Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

QUOTE(savita1 @ 2011 05 27, 12:45)
Taigi va, jusu teismui, Wool Lolli pant, 0 dydis (didintos). Nzn, sunkiai randu ka prie ju priderinti, reiks nauju skuduru uzsipirkti gal g.gif Ir basutes cia gal nelabai tinka, bet bendras vaizdas matosi. Siaip kelnes labai patiko, tokios plonytes, spalva ta mmm... wub.gif

Labai grazu! Man patiko pirmas derinys: grazu, kai kelniu daug matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 27, 11:45)
Taigi va, jusu teismui, Wool Lolli pant, 0 dydis (didintos). Nzn, sunkiai randu ka prie ju priderinti, reiks nauju skuduru uzsipirkti gal g.gif Ir basutes cia gal nelabai tinka, bet bendras vaizdas matosi. Siaip kelnes labai patiko, tokios plonytes, spalva ta mmm... wub.gif

Nuostabu, fantastika wub.gif wub.gif Derinukas su juodu megztuku ir vėriniu iš viso pasaka, seniai tokio grožio nemačiau thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz grazius zodzius wub.gif
Papildyta:
[quote=varlyte3,2011 05 27, 12:50]
Aha, man irgi prisireike rolleyes.gif doh.gif
Savita1, o nekanda truputi jos, man rods biski su vilna, ane? g.gif
[/quote]
Jos 100% vilnos, bet labai gerai isdirbtos, tokios plonos ir svelnios

[quote=linamog,2011 05 27, 12:51]
Tobula, metu pirkinys, imciau savo dydzio net nesusimasciusi. Ir rubeliu derinukams uztektinai, graziai suderinai. Verini ir as turiu, laukia progos. bigsmile.gif
[/quote]
Oi, gerulis jis, toks masyvus wub.gif

[quote=jolantaO,2011 05 27, 12:51]
[quote=savita1,2011 05 27, 12:45]
Taigi va, jusu teismui, Wool Lolli pant, 0 dydis (didintos).
Labai gražu,man visi deriniai gražūs.Kelnės nuostabios.O žalias megztukas iš J.crew?
[/quote]
Ne, jis is Ann Taylor Loft, pernai pirkau, ir tik siandien atrastas buvo spintoje blush2.gif doh.gif
Papildyta:
Nesuprantu, kodel cia man tai nenormaliai cituoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 27 gegužės 2011 - 12:00
savita, tobulybe wub.gif ir man su tom basutem kaip graziai ziuris thumbup.gif
bet kaip atkalusi sistemele kaip pozuot, visad "ejimo judesy" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 27 gegužės 2011 - 12:08
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 27, 13:07)
savita, tobulybe  wub.gif  ir man su tom basutem kaip graziai ziuris  thumbup.gif
bet kaip atkalusi sistemele kaip pozuot, visad "ejimo judesy" lotuliukas.gif  thumbup.gif

Eik tu, nesijuok tongue.gif Neatkalus, cia kitaip ir neiseina, as vos speju atbegti ir atsisukti, nes mano fotiko taimeris nenusistato, jau po 2s fotkina, ir nieko negaliu pakeisti g.gif
Atsakyti
savita 1 , super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 27, 13:12)
Eik tu, nesijuok tongue.gif Neatkalus, cia kitaip ir neiseina, as vos speju atbegti ir atsisukti, nes mano fotiko taimeris nenusistato, jau po 2s fotkina, ir nieko negaliu pakeisti g.gif

nesijuokiu as irnesakyk.gif
tikrai nuostabiai atrodo, man ypac su dirziuku patiko wub.gif
Atsakyti
Savita1, nerealiai graziai wub.gif
Atsakyti
Savita, nu tobulu tobuliausiai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Ziauuuriai gerai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
savita1-as be zodziu,kelniu ir man jau reikia wub.gif wub.gif jau pirmas man koks nerealus wub.gif
Atsakyti
O idomu tu kelnyciu buna 00? ax.gif
Atsakyti

Savita, kelnytes Jums idealiai tinka - net taisyti nereikes 4u.gif Kaip ant Jusu siutos.
Na, dabar visos bandysim tas Lolli pant gaudyt-jau isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti