Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

Savita, kelnes atrodo nerealiai graziai wub.gif Kai buvo online, galvojau, gal per ryskios, bet dabar mirtinai man ju reikia doh.gif
Atsakyti
Savita, labai gražiai kelnės atrodo wub.gif manau, kad labai gražiai žiūrėtųsi tos šilkinės palaidinės sukištos, kur aną dieną norėjai pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2011 05 27, 15:08)
lotuliukas.gif  man lygiai tas pats  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif cia turbut visom taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pasirodau ir as ka nusipirkau smile.gif
user posted image
Factory linen-cotton sweatshirt xs d.
Kelnes Broken-in Scout chino P0
Bateliai J.Crew Christiane calf hair ballet flats.

user posted image
Marskinukai xs d. ( nzn. kaip vadinasi, surasiu ceki, paziuresiu, gal ten raso)

user posted image
Beatrice blouse US 2, dzinsai 25 d.Toothpick zipper jean in lagoon wash.

user posted image
Linines kelnes 0 d, online nematau lygtais, nepirkau, tik pasimatavau, nes virs 70 $ doh.gif Gaudysiu sale smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 27 gegužės 2011 - 16:25
klausiu dar karta, nes pirma, tema nelaiku pasibaige biggrin.gif kokio dydzio reiktu ~95cm klubams, kaip manot? siaip visad deviu S dydi. is j.crew turejau tik maikute, XS dydzio, tai laabai padidinta buvo, su visais ju drabuziais taip? g.gif http://www.jcrew.com...D=1305891362272

Beje, savita1, negaliu nepagirt wub.gif kazkaip nelabai zavejo tos kelnes, gal del to, kad nesu ryskiu spalvu megeja, bet ant jusu wub.gif tobulai, o ir priderinta, antras derynys labai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 27 gegužės 2011 - 16:29
Savita wub.gif wub.gif wub.gif
Va cia tai moteris.Pirmi du deriniai tobuli.
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 05 27, 17:29)
klausiu dar karta, nes pirma, tema nelaiku pasibaige  biggrin.gif  kokio dydzio reiktu ~95cm klubams, kaip manot? siaip visad deviu S dydi. is j.crew turejau tik maikute, XS dydzio, tai laabai padidinta buvo, su visais ju drabuziais taip?  g.gif http://www.jcrew.com...D=1305891362272

as su klubais 96 cm, ir per liemeni 73 pasiemiau 6-a dydi, bet tik vakar mergaites nupirko, tai kol gausiu.... tik tada galesiu realiai pakomentuoti kaip su dydziu, bet jei jus viska nesiojat S, tai gal jums kokio 4-o ar net 2-o dydzio reiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivukas.d: 27 gegužės 2011 - 17:53
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 27, 19:52)
as su klubais 96 cm, ir per liemeni 73 pasiemiau 6-a dydi, bet tik vakar mergaites nupirko, tai kol gausiu.... tik tada galesiu realiai pakomentuoti kaip su dydziu, bet jei jus viska nesiojat S, tai gal jums kokio 4-o ar net 2-o dydzio reiktu  g.gif

butu idomu pirma isgirst is jusu nuomone apie dydi, kokybe, bet galiu ir nesulaukt biggrin.gif linkstu prie antro, bet kaip tycia pilkos spalvos nera, nors siandien jau papilde dydziu, gal pagauciau antra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 27 gegužės 2011 - 18:05
QUOTE(kavamale @ 2011 05 27, 19:01)
butu idomu pirma isgirst is jusu nuomone apie dydi, kokybe, bet galiu ir nesulaukt  biggrin.gif  linkstu prie antro, bet kaip tycia pilkos spalvos nera, nors siandien jau papilde dydziu, gal pagauciau antra  g.gif

as pasiemiau rausva, jei prastai pildys tai gal sulauksit ir mano komentaru (bet nemanau kad greiciau kaip uz 3-u savaiciu)
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 27, 20:07)
as pasiemiau rausva, jei prastai pildys tai gal sulauksit ir mano komentaru (bet nemanau kad greiciau kaip uz 3-u savaiciu)

jei ka - krepsiuos thumbup.gif
Atsakyti
Tik nenusididinkit to sijono doh.gif - 4 dydis juosmuo ~39-40cm. Klubai čia nesvarbūs. Pas mane juosmens apimtis apie 70cm, tai pilnai būtų užtekę ir 2 dydžio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 27 gegužės 2011 - 20:47
QUOTE(liepa99 @ 2011 05 27, 22:45)
Tik nenusididinkit to sijono  doh.gif  - jau aš persistengiau. Pas mane 4 dydis - tai juosmuo kažkur 39-40cm. Klubai čia nesvarbūs. Pas mane juosmuo apie 70cm, tai pilnai būtų užtekę ir 2 dydžio  4u.gif

oo, ar atitiko sijonas lukescius? ar patenkinta? liemuo pas mane panasiai, reiskias tikrai reik 2 kaip ir maniau g.gif
Atsakyti