Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

O Factory skyriuje .tai reikia suprasti kad 50 proc. nuolaida nuo raudonų kainų, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2011 05 27, 11:45)
O Factory skyriuje .tai reikia suprasti kad 50 proc. nuolaida nuo raudonų kainų, ar ne?

kad ne, tokios kokios yra 4u.gif
Atsakyti
[quote=sandrixxx,2011 05 27, 11:48]
kad ne, tokios kokios yra 4u.gif

Aišku,galvojau, kad per daug gerai būtų.
Atsakyti
Taigi va, jusu teismui, Wool Lolli pant, 0 dydis (didintos). Nzn, sunkiai randu ka prie ju priderinti, reiks nauju skuduru uzsipirkti gal g.gif Ir basutes cia gal nelabai tinka, bet bendras vaizdas matosi. Siaip kelnes labai patiko, tokios plonytes, spalva ta mmm... wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Ir labai prasau nekreipti demesio i baisia siena uz nugaros, nulupta plintuso juostele blush2.gif
Atsakyti
Savita1, kaip grazu, ne tas zodis wub.gif wub.gif wub.gif man tas su zaliu megztuku pasirode fainas derinukas thumbup.gif nors siaip nemegstu ryskiu spalvu ax.gif toks vasariskas, gaivus derinukas wub.gif Dirziukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte3: 27 gegužės 2011 - 11:49
Savita1, eina sau kaaaaaip gražu bigsmile.gif wub.gif wub.gif . Visi trys deriniai labai super atrodo wub.gif .
Pirma, man tos kelnės buvo per ryškios, nemėgstu išsiskirti ax.gif , bet dbr kaip man jų užsireikė cool.gif ..
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 27, 12:45)
Taigi va, jusu teismui, Wool Lolli pant, 0 dydis (didintos). Nzn, sunkiai randu ka prie ju priderinti, reiks nauju skuduru uzsipirkti gal g.gif Ir basutes cia gal nelabai tinka, bet bendras vaizdas matosi. Siaip kelnes labai patiko, tokios plonytes, spalva ta mmm... wub.gif

labai grazios kelnes, man tai su zaliu megztuku labai grazu
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2011 05 27, 13:48)
bet dbr kaip man jų užsireikė  cool.gif ..

Aha, man irgi prisireike rolleyes.gif doh.gif
Savita1, o nekanda truputi jos, man rods biski su vilna, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 27, 12:45)

Tobula, metu pirkinys, imciau savo dydzio net nesusimasciusi. Ir rubeliu derinukams uztektinai, graziai suderinai. Verini ir as turiu, laukia progos. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=savita1,2011 05 27, 12:45]
Taigi va, jusu teismui, Wool Lolli pant, 0 dydis (didintos).
Labai gražu,man visi deriniai gražūs.Kelnės nuostabios.O žalias megztukas iš J.crew?
Atsakyti
Labai grazu wub.gif su zaliu megztuku ypac
Atsakyti
jau kaip gailiuosi, kad nepirkau to verinio per red sale doh.gif
Atsakyti