Na as irgi pasirodysiu kokios sukneles laukiu... aisku ne pirkt,nes labai brangu:) Turi atvest i viena salona ja,tai laukiu laukiu laukiu:) laukiama suknele
QUOTE(Rani @ 2011 08 18, 15:49)
O kokiam mieste ir kokiam salone radot toki grozi?
sveikos,jau kaip tokios nereciau,gal kas galit pasiulyti 42dydi.nu man ji nereali.kadangi turiu ne pacia dailiausia fygura,tai sis modeliukas man laabai pagelbetu.gal kas turit parduoti?arba pasiulykit salonus Vilniuje,kur galima issinuomuoti?
Kaip jums tokia suknele
[quote=moggie,2012 04 11, 13:34]
grazi:) tik ar nepanasu i pamerges? pas mane pamerges panasiom buvo:)
Nors.."kam kalbet,kam patylet" kaip sakoma,nes pati suknele irgi issirinkau nestandartine
Nors.."kam kalbet,kam patylet" kaip sakoma,nes pati suknele irgi issirinkau nestandartine
merginos gal kas galit pasiulyti,kur Vilniuje galeciau uzbegti i salona,toki normalu,kur galeciau rasti 42dydi suknele.kaip ir liudininke busiu.
QUOTE(Raimutia @ 2012 04 12, 06:50)
ten pamerges bus trumpom suknelem... o siaip pamergiu sukneles juk visos gali but, jei tik ne baltos
grazi ir Jusu suknele as dar norejau sios
bet pabijojau nuotaka uzgozt ryskumu
QUOTE(moggie @ 2012 04 14, 19:15)
grazi ir Jusu suknele as dar norejau sios bet pabijojau nuotaka uzgozt ryskumu
tikrai nereali, bet as ir pabijociau
Sveikos, buvau uzsisakius suknele is ebay, bet paskui pakeiciau nuomone ir persisakiau kita, pagaliau gavau, ebay suknele atrode taip
Papildyta:
A atrodau taip, neziurim i veida be makiazo ir dar neidegusi kuna pradejau eiti i soliariuma, kad toks suris nebuciau
Laukiu komentaru,ypac ar per klubus neatrodau baisiai
Papildyta:
A atrodau taip, neziurim i veida be makiazo ir dar neidegusi kuna pradejau eiti i soliariuma, kad toks suris nebuciau
QUOTE(Kibelė @ 2012 04 15, 11:19)
Sveikos, buvau uzsisakius suknele is ebay, bet paskui pakeiciau nuomone ir persisakiau kita, pagaliau gavau, ebay suknele atrode taip
Papildyta:
Papildyta:
Man tai labai gražu ir Jums tinka
Man tik įdomu ar spalvytė atitinka
QUOTE(vitakosta @ 2012 04 15, 13:30)
Na realiai truputi tamsesne, bet siaip ciki
QUOTE(moggie @ 2012 04 14, 19:15)
as irgi varvinau seile i sia suknele nu labai jau ji man patiko, bet atsisakau sios minties del tos pacios priezasties Gal zinot kokia jos kaina, pirkimo ar nuomos? Siaip smalsu
Maniske jaunoji bus su kaip dabar vadinama "graikisko" tipo suknele, tai as renkuosi kazka visai kuklaus. Nes jai uzsideciau ta ruzavai-salotine , tai man rodos tikrai nepagarba nuotakai parodyciau
O siaip tai kaip yra sudetinga issirinkti suknele, kai dar nezinau kokio masto bus svente Kaip manot, jai pamergiu nebus ar tiktu trumpa iki keliu suknele?
Papildyta:
QUOTE(Raimutia @ 2012 04 03, 09:02)
Na as irgi pasirodysiu kokios sukneles laukiu... aisku ne pirkt,nes labai brangu:) Turi atvest i viena salona ja,tai laukiu laukiu laukiu:) laukiama suknele
O kokia suknele planuoja puostis jusu jaunoji? Mano asmenine nuomone, tik neisizeiskit, prasau kad tokio tipo suknute galima tik tuo atveju jaigu nuotaka bus su labai prabangia, pusta suknele, nes kitaip nuotraukose jos gali ir nebelikt
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 04 15, 14:34)
as irgi varvinau seile i sia suknele nu labai jau ji man patiko, bet atsisakau sios minties del tos pacios priezasties Gal zinot kokia jos kaina, pirkimo ar nuomos? Siaip smalsu
Maniske jaunoji bus su kaip dabar vadinama "graikisko" tipo suknele, tai as renkuosi kazka visai kuklaus. Nes jai uzsideciau ta ruzavai-salotine , tai man rodos tikrai nepagarba nuotakai parodyciau
O siaip tai kaip yra sudetinga issirinkti suknele, kai dar nezinau kokio masto bus svente Kaip manot, jai pamergiu nebus ar tiktu trumpa iki keliu suknele?
Papildyta:
O kokia suknele planuoja puostis jusu jaunoji? Mano asmenine nuomone, tik neisizeiskit, prasau kad tokio tipo suknute galima tik tuo atveju jaigu nuotaka bus su labai prabangia, pusta suknele, nes kitaip nuotraukose jos gali ir nebelikt
Papildyta:
Tikrai neisizeidziau:) Taip ir jauciau,kad daugumai pasirodys,kad sukneles mano pasirinktos atrodo tokios,kad nuotaka uzgost gali:) Bet as suknele issirinkau su pacia nuotaka ir kiek ejau per salonus,visur ja vedziausi:) Vestuves bus prabangios( ne kukliai,o normaliai),pacios nuotakos suknele bus prabangi( ne pigiai prabangi ) O vestuves bus dvare.. Pati nuotaka pageidavo,kad mano apranga butu isskirtine ir visiem nekiltu klausimu' gal cia svocia?' Gali nuskambet kaip issisokeles pasisakymas sitas,bet taip nera:) esu paprasta kaip dvi kapeikos,tiesiog nenoriu but pilka pelyte,nes maciau sukneles ir pamergiu ir mamu ,tai tikrai tureciau pritapt:)
Moggie, Sia suknele as irgi ziurejau,man ji irgi nereali(salotine su riuuuzava) Bet reikia atsizvelgti i tai,kokia suknele bus nuotakos ir pamergiu O ta melsva suknele,jeigu pamerges bus trumpom suknytem,tai manau gerai ziuresis:)
Kibele, suknyte tavo tikria grazi ir tau tinka! AS irgi ziurinejau ebey,bet pabijojau siustis... Bet tu neapsirikai manau