QUOTE(Raimutia @ 2012 04 16, 07:16)
Tikrai neisizeidziau:) Taip ir jauciau,kad daugumai pasirodys,kad sukneles mano pasirinktos atrodo tokios,kad nuotaka uzgost gali:) Bet as suknele issirinkau su pacia nuotaka ir kiek ejau per salonus,visur ja vedziausi:) Vestuves bus prabangios( ne kukliai,o normaliai),pacios nuotakos suknele bus prabangi( ne pigiai prabangi ) O vestuves bus dvare.. Pati nuotaka pageidavo,kad mano apranga butu isskirtine ir visiem nekiltu klausimu' gal cia svocia?' Gali nuskambet kaip issisokeles pasisakymas sitas,bet taip nera:) esu paprasta kaip dvi kapeikos,tiesiog nenoriu but pilka pelyte,nes maciau sukneles ir pamergiu ir mamu ,tai tikrai tureciau pritapt:)
Oi, nu tada labai labai viskas tiks Tiesiog kai dabar madinga ne tik prabangias vestuves daryti, o kartais tiesiog vakarene, ir nezinant bendro kontekto, buna sunku susiorentuoti su tom suknelem O jai dvare pagal visas tradicijas, tai pritariu, kad svociai nederetu pasimesti tarp sveciu
Musu vestuves turetu but is kuklesniu, bet zinant jaunosios tevus paskutine minute viskas gali apsiversti aukstyn kojom As renkuosi kazkoki tarpini varianta, kad tiktu svesti sodyboje.