Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

[quote=Domke,2011 05 29, 20:01]
O, kol rasiau, jau ir Into*In su ispudziais grizo thumbup.gif

Kur uzsakinejot torta?

Del helio balionu. Kodel jie nekilo ?g.gif

O siaip laaabai gaila,

Net vakar apie jus galvojau, kaip ten ta svente blush2.gif 4u.gif

būčiau ir vakar parašius,bet jau nepajėgiau,nors prie tv iki 4 sėdėjom doh.gif ,mes alkoholinamės minimaliai,tai prie arbatos sėdim ax.gif

parašysiu až,nes šiaip tai man jų tortai labai skanūs,kiek kitose ragavau nepatiko...,bet va tokie pokštai gadina ir nuotaiką,ir jų reitingus doh.gif

nekilo manau todėl,kad mažai helio pripūtė,nes naujokė pardavėja,o gal užrišo blogai,nes jau anksti ryte buvo pusė jų dydžio telikę...,o kol leidom,tai visai subliuško-gaila,nes kaina tai padori blink.gif

gaila ir man ,bet mano vaikam patiko,o tai man svarbiausia rolleyes.gif ,sakė,kad nieko geriau ir nebūtų norėją (tik fejerverkų gaila,kad nesimatė ...)-nuotaika jų buvo gera,nes prie visų nerodžiau savo emocijų ir nerimo,tik naktį nupasakojau kas nepavyko,o į maistą dėmesį tik žentas atkreipė,nes jis ten tas padavėjas gaudė,kad ką užsakyti ir pan,o ir virtuvėj mėgėjas suktis,tai išrankesnis ir vaizdui,ir skoniui... dukra iš to jaudulio sakė ir sausą duoną būtų vietoj torto suvalgius ir nejautus skirtumo biggrin.gif

aš irgi galvojau apie jus ir pirma mintis,kad tik kitom taip nebūtų.... įdomu kaip mano bendradienėms sekėsi?? g.gif
Atsakyti
Oj bliam... as tikiuosi neuzilgo liks tik graziausi prisiminimai, o kas buvo nelabai smagaus greit pasimirs 4u.gif

Tortas jauciu Ragaineje buvo uzsakytas doh.gif
Papildyta:
Into in, labai jums aciu, kad pasidalinote 4u.gif tikrai pravers toliau planuojant svente doh.gif bet tai susinervinau ir as zinokit gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 05 29, 20:13)
as tikrai atsizvelgsiu i visus jusu punktus ir isanksto su paslaugu tiekejais kalbesiu, kad nebutu nieko panasaus  unsure.gif

dabar jau manau,kad tai tiesiog būtina... gyveni mokiniesi.... iš esmės viskas pusė bėdos ( man),bet mokant pinigus norisi už juos ir gauti ...

QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 20:19)
na ir mes jau po visos šventės  smile.gif

visiškai priešingas variantas biggrin.gif gaila,kad bažnyčioje taip buvo verysad.gif (man irgi seniau tokių dalykų buvo...)
------------
Megi simpson-patirtis?? g.gif
taip
Atsakyti
O as pikta br... Is pradziu planavau krikstynas daryti birzeli, bet kriksto mama tik liepa baigia darbus Australijoj. Nukeliau i rugpjuti. Tada kriksto tetis visa rugpjuti suplanaves kelionems. Ok, pasiskyriau rugsejo 3. Jau keleta paslaugu uzsisakiau. Dabar kriksto tevas praso, kad nukeltume i rugsejo 10, mat ta savaitgali jis atskrenda maratonui begti, tai butu tuo paciu...
Nu kiek galima, su tokiais nusileidinejimais tai jauciu koki gruodi krikstynas suorganizuosiu...

Jausiu nebeus jokiu atkelinejimu, tegul skrenda i lt du kartus....

Issiliejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 18:19)
Sveikutes  4u.gif

na ir mes jau po visos šventės  smile.gif
Oras buvo neblogas, aš norėjau, kad nelytų, taip ir buvo, aišku vėjas šaltas, bet man tas netrukė. Iki bažnyčios, turėjom fotosesiją, labai skubėjome, nes turėjome tik apie 1.5 valandos, šiek tiek namie pafotkino, paskui važiavom į gamtą, mažoji ten buvo pikta, jau norėjo miego (tikiuosi kas nors gavosi smile.gif ). Kai nuvažiavom į bažnyčią, prasidėjo nemalonioji dalis  doh.gif kunigas buvo piktas, su kažkokia panieka kalbėjo kai buvom raštinėj, visų pirma paklausė ar tikrai šventą vardą išrinkom (Lukrecija), ar tikrai žinau, skaičiau? Paskui užklausė kur tuokėmės, tai kadangi mes tik metrikacijoj tesituokėm, tai iškart kilo nepasitenkinimas... Ceremonijoje užduoda klausimą apie kurio atsakymą mane neįspėjo (kaip dažniausiai padaro patys kunigai, arba artimieji, o aš krikštynose dalyvavau pirmą kartą) žodžiu klausia manęs ko prašote iš Dievo savo vaikui? Pasimečiau, nes tikrai neįsivaizdavau ką reikėtų atsakyti, gerai, kad mama pašnibždom pasakė "krikšto". Viskas truko gal kokią 10 min  doh.gif na nesvarbu... išėję iš bažnyčios surašėme ant helio balionų vieno žodžio palinkėjimus, kiekvieną jų nufotografavo, kad paskui sudėt visus juos į vieną nuotrauką atsiminimui, ir paleidome. Nuvažiavom į kavinę, viskas vyko sklandžiai, smagiai, su krikšto mama pasikeisdamos užėmėm svečius. Labiausiai patiko žaidimas kur reikia vaiko vardo raides suklijuoti ant maišiukų ir į juos įdėti daiktą iš tos raidės, paskui svečiai spėjo kas ten  smile.gif visi sakė, per trumpas vardas, reikėjo ir pavardę dar padaryti  biggrin.gif Padavėjos buvo malonios, paslaugios, buvom apšokinėti  smile.gif  vakare dar krikšto tėveliai atvažiavo ir rimčiau pabaliavojom  biggrin.gif

O cia kurioj baznycioj taip??? blink.gif Musu irgi laukia svente,tai gal mes irgo tpj pacioj busim,tai reik kazkaip nusiteikt,kad paskui soko nebutu doh.gif
Atsakyti
O siaip kriksto metu kur ka sakyti reikia yra speciali tema cia SM biggrin.gif As ja perskaiciau, bet vistiek ketinu lankyti paskaiteles pries krikstynas, kad viska idealiai zinociau ir apsviesciau krikstatevius.
Sutaupysiu nervu biggrin.gif

At jau buvo slitka'os krikstynos? g.gif Man taip idomu ar patenkinta fotografu liko... g.gif
Matau, kad vakar ivyko, gal uzeis pasidalint blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 29 gegužės 2011 - 19:12
QUOTE(rloreta @ 2011 05 29, 20:02)
O cia kurioj baznycioj taip??? blink.gif Musu irgi laukia svente,tai gal mes irgo tpj pacioj busim,tai reik kazkaip nusiteikt,kad paskui soko nebutu doh.gif

Kristaus Karaliaus. Man ten tokia jauki, graži bažnytėlė, o vat su kunigu nelabai pasisekė... Dar mano krikšto mama padovanojo dukrytei širdelės formos pakabutį ir norėjo, kad pašventintų, o kunigas atsisakė verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 05 29, 20:06)
O siaip kriksto metu kur ka sakyti reikia yra speciali tema cia SM biggrin.gif As ja perskaiciau, bet vistiek ketinu lankyti paskaiteles pries krikstynas, kad viska idealiai zinociau ir apsviesciau krikstatevius.
Sutaupysiu nervu biggrin.gif

nežinojau doh.gif na gyveni ir mokaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 19:09)
Kristaus Karaliaus. Man ten tokia jauki, graži bažnytėlė, o vat su kunigu nelabai pasisekė... Dar mano krikšto mama padovanojo dukrytei širdelės formos pakabutį ir norėjo, kad pašventintų, o kunigas atsisakė  verysad.gif
Papildyta:
nežinojau  doh.gif na gyveni ir mokaisi  smile.gif

ujuijuijui mes irgi toj pacioj uzsirase blink.gif .Pries du metus krikstyjom pirma vaikeli,tai ten kunigas buvo labai labai fainutis toksai,prie bajerio,kiek zinau,jo nebera verysad.gif . Tai tas kur uzrasinejo,tai labai skubejo,nes buvo sestadienis ir uz duru jau vestuves lauke,tai nesupratom koks jisai g.gif . Ten tikiuosi ne vienas kunigas?
Atsakyti
QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 19:19)
kunigas buvo piktas, su kažkokia panieka kalbėjo kai buvom raštinėj, visų pirma paklausė ar tikrai šventą vardą išrinkom (Lukrecija), ar tikrai žinau, skaičiau? Paskui užklausė kur tuokėmės, tai kadangi mes tik metrikacijoj tesituokėm, tai iškart kilo nepasitenkinimas... Ceremonijoje užduoda klausimą apie kurio atsakymą mane neįspėjo (kaip dažniausiai padaro patys kunigai, arba artimieji, o aš krikštynose dalyvavau pirmą kartą) žodžiu klausia manęs ko prašote iš Dievo savo vaikui? Pasimečiau, nes tikrai neįsivaizdavau ką reikėtų atsakyti, gerai, kad mama pašnibždom pasakė "krikšto". Viskas truko gal kokią 10 min  doh.gif na nesvarbu... išėję iš bažnyčios surašėme ant helio balionų vieno žodžio palinkėjimus, kiekvieną jų nufotografavo, kad paskui sudėt visus juos į vieną nuotrauką atsiminimui, ir paleidome. Nuvažiavom į kavinę, viskas vyko sklandžiai, smagiai, su krikšto mama pasikeisdamos užėmėm svečius. Labiausiai patiko žaidimas kur reikia vaiko vardo raides suklijuoti ant maišiukų ir į juos įdėti daiktą iš tos raidės, paskui svečiai spėjo kas ten  smile.gif visi sakė, per trumpas vardas, reikėjo ir pavardę dar padaryti  biggrin.gif Padavėjos buvo malonios, paslaugios, buvom apšokinėti  smile.gif  vakare dar krikšto tėveliai atvažiavo ir rimčiau pabaliavojom  biggrin.gif

Apie kuniga patyliu .. blink.gif Del Lukrecijos vardo tai tikrai sventas biggrin.gif mano dukrytes vardas toks blush2.gif
Patiko man jusu zaidimas apie varda ir dovaneles .. Pasinaudosiu 4u.gif

QUOTE(Atė @ 2011 05 29, 20:09)
Kristaus Karaliaus. Man ten tokia jauki, graži bažnytėlė, o vat su kunigu nelabai pasisekė... Dar mano krikšto mama padovanojo dukrytei širdelės formos pakabutį ir norėjo, kad pašventintų, o kunigas atsisakė verysad.gif
Papildyta:
nežinojau  doh.gif na gyveni ir mokaisi  smile.gif

Dar karta apsalau blink.gif blink.gif blink.gif Bet kokiu pagrindu atsisake? blink.gif Nu zinokit, skaitau ir liudna, kad tokiu kunigeliu dar pasitaiko .. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 05 29, 19:35)
Megi simpson-patirtis??  g.gif
taip

Ne, tiesiog dar pries planuojant vestuves pries 4 metus nemazai domejausi, tai tokie pat atsiliepimai buvo doh.gif Na tikiuosi, kad bent skanus tortas buvo, nes jau aptarnaujancio personalo kas per naglumas blink.gif doh.gif ir sumastyk dar sitaip dar ir arbatos paprasyti lotuliukas.gif

QUOTE(Esha @ 2011 05 29, 20:01)
O as pikta br... Is pradziu planavau krikstynas daryti birzeli, bet kriksto mama tik liepa baigia darbus Australijoj. Nukeliau i rugpjuti. Tada kriksto tetis visa rugpjuti suplanaves kelionems. Ok, pasiskyriau rugsejo 3. Jau keleta paslaugu uzsisakiau. Dabar kriksto tevas praso, kad nukeltume i rugsejo 10, mat ta savaitgali jis atskrenda maratonui begti, tai butu tuo paciu...
Nu kiek galima, su tokiais nusileidinejimais tai jauciu koki gruodi krikstynas suorganizuosiu...

Jausiu nebeus jokiu atkelinejimu, tegul skrenda i lt du kartus....

Issiliejau biggrin.gif

Oi, as isivaizduoju kaip nervus gadina tokie dalykai unsure.gif Blin, musu kriksto tevai dar nekviesti oficialiai (bet jau zino, kad juos kviesim ir sutinka), bet vistiek neramu, kad tik kokiu siurpriz nebutu blush2.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Na štai, grįžau iš tėviškės, viską galutinai suderinome su kavine ir bažnyčia thumbup.gif
Klausykite, mergytės, kokį tortą užsakinėti, kad kuo mažiau išsileistų per karštį? Galvoju apie morenginį, bet ne visiems jis patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 05 29, 20:19)
Labukas smile.gif
Na štai, grįžau iš tėviškės, viską galutinai suderinome su kavine ir bažnyčia  thumbup.gif
Klausykite, mergytės, kokį tortą užsakinėti, kad kuo mažiau išsileistų per karštį? Galvoju apie morenginį, bet ne visiems jis patinka  g.gif

Vat ir as galvoju apie tai g.gif As apie morengini negalvoju, nes nemegstu visai jo .. blush2.gif tongue.gif
Atsakyti