Sakykit, o kokios maždaug nuomos kainos Vilniaus salonuose?
Buvo savaitgalį gariūnuose, tai visai nieko nėra . O ir kainos 180-320Lt .
QUOTE(krig @ 2011 06 22, 10:42)
o aš suku dabar galvą ar verta mano vyrui piršliui pirkti šviesų kostiumą, derinantis prie mano šviesios suknelės, mat jaunikis bus tamsiu kostiumu. Jaudinuosi, kad jaunojo neužgožtu.
Nedarykit to. Mačiau vienas foto kur jaunikis juodu, o vienas iš svečių tokiu pilkšvu šviesiu.Nesižiūri, beto ir jaunikis gali nesuprasti tokio baierio, nu kažkaip ne.
QUOTE(krig @ 2011 06 22, 10:42)
o aš suku dabar galvą ar verta mano vyrui piršliui pirkti šviesų kostiumą, derinantis prie mano šviesios suknelės, mat jaunikis bus tamsiu kostiumu. Jaudinuosi, kad jaunojo neužgožtu.
ne ne , sviesaus nereikia
mano suknele irgi sviesi, bet net negalvoju, kad reikia sviesaus kostiumo
as tai pakraupus del savo sukneles.... ir taip nepigiai pirkau, bet nesiau pataisyt, nes per krutine platoka buvo, tai uz taisyma paeme 130lt , tai finale sukneles kaina gavo oh...
QUOTE(Meizė @ 2011 06 22, 10:50)
Sakykit, o kokios maždaug nuomos kainos Vilniaus salonuose?
Nuoma priklauso nuo sukneles, ar ji is naujos kolekcijos ar ne. Pvz. namo sukneles nuoma 400 lt
QUOTE(sidabrine lape @ 2011 06 20, 18:52)
ikeliu dar karta;
man grazu, tik aisku truksta idegio, sukuosenos ir makiazo. Bat manau galutiniam variante super bus
QUOTE(krig @ 2011 06 22, 11:42)
mano galvo tikrai neverta. negrazu kai jauniklis su tamsiu kostiumu, o pirslis ar ar kuris is pabroliu su svesiu
QUOTE(beatek @ 2011 06 23, 11:24)
man grazu, tik aisku truksta idegio, sukuosenos ir makiazo. Bat manau galutiniam variante super bus
mano galvo tikrai neverta. negrazu kai jauniklis su tamsiu kostiumu, o pirslis ar ar kuris is pabroliu su svesiu
ACIU uz patrimus ir nuomuones!
renkuosi ir as suknele
kuria is ju rinktis svarstau LABAI
Iš antrosios išimtų ten tokius kvalbonus, tai būtų mažiau pūsta. Pamergės bus mėlynom trumpom suknelėm
Iš antrosios išimtų ten tokius kvalbonus, tai būtų mažiau pūsta. Pamergės bus mėlynom trumpom suknelėm
QUOTE(sekretorė @ 2011 07 06, 18:23)
kuria is ju rinktis svarstau LABAI
aš imčiau mėlyną. beje, man irgi labai tiktu ji . Čia kur radai tokį grožį?
Čia Marijampolėj salone Hera. Ačiū už nuomonę.