Prie violetiniu sukneliu as rinkciausi zalios, arba tokios zaliu alyvuogiu spalvos suknele.man grazus toks derinys. .
Pasidalinkit prašau iš kokių internetinių parduotuvių siunčiatės svočių sukneles ?
QUOTE(Lara-klara @ 2013 01 08, 17:00)
Pasidalinkit prašau iš kokių internetinių parduotuvių siunčiatės svočių sukneles ?
ir man įdomu
jau buvau nusižiūrėjus www.lightinthebox.com bet muitai, pvm, brangus siuntimas, žodžiu suknelės kaina gausis mažesnė nei mokesčiai visi
va tikios man nieko suknutes
Sveikos,
Man šios suknelės gražios. Planuoju vesuvėms.
Kokia Jūsų nuomonė.
Papildyta:
Papildyta:
[/quote]
Man šios suknelės gražios. Planuoju vesuvėms.
Kokia Jūsų nuomonė.
Papildyta:
Papildyta:
[/quote]
Tony Bowl suknele nuomavausi. Superiniai variantai - ziauriai daug graziu
QUOTE(vasarė @ 2013 02 01, 00:27)
Tony Bowl suknele nuomavausi. Superiniai variantai - ziauriai daug graziu
Kurioj nuomoj Kaune ir kokia kaina mazdaug? Nes Zeigoje ir visose aplink ta pozemine pereja kosmaras, galvojau kad jos serga ar tyciojas rodydamos tokias senienas ir baisius skudurus... Siunciasi vestuvines sanpatriko ir panasiai, o proginiai rubai baisesni nei gariunuose
Siauliuose nuomavausi, nes kaip ir pati - Kaune susiduriau su tiesiogine zodzio prasme - nuskalbtais skudurais ir dar uz kaina toookia, lyg butu pirma karta siuloma nuomotis
QUOTE(vasarė @ 2013 02 10, 12:52)
Siauliuose nuomavausi, nes kaip ir pati - Kaune susiduriau su tiesiogine zodzio prasme - nuskalbtais skudurais ir dar uz kaina toookia, lyg butu pirma karta siuloma nuomotis
Siauliuose ir as pas Birute radau o kaip ten kainos? jauciu ir kainuoja biski taip nekudai
O kaune pamaciau tokia ale tipo taftine, buvo panasesne i ruba sioki toki tik su tais idiotiskais mezginiais ir dar siuvineti jie zvyneliais , tai paklausiau nuomos kainos "oi sitos tai jau brangios nuo 500 litu" toks vaizdas kad jau stebuklu stebukla nuomuoja Norejau pasimatuoti ar tinka man tokio tipo ir modelio suknele, bet isgirdus kaina net pasiutau ir nesimatavau Juk pati radau visai beveik tokia pat siustis iki 200 litu butu ir dar pagal matmenis pasius ir spalva ir visos paletes rinktis galeciau
As va toki modeli nusiziurejau tik dar nesu tikra kad tiks man... tai tada norejau to mineto dizainerio pasimatuoti pustas nuo liemens kokia nors, nes man jo visos grazios irgi
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 02 10, 23:24)
Suknele tai tobula
O pas birute nuomavomes vestuvinius rubus. Tai patiko, kol nepaprasem uzstata grazint. Tai reakcija: koki dar uzstata? mes jokiu uzstatu neimam.
*****, kaip s uzvire, bet mb grazia forma nugesino, a la neverta cia draskytis. Po kiek laiko pamasciau, kad pati kalta esu - jokio rastisko patvirtinimo nepaemiau. Bet nuo to karto prisiminimai apie ta saliona labai nekokie
ten sukneliu kainos irgi atitinkamos. Mazdaug 400 Lt, bet bent ne skudurelius rode, tai nors tas paguoda , o aptarnavo, pritaike suknele man ir papuose tikrai idealiai. Lakste 2 darbuotojos. Kazkaip labai draugiskai mes ten susitarem viska Jokiu blogu emociju, tik viskas -