstynos,pats pasisiule nusifotografuoti su juo visiems sveciams,na zodziu,buvo thumbup.gif O dabar.... verysad.gif verysad.gif
Kaip kazka nujausdama,vyrui sakau gal pavaziuojam i Taikos Karalienes baznycia,gal ten ankstesne valanda gautumem,ai,vyras sako,pirma taip graziai pakrikstyjo,tai ir antra cia krikstykim doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 20:54)
na jis toks jaunas man pasirode, kokiu 35 metu, tamsiais plaukais, labai įstrigo jo rankos  biggrin.gif nes jau tokios nepriekaištingai sutvarkytos, gal manikiura darosi?  g.gif  net pas moteris kartais tokių rankų nepamatysi  biggrin.gif
dėl kunigo - tai atsisakė, pasakydamas jog tokų nereikia šventinti  g.gif sakau, bet vis tiek gal būtų galima, nesvarbu, ka tai ne kryželis, tai jis tiesiog pakartojo, ka nebūtina

Sveiki, mes irgi uzsirase toje pacioje baznycioje, bet po Jūsų patirties ten dabar jau su baime lauksiu krikstynu unsure.gif
Būciau labai dėkinga jei parasytumete kaip ten toje rastineje kokius klausimus uzdavineja del santuokos, kaip del krikstateviu, nes musiskiai tai nesusituoke baznycioje ax.gif , paklausus del to pasake, kad ieskoti kitu krikstateviu, bet lyg tarp kitko pasakė, kad dokumentu vistiek jie netikrinantys, tai kaip ten is tikro yra ar reikejo santuokos liudijimo, ko klause, kad paskui nebutu labai dideliu nemaloniu siurprizu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rloreta @ 2011 05 29, 22:54)
Jeckau,tas pats doh.gif Kazin ar jis vienas ten yra,kuris krikstyja. Jau dabar pradejau nervintis doh.gif

Kai mes buvome uzsirasyti tai sakė, kad jie ten tryse, o krikstyja tas kuris turi laiko
Dabar as jau irgi pradejau labai pergyventi doh.gif
Rastineje tada irgi buvo toks tamsiaplaukis gan jaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papliauška: 29 gegužės 2011 - 22:09
QUOTE(papliauška @ 2011 05 29, 23:02)
Sveiki, mes irgi uzsirase toje pacioje baznycioje, bet po Jūsų patirties ten dabar jau su  baime lauksiu krikstynu  unsure.gif
Būciau labai dėkinga jei parasytumete kaip ten toje rastineja kokius klausimus uzdavineja del  santuokos, kaip del krikstateviu, nes musiskiai tai nesusituoke baznycioje  ax.gif , paklausus del to pasake, kad ieskoti kitu krikstateviu, bet lyg tarp kitko pasakė, kad dokumentu vistiek jie netikrinantys, tai kaip ten is tikro yra ar reikejo santuokos liudijimo, ko klause, kad paskui nebutu labai dideliu nemaloniu siurprizu  ax.gif

Atėjus paprašė gimimo liudijimo, paklausė koks vardas bus, mano mergautinės pavardės, adreso, kur tuokėmės, kodėl ne bažnyčioj, tada klausė krikšto tėvų vardų ir pavardžių, kadangi mūsiškiai buvo iš atskirų šeimų, tai jam daugiau klausimų nekilo, o jei būtų susituokę tai irgi klaustų kur tuokėsi... Gi jūsiškių paklaust gali irgi, negi meluosit??? Geriau išsiaiškinkite iki galo, kad paskui nebūtų netikėtumų 4u.gif
Atsakyti