Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

QUOTE(Chloja @ 2011 05 26, 16:22)
Savita, asmeniskai man graziau prie tu kelniu but pilka bliuskyte- paziurekit, ant manekenes ir batukai pilki, tai man tos spalvos taip dera tarpusavyje... Man rodos, butu subtiliau su pilsva ax.gif

100 proc. pritariu. Butu labai elegantiskas derinys.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 26, 15:33)
man turbut vienintelei negrazios tos kelnes su odinem kisenem..

Ne, yra ir daugiau tokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 26, 15:33)
man turbut vienintelei negrazios tos kelnes su odinem kisenem.. ypac baisiai ant tos moters atrodo  doh.gif  aisku, gal atsitaikius savo dydi gal ir nieko... linamog, kai gausi butinai pasirodyk  bigsmile.gif  mazu ir man prisireiks  lotuliukas.gif

savita, grazi bliuzele..ir as noriu prie dzinsu.. gali nuoroda imest? ( as apie ta silkinuke)

SaiMita, man jos irgi laabai siaip sau... o jeigu dar klynas ir dupce bus pakritus (kas pilnai tiketina su Jcrew kelniu net ir maziausiais dydziais), tai visai vaizdelis nekoks... Na, nebent,kaip sakei, labai atitaikyt dydi,kad per dideles nebutu.
Atsakyti
As siandien visa Jcrew:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 26, 14:33)
man turbut vienintelei negrazios tos kelnes su odinem kisenem..

Pasirodo daug mūsų, nesuprantančių to rubo hihihi.gif Man irgi jos labai ne kas, net nežinau prie ko derinti reiktu. Gal į plažą iš bėdos, bet ta spalva dar tookia.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 26, 15:16)
Tai ne paskutine diena gyvenam, neklausykit to pranaso - bus dar ir papildymas, ir nuolaidos, ir graziu kardiganu atsiras. tongue.gif

nors ir simtaprocentine tiesa, bet man nedaeina..gi nieko dar nepirkau per si extra 30
Atsakyti
Idomi, gal ir grazi butu:
http://www.jcrew.com...~Silk/42195.jsp
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 05 26, 16:31)
Pasirodo daug mūsų, nesuprantančių to rubo hihihi.gif Man irgi jos labai ne kas, net nežinau prie ko derinti reiktu. Gal į plažą iš bėdos, bet ta spalva dar tookia..  ax.gif

Gerai gerai, ok, panos, supratau.
Atsakyti
Iki kada dabar akcija gaunasi? Ryt anksti ryte baigiasi? Nebespesim kito papildymo sulaukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 26, 17:30)
As siandien visa Jcrew:

thumbup.gif Tasiukas irgi? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Arelija @ 2011 05 26, 17:34)

Man grazi biggrin.gif bet dar susilaikiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte3: 26 gegužės 2011 - 15:41
QUOTE(varlyte3 @ 2011 05 26, 16:43)
thumbup.gif  Tasiukas irgi? bigsmile.gif

Nea, tasiukas CK.
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2011 05 26, 16:43)
:Man grazi  biggrin.gif  bet dar susilaikiau  ax.gif

Radau realia foto (e.bay), trikotazas skystokas, gerai, kad susilaikem drinks_cheers.gif
Atsakyti