Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarėliai

QUOTE(lauricka @ 2011 05 26, 08:47)
klaiku klaiku , koks sarkazkmas ... na , jei taip drasiai reiskiates, tai jus tikriausiai esate stiliaus guru  biggrin.gif , kokiu dabar lietuvoj daug
visu pirma, visiskai nesdvarbu, pirsliene, pamerge, mociute ar kas ten busi, esi savarankiskas speresti ir nuspresti, ir kokios cia dar konsultacijos? su jaunaja, pamergem, o gal ir visa svita - mielosios, sugebekim buti grazios sau, sukurti gera nuotaika,nesureiksminti sukneles atspalvio, ar "kokiu tai aksesuaru", nezaiskime idealios vestuviu sventes, tie kas santuokoje pragyvene 10 meteliu, ir intensyviai dirbdami augina vaikus, vis "gyvi" toje seimoje - gali pasakyti, ta viena vestuviu diena ne ka tereiskia gyvenime.
Bukim grazios savo kasdienybeje, savo vaikams, savo vyrams, bukim pacios savimi.
O pabaigia su ironija - gal tikrai kur dalina beprocentines paskolas nenuvalkiotiem skudureliam isigyti  biggrin.gif
Papildyta:
Beje, jus tikrai ir tapsite ta vargse nuotaka, jei filtruosite svecius pagal savo skonio "dress koda" - ar dar liko sveciu i jusu svente  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SSii @ 2011 05 25, 16:36)
Klaiku klaiku, mergaitės. Visą seną temą peržiūrėjau. Tie visi blizgučiai, kažkokios nuskalbtos nutampytos suknios, alia rožės, kailiai dirbtiniai (neduok dieve), kabareto stiliukas, dar gi prie viso ko kyla minčių ir "kokių tai aksesuarų" užsikabint, - tiesiai į Kalėdinį vakarėlį, garbės žodis. "Skonio reikalas", kaip jau čia dažnai nuvalkiotai sakoma, kai nenorima nieko įžeisti. Paskui vargšės nuotakos ir verkia forumuose "kaip pasakyt svočiai/pamergei/liudininkei kad baisią suknelę išsirinko?" smile.gif Siūlau absoliučiai didžiai daugumai pirma pasikonsultuot su nuotaka bent, ar įleis kas su tokiom sukniom į vestuvę smile.gif

Labai norėtume pamatysi Jūsų suknelę 4u.gif Kad visos beskonės galėtume to skonio pasisemt. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lauricka @ 2011 05 26, 08:47)
klaiku klaiku , koks sarkazkmas ... na , jei taip drasiai reiskiates, tai jus tikriausiai esate stiliaus guru  biggrin.gif , kokiu dabar lietuvoj daug
visu pirma, visiskai nesdvarbu, pirsliene, pamerge, mociute ar kas ten busi, esi savarankiskas speresti ir nuspresti, ir kokios cia dar konsultacijos? su jaunaja, pamergem, o gal ir visa svita - mielosios, sugebekim buti grazios sau, sukurti gera nuotaika,nesureiksminti sukneles atspalvio, ar "kokiu tai aksesuaru", nezaiskime idealios vestuviu sventes, tie kas santuokoje pragyvene 10 meteliu, ir intensyviai dirbdami augina vaikus, vis "gyvi" toje seimoje - gali pasakyti, ta viena vestuviu diena ne ka tereiskia gyvenime.
Bukim grazios savo kasdienybeje, savo vaikams, savo vyrams, bukim pacios savimi.
O pabaigia su ironija - gal tikrai kur dalina beprocentines paskolas nenuvalkiotiem skudureliam isigyti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi dramos jūs dramos... tik įmesk sarkazmo (kaip kažkuri madam įvardijo gan taikliai), ir iškart visos iki vienos taip į širdį paima... smile.gif pasakyt "klaiku" nėr nieko drąsaus ir nėra joks "reiškiatės". Jūs irgi esat kviečiamos pasisakyt, ir nebūtinai tai turi būti kudakavimas "kaip gražu kaip prabangu kaip originalu", nors visos mato, kad "ne kažką" ir paslapčia galvoja - o mano gražesnė, o mano skonis geresnis... hehe, taip juk ir yra wink.gif geros dienos smile.gif
Atsakyti
mano suknele pas siuveja pataisymui jau nunesta, reik pamazint, bet darbo ten per akis, nauja pasiut kita syk lengviau, nei pataisyt jau gatava.

Vienas vyriskis stebedms mano prisimatavimo procesa - pasiule silikono isidet, sakau laukia namie abu mano silikonai, viena 9-neri, o kitam, tuo 3-treji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SSii @ 2011 05 26, 10:39)
oi dramos jūs dramos... tik įmesk sarkazmo (kaip kažkuri madam įvardijo gan taikliai), ir iškart visos iki vienos taip į širdį paima... smile.gif pasakyt "klaiku" nėr nieko drąsaus ir nėra joks "reiškiatės". Jūs irgi esat kviečiamos pasisakyt, ir nebūtinai tai turi būti kudakavimas "kaip gražu kaip prabangu kaip originalu", nors visos mato, kad "ne kažką" ir paslapčia galvoja - o mano gražesnė, o mano skonis geresnis... hehe, taip juk ir yra wink.gif geros dienos smile.gif

zinoma, kad pasakyti "klaiku" - nera drasu biggrin.gif
bet yra kritikavimo ir kalbos kultura, ir jums geros dienos
Atsakyti
QUOTE(SSii @ 2011 05 26, 10:39)

Na taip, gal aš neapsivilkčiau kitų merginų suknelės, gal jos neapsivilktų mano. Bet juk tam ir yra pasirinkimas. O ne sutelpam į vienus rėmus, viena figūrą, vieną suknelę ir turim opapa armiją. Kiekvienam savo. smile.gif O jei jums nepatinka ar tai jūsų svočios ar tai ko suknelę, tai jai asmeniškai ir sakykit. peace vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 26, 10:36)
Labai norėtume pamatysi Jūsų suknelę  4u.gif Kad visos beskonės galėtume to skonio pasisemt.  smile.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif

Ir as noreciau pamatyti smile.gif Kiek žmonių tiek nuomonių.
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 05 26, 07:47)

drinks_cheers.gif
As suprantu, kad jaunieji svarbiausi zmones ta diena, bet atleiskit, jei jau jie mane kviecia ir patiki tokias pareigas tai gal gali pasitiketi iki galo? As ne samdyta ir ne marionete, manau abi puses viena kita gerti privalo, antraip taip ir yra, kad svente tik dviems zmonems.
Kazkoks cirkas, ne kitaip. Ar issileis i vestuves... g.gif Na jos laisvos pasirinkti biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Na patinkanciu ir as nemacau...bet kai taip sunku issirinkt, tai gerbiu visu pasirinkimus wink.gif Tik nereikia taip grubiai ar is virsaus biggrin.gif

Ieskom toliau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Rugpjūčio vidurį būsiu vyriausioji pamergė sesers vestuvėse. Vestuvės bus senovės graikų tematika,sesers suknelė bus tokia:
user posted image

Pamačiau neseniai labai gražią iš naujos Elie Saab kolekcijos suknelę kurią vilkėjo Mila Kunis per 2010m. oskarų teikimo ceremonija ir įsivaizduoju save būtent su šia suknele:
user posted image
Bėda yra tokia,kad bijau užgošti nuotaką unsure.gif Klausiau sesers nuomonės,tai pasakė ,kad nesukčiau galvos ir ją imčiau,bet vis tiek kirba abejonė doh.gif Jau lyg ir radau iš kur parsisiųsti,blogiausiu atvėju eisiu pas siuvėja. O kaip jūs manot?
Vestuvės vyks ne lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chopard: 29 gegužės 2011 - 16:38
abi sukneles super wub.gif
beje, del to uzgozimo - princeses sesuo pipa, buvo kukli , bet uzgoze biggrin.gif , va ka padare subtili elegancija
Atsakyti
Sveiki,
mes irgi ruosiames i vestuves liepos men. Jau pats laikas issirink suknele ax.gif
Noreciau kazko panasau i sita:

user posted image

Chopard labai grazi suknele wub.gif
Atsakyti