Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Domke @ 2011 05 27, 21:25)
o jus visos pacios ta sirsiu medu darot?  blush2.gif  nu blyn, as tai nemokeciau, neragavus jo, ir net neisivaizduoju kaip atrodo  g.gif
o gal kokioj pardej galima jo butu isigyt|? blush2.gif   lotuliukas.gif   vat ideju prisisaudyt, svente susiorganizuot galiu labai puikiai  blush2.gif  o jau visi rankdarbiai tai nea, ne man  biggrin.gif  doh.gif

Nu manau,kad tokio dalyko tai jau tikrai parduotuveje negausit schmoll.gif .Taigi jis labai lengvai darosi,tik vienas sunkumas,jei nera is kur to spirito gauti mirksiukas.gif
As tai ir rasiau,ne sirsiu medus,o .......kosyte. Po to dar i lauktuviu maiseli buvau idejusi ir vaikucio sultyciu mirksiukas.gif
Dabar galvoju su tuo kryziazodziu,galvojau atspausdinsiu isdalinsiu ir kas greiciau ar daugiau parasys teisingu atsakymu,tai prizas koks bus. Ale,daba galvoju,kad gal truputi ir ne kas,sedes jie persvente ir kryziazodi spres g.gif ,tai gal i krikstuka idet? kaip jus darot kas darot tuos kryziazodzius? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 27 gegužės 2011 - 21:44
tai aišku, kad į laikraštuką dėti yra naudingiau. Juk visi sutūpę nespręs dešimt klausimų. Nebent juos užduoti garsiai, tuomet ir "alia prizai" gali būti atitinkami.
Papildyta:
gal mokate, ar žinote kur atrasti, saldainių lankstymo trafaretą? Noriu padaryti saldainius, bet sulankstyti niekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 05 27, 22:41)
Nu manau,kad tokio dalyko tai jau tikrai parduotuveje negausit schmoll.gif .Taigi jis labai lengvai darosi,tik vienas sunkumas,jei nera is kur to spirito gauti mirksiukas.gif
As tai ir rasiau,ne sirsiu medus,o  .......kosyte. Po to dar i lauktuviu maiseli buvau idejusi ir vaikucio sultyciu mirksiukas.gif
Dabar galvoju su tuo kryziazodziu,galvojau atspausdinsiu isdalinsiu ir kas greiciau ar daugiau parasys teisingu atsakymu,tai prizas koks bus. Ale,daba galvoju,kad gal truputi ir ne kas,sedes jie persvente ir kryziazodi spres g.gif ,tai gal i krikstuka idet? kaip jus darot kas darot tuos kryziazodzius? ax.gif

Tai aisku, kad nera kur gaut, mes ne LT gyvenam .. schmoll.gif O grisim tiesiu taikymu ant krikstynu, nebus kada darbeliais beuzsiiminet .. mirksiukas.gif O vaiko kosyte ir as labai noreciau pavaisint svetelius

Kiek maciau, kryziazodzius deda dauguma i laikrastukus, labai gerai ziuris 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 27 gegužės 2011 - 22:26
QUOTE(Snieguolė @ 2011 05 27, 22:53)
tai aišku, kad į laikraštuką dėti yra naudingiau. Juk visi sutūpę nespręs dešimt klausimų. Nebent juos užduoti garsiai, tuomet ir "alia prizai" gali būti atitinkami.
Papildyta:
gal mokate, ar žinote kur atrasti, saldainių lankstymo trafaretą? Noriu padaryti saldainius, bet sulankstyti niekaip g.gif

as kai buvau krikstynose tai kryziazodi dave ant lapo ir visi sedejo ir sprende kas greiciau, tas gavo dovana (cia buvau as lotuliukas.gif ) ir buvo visai smagu, nes viskas gana greitai vyko biggrin.gif
o maketas yra sitam puslapi pacioj apacioj http://zaliosrutos_l...ynu-atributika/
Atsakyti
Tikiuosi orai greit pasitaisys 4u.gif

Into in, grazios sventes, kad viskas vyktu sklandziai, be nemaloniu siurprizu 4u.gif Ir labai laukiu atsiliepimu su foto blush2.gif rolleyes.gif

Mamkos, veltu tapkyciu galit cia SMe pasizvalgyti rankdarbiu skyrelyje prie skelbimu, yra nemazai auksarankiu daranciu pagal uzsakyma thumbup.gif Arba temose apie velyma, tokiuuu vaizdeliu pamatysit blink.gif wub.gif As pati buvau uzsikabliavus, bandziau, bet neprilipo, nemoku blush2.gif doh.gif
Atsakyti
na ką, oras nelepina, tikiuosi, kad saulutė dar pasirodys. Laikykit už mus kumščius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif As jau is pat ryto lekiu i tema susirinkti visus atsiliepimus ir ispudzius apie vakarykste svente lotuliukas.gif
Into in, nu kaip? biggrin.gif turbut dar miegat po baliaus, bet kai jau atsibusit ir bus jegu prie kompo, tai prasom smulkiai kaip, kas ir pan. blush2.gif ar visi sumanymai pavyko ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 05 28, 08:37)
as kai buvau krikstynose tai kryziazodi dave ant lapo ir visi sedejo ir sprende kas greiciau, tas gavo dovana (cia buvau as  lotuliukas.gif ) ir buvo visai smagu, nes viskas gana greitai vyko  biggrin.gif
o maketas yra sitam puslapi pacioj apacioj http://zaliosrutos_l...ynu-atributika/

AČIŪ už nuorodą smile.gif
Atsakyti
Na o as, o as jau ir biski ruosiuosi blush2.gif Mazei suknute jau paruosta, kaba spintoje, bateliai t.p. parkeliauja (tikiuosi tiks ir neteks ant greicio jeskoti kitu unsure.gif ), pagal orus dar reiks parupinti kojinytes arba pedkelnytes ir galvoju ar liepos pradziai reik kokio megztuko, svarkelio g.gif kiek atsimenu, tai visad budavo karsciai, tai nebent paskutine diena jai matysiu, kad neapseisim be to, tai nuleksiu kur parden. Mano garderobas t.p. suruostas, jau nusprendziau, kad devesiu balta suknute sulyg keliais, su juodais papuosimais (ju labai minimaliai, tik is juosteliu burbuluotu tokie kaspinukai ar ten gelytes prisiuvineti) ir juodas kaspinukas rysasi ir perlinius batelius blush2.gif MB t.p. turi visa amunicija (balti baltinukai ir juodos kostiumines kelnes), tik mastau ar reik kokio kaklarysio ar varlytes, jai nebus devimas svarkas g.gif Baznycia sutarta, fotografe t.p. thumbup.gif
Liko apsisresti del restoranciko ar kokios jaukios kavinukes ax.gif
Atsakyti
Mano vyras tai tures kaklaraisti, beja marskiniai bus ilgom rankovem balti, man taip sventiskiau, po to persirengs i trumpas rankoves per svente, bet fotkinimuisi ir ceremonijai bus taip wub.gif
Pati vakar nusipirkau batelius/basutes, sumokejau dvigubai daugiau nei planavau, nu nemoku as taupyt doh.gif kai pamatau kazka, tai viskas, kitko neikis ax.gif
Ieskau dabar kas veltas tapkutes mociutems padarytu, kazkaip visos velejos pasyvios, ne viena neatraso unsure.gif
Atsakyti
O maniskis be svarko net nezinau ar sutiktu kaklarysiui ar varltei g.gif Nors man ir paciai kazkaip nelabai i tema taip blush2.gif O liepa manau tikrai bus ne salta, tai svarko jis neuzka nesides, juk ne vestuvem sakys ruosiasi lotuliukas.gif

O velejos, tai gal atostogauja, juk vasara ne sezonas darbui, dydziausia paklausa buna turbut rudieni-ziema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 05 29, 12:53)
O maniskis be svarko net nezinau ar sutiktu kaklarysiui ar varltei  g.gif  Nors man ir paciai kazkaip nelabai i tema taip  blush2.gif O liepa manau tikrai bus ne salta, tai svarko jis neuzka nesides, juk ne vestuvem sakys ruosiasi  lotuliukas.gif

O velejos, tai gal atostogauja, juk vasara ne sezonas darbui, dydziausia paklausa buna turbut rudieni-ziema  biggrin.gif

maniskis irgi nesides svarko schmoll.gif ir sviesios kelnes net ne kostiumines, bet labai labai wub.gif tai bus juodi batai, juodas dirzas ir su juodais dryzeliais slipsas super viska sujunge, tai ir nupirkom wub.gif bet negali visi vienodai atrodyt, juolab jei zmogus blogai jauciasi tai ir neverskit mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
pvz, man nnerealiai grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti