Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

QUOTE(jolantaO @ 2011 05 29, 16:43)
valio,nors kas nors pasirodė,o tai tema visai apmirė.  Šortai gražūs, gaila, kad mažoki. Kokia ruda jūsų oda, jau buvote atostogauti kur tropikuose.

aciu, mano tropikai tai kiekvienas savaitgalis 25 km nuo Vilniaus sode, lotuliukas.gif su zoliapjove rankose (praeita savaite taip nuskrudau, kad jau net nugara lupasi) verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivukas.d: 29 gegužės 2011 - 15:48
[quote=linamog,2011 05 27, 07:10]Aciu, megztukas Merino open cadigan.

Aciu, Linamog 4u.gif 4u.gif
Grazus cardiganas wub.gif Imeta ji dar i sale? Jei taip, koki dydi patartumet (87 krutine, 65 liemuo)? bigsmile.gif
Papildyta:

Savita,

labai grazus derinukai. Man pirmi du, labiausiai patiko wub.gif
Labai megstu plonus dirzelius. Koks cia pas Jus? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 29 gegužės 2011 - 16:04
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 29, 16:47)
aciu, mano tropikai tai kiekvienas savaitgalis 25 km nuo Vilniaus sode,  lotuliukas.gif su zoliapjove rankose (praeita savaite taip nuskrudau, kad jau net nugara lupasi)  verysad.gif

Sortukai labai faini, tik mazoki, sakyciau, ne tik per liemeni, bet ir per uzpakali blush2.gif Labai jau apsitempe unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2011 05 29, 17:04)
Grazus cardiganas wub.gif Imeta ji dar i sale? Jei taip, koki dydi patartumet (87 krutine, 65 liemuo)? bigsmile.gif

Senokai buvo imete, manau, S reiketu.
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 29, 16:36)

Kokia sortu spalva, super wub.gif Galetu tik dydziu didesni buti, bet gal dar prasinesios ir pralaisves ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vannille @ 2011 05 29, 17:04)
Savita,

labai grazus derinukai. Man pirmi du, labiausiai patiko wub.gif
Labai megstu plonus dirzelius. Koks cia pas Jus? bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aciu smile.gif Cia sitas dirzas: http://www.jcrew.com...37155/37155.jsp
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 29, 18:24)
Sortukai labai faini, tik mazoki, sakyciau, ne tik per liemeni, bet ir per uzpakali  blush2.gif Labai jau apsitempe  unsure.gif  4u.gif

QUOTE(savita1 @ 2011 05 29, 18:47)
Kokia sortu spalva, super wub.gif Galetu tik dydziu didesni buti, bet gal dar prasinesios ir pralaisves ax.gif
Papildyta:

tai va, ir as jauciu kad mazoji, jei neiseis nors siek tiek sukusti per pilvuka, reiks parduot verysad.gif , nes pati jauciu kad per daug apsitempe, noretusi nors siek tiek laisvesniu
Atsakyti
Kokį dydį reiktų imti,jei krūtinė apie 93 cm,klubai apie 95 cm? - http://www.jcrew.com...35470/35470.jsp
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 29, 18:25)
Senokai buvo imete, manau, S reiketu.

QUOTE(savita1 @ 2011 05 29, 18:47)

Aciu, mergaites mirksiukas.gif

Sita dirziuka seniai ziuriu, bet kiek bandziau nepagavo. Bet tokios spalvos nemaciau blink.gif
Atsakyti
nuostabi sortuku spalva wub.gif
jie tikrai prasinesios, taigi 100% medvilne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 29, 21:28)
nuostabi sortuku spalva wub.gif 
jie tikrai prasinesios, taigi 100% medvilne  ax.gif

Bet ar imanoma su jais atsitupti? Nes dabar atrodo, kad pvz atsitupus turetu neprastai verzt doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Man visai normaliai tie sortai atrodo ax.gif nieks per sonusnekrenta, kojytes irgi laisvai thumbup.gif
Atsakyti
Ziviukas.d, man kaip tik sortai labai graziai aptempti, taip sexy.. blush2.gif biggrin.gif Tikrai neparduokit, jie gi prasitampys, nebent spaudzia ir ziauriai nepatogu.

Savitos kelnes tai man jau seniai kazkas tokio wub.gif wub.gif Tik gaila, kad taip padidintos jos doh.gif
Atsakyti