Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

Savita, gražiai susiderinai spalvas wub.gif Tik to šalikėlio prie žalio megztuko tai nereikia. Neužgožk kelnyčių papildomais margumynais, nes jos jau pačios iš savęs yra tikra puošmena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2011 05 27, 13:23)
o jau buvo papildymas siandien? 4u.gif

oi, papildymas siandien niekam nerupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 27, 11:45)
Taigi va, jusu teismui, Wool Lolli pant, 0 dydis (didintos).

Savita1, visi trys derinukai wub.gif Tik ta salika, tai nusiimciau blush2.gif Dirziukas turbut irgi is jcrew, buvo kazkokios panasios spalvos cia neseniai? smile.gif

Atsakyti
Dirzas irgi Jcrew, cia sitas: http://www.jcrew.com...37155/37155.jsp
OK, salikeli metam lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 27, 14:40)
oi, papildymas siandien niekam nerupi  biggrin.gif

Nu jau, man rupi. rolleyes.gif
Atsakyti
Savita1, nuostabu wub.gif wub.gif Kelis kartus žiūrėjau ir varvinau seilę biggrin.gif
Visi derinukai labai gražūs 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 27, 13:50)
Dirzas irgi Jcrew, cia sitas: http://www.jcrew.com...37155/37155.jsp
OK, salikeli metam lauk biggrin.gif

Sitas ir stovejo akyse, pastebesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 27, 13:51)
Nu jau, man rupi. rolleyes.gif

tiksliai gi, dabar Savitos kelnes medziosim
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 27, 15:26)
tiksliai gi, dabar Savitos kelnes medziosim

biggrin.gif nesumedziosit, jos nepagaunamos biggrin.gif
Atsakyti
Tai kiek suprantu papildymo siandien nebuvo g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Arelija @ 2011 05 27, 16:30)
biggrin.gif nesumedziosit, jos nepagaunamos biggrin.gif

As tai pastebejau tokia tendencija, kad kai yra daiktas man jo kaip ir nereik, arba neuzkliuna uz akiu, o kai kas pareklamuoja, pasirodo, tai ir man jo baisiai prireikia doh.gif lotuliukas.gif O situ kelniu atsimenu kai buvo dar, tai nepirkau, nes atrode, kad man ju nereik, o dabar sakes kaip norec, ale ner lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
Beje, gavau neseniai siuos is mergaiciu skyriaus, pirkau dukrytei, bet ir pati mielai isisegu, kokybe nepriekaistinga, labai dailus wub.gif
user posted image
http://www.jcrew.com...D=1305793873852
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte3: 27 gegužės 2011 - 15:07
QUOTE(varlyte3 @ 2011 05 27, 15:01)
As tai pastebejau tokia tendencija, kad kai yra daiktas man jo kaip ir nereik, arba neuzkliuna uz akiu, o kai kas pareklamuoja, pasirodo, tai ir man jo baisiai prireikia  doh.gif  lotuliukas.gif  O situ kelniu atsimenu kai buvo dar, tai nepirkau, nes atrode, kad man ju nereik, o dabar sakes kaip norec, ale ner  lotuliukas.gif  doh.gif

As tai jei patinka, galvoju, tai dar ilgai bus - nereikia, reikia ilgai medziotus pirkti, o paskui nebelieka biggrin.gif Vel naujos medziokles prasideda, be pabaigos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 05 27, 17:07)
As tai jei patinka, galvoju, tai dar ilgai bus - nereikia, reikia ilgai medziotus pirkti, o paskui nebelieka biggrin.gif Vel naujos medziokles prasideda, be pabaigos  doh.gif

lotuliukas.gif man lygiai tas pats doh.gif biggrin.gif
Atsakyti