Savita, kelnes atrodo nerealiai graziai Kai buvo online, galvojau, gal per ryskios, bet dabar mirtinai man ju reikia
Na pasirodau ir as ka nusipirkau
Factory linen-cotton sweatshirt xs d.
Kelnes Broken-in Scout chino P0
Bateliai J.Crew Christiane calf hair ballet flats.
Marskinukai xs d. ( nzn. kaip vadinasi, surasiu ceki, paziuresiu, gal ten raso)
Beatrice blouse US 2, dzinsai 25 d.Toothpick zipper jean in lagoon wash.
Linines kelnes 0 d, online nematau lygtais, nepirkau, tik pasimatavau, nes virs 70 $ Gaudysiu sale
Factory linen-cotton sweatshirt xs d.
Kelnes Broken-in Scout chino P0
Bateliai J.Crew Christiane calf hair ballet flats.
Marskinukai xs d. ( nzn. kaip vadinasi, surasiu ceki, paziuresiu, gal ten raso)
Beatrice blouse US 2, dzinsai 25 d.Toothpick zipper jean in lagoon wash.
Linines kelnes 0 d, online nematau lygtais, nepirkau, tik pasimatavau, nes virs 70 $ Gaudysiu sale
klausiu dar karta, nes pirma, tema nelaiku pasibaige kokio dydzio reiktu ~95cm klubams, kaip manot? siaip visad deviu S dydi. is j.crew turejau tik maikute, XS dydzio, tai laabai padidinta buvo, su visais ju drabuziais taip? http://www.jcrew.com...D=1305891362272
Beje, savita1, negaliu nepagirt kazkaip nelabai zavejo tos kelnes, gal del to, kad nesu ryskiu spalvu megeja, bet ant jusu tobulai, o ir priderinta, antras derynys labai patiko
Beje, savita1, negaliu nepagirt kazkaip nelabai zavejo tos kelnes, gal del to, kad nesu ryskiu spalvu megeja, bet ant jusu tobulai, o ir priderinta, antras derynys labai patiko
Savita
Va cia tai moteris.Pirmi du deriniai tobuli.
Va cia tai moteris.Pirmi du deriniai tobuli.
QUOTE(kavamale @ 2011 05 27, 17:29)
klausiu dar karta, nes pirma, tema nelaiku pasibaige kokio dydzio reiktu ~95cm klubams, kaip manot? siaip visad deviu S dydi. is j.crew turejau tik maikute, XS dydzio, tai laabai padidinta buvo, su visais ju drabuziais taip? http://www.jcrew.com...D=1305891362272
as su klubais 96 cm, ir per liemeni 73 pasiemiau 6-a dydi, bet tik vakar mergaites nupirko, tai kol gausiu.... tik tada galesiu realiai pakomentuoti kaip su dydziu, bet jei jus viska nesiojat S, tai gal jums kokio 4-o ar net 2-o dydzio reiktu
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 27, 19:52)
as su klubais 96 cm, ir per liemeni 73 pasiemiau 6-a dydi, bet tik vakar mergaites nupirko, tai kol gausiu.... tik tada galesiu realiai pakomentuoti kaip su dydziu, bet jei jus viska nesiojat S, tai gal jums kokio 4-o ar net 2-o dydzio reiktu
butu idomu pirma isgirst is jusu nuomone apie dydi, kokybe, bet galiu ir nesulaukt linkstu prie antro, bet kaip tycia pilkos spalvos nera, nors siandien jau papilde dydziu, gal pagauciau antra
QUOTE(kavamale @ 2011 05 27, 19:01)
butu idomu pirma isgirst is jusu nuomone apie dydi, kokybe, bet galiu ir nesulaukt linkstu prie antro, bet kaip tycia pilkos spalvos nera, nors siandien jau papilde dydziu, gal pagauciau antra
as pasiemiau rausva, jei prastai pildys tai gal sulauksit ir mano komentaru (bet nemanau kad greiciau kaip uz 3-u savaiciu)
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 27, 20:07)
as pasiemiau rausva, jei prastai pildys tai gal sulauksit ir mano komentaru (bet nemanau kad greiciau kaip uz 3-u savaiciu)
jei ka - krepsiuos
Tik nenusididinkit to sijono - 4 dydis juosmuo ~39-40cm. Klubai čia nesvarbūs. Pas mane juosmens apimtis apie 70cm, tai pilnai būtų užtekę ir 2 dydžio
QUOTE(liepa99 @ 2011 05 27, 22:45)
Tik nenusididinkit to sijono - jau aš persistengiau. Pas mane 4 dydis - tai juosmuo kažkur 39-40cm. Klubai čia nesvarbūs. Pas mane juosmuo apie 70cm, tai pilnai būtų užtekę ir 2 dydžio
oo, ar atitiko sijonas lukescius? ar patenkinta? liemuo pas mane panasiai, reiskias tikrai reik 2 kaip ir maniau