Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

savita, žiūrėk, kitur ta blondinė rašo, kad bliuzė atitinka dydį
i posted a review on my blog (here) of the silk henley top (in melon spice). Love it! It fits true to size (I took the same size I usually take in camis), and is on sale on the web, and in stores (although for different price points, strangely enough!) It's a winner!

Atsakyti
Nerandu uzsagstomo kardigano..
Kaip sie?
1. http://www.jcrew.com...~~~~~/38054.jsp
user posted image

2. http://www.jcrew.com...~~~~~/39092.jsp
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 26, 15:52)
Zinok, jau suabejojau del tos melion spalvos, mastau ar neatsaukus uzsakymo, netiks ji man prie tu ryskui kelniu vistik, bus per daug spalvu tikrai unsure.gif Gal pilka tada jamu, bet jau susimeciau visai doh.gif

tu prie tu saltibarsciu spalvos kelniu? 4u.gif na, mano manymu, jei prie ju tai tikrai netiks schmoll.gif biski kaip velyku margutis atrodysi blush2.gif geriau tada pilka imk arba kokia pasteline kremine ax.gif
Atsakyti
Man abu nea.
Atsakyti
vuolia, man pirmas labai grazus bigsmile.gif thumbup.gif tik kaina mazesne galetu but blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 26, 15:33)
man turbut vienintelei negrazios tos kelnes su odinem kisenem.. ypac baisiai ant tos moters atrodo  doh.gif  aisku, gal atsitaikius savo dydi gal ir nieko... linamog, kai gausi butinai pasirodyk  bigsmile.gif  mazu ir man prisireiks  lotuliukas.gif

savita, grazi bliuzele..ir as noriu prie dzinsu.. gali nuoroda imest? ( as apie ta silkinuke)

Ne vienintelei, man irgi jos nepatika.
ir Pararuffle bliuzele stipriai parasutina figura blush2.gif dingsta viskas po tais ruffles.
Savita, o ko del tu nenori sitos spalvos:
http://www.jcrew.com...~silk/44646.jsp
Dydis Tall 2 yra ir regular 2 ir 4?
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 26, 16:02)
Kaip sie?

Abu nelabai. Pirmas tai isvis zveju tinklas, o antrasis kazkoks pigiena man atrodo is foto, toks skystalas g.gif
Atsakyti
4u.gif

tai ka daryt...nieko doro nerandu..man tas zveju tinklas smile.gif kaip ir idomus....
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 26, 15:58)
Savita, tik nesiblaskyk, gera spalva, ne tas vieninteles kelnes teturi, juk bus prie ko apsirengt, manau?

QUOTE(SaiMita @ 2011 05 26, 16:02)
tu prie tu saltibarsciu spalvos kelniu?  4u.gif  na, mano manymu, jei prie ju tai tikrai netiks  schmoll.gif  biski kaip velyku margutis atrodysi  blush2.gif  geriau tada pilka imk arba kokia pasteline kremine  ax.gif

Ai, velnias nemate tos bliusko, atsaukiau uzsakyma irnesakyk.gif Kai nezinai to tiksliai nori, tai geriau visai neimti. Bus dar tu nuolaidu, gal dar ir bliuska papigins, tada neatsilaikyciau biggrin.gif

QUOTE(Arelija @ 2011 05 26, 16:07)
Ne vienintelei, man irgi jos nepatika.
ir Pararuffle bliuzele stipriai parasutina figura blush2.gif dingsta viskas po tais ruffles.
Savita, o ko del tu nenori sitos spalvos:
http://www.jcrew.com...~silk/44646.jsp
Dydis Tall 2 yra ir regular 2 ir 4?

Tall 2 man reikia, tai yra tik melon ir pilka spalvos ax.gif Butu graziausia man asmeniskai mauve morning wub.gif Tokia chamelionine ji man rodosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 26, 16:10)
tai ka daryt...nieko doro nerandu..man tas zveju tinklas smile.gif kaip ir idomus....

Tai ne paskutine diena gyvenam, neklausykit to pranaso - bus dar ir papildymas, ir nuolaidos, ir graziu kardiganu atsiras. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 26, 16:02)
Kaip sie?
1.

2.

Man tas pirmas tai fain. Labai graziai atrode rudos splavos, bet nebera....
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 26, 15:52)
Zinok, jau suabejojau del tos melion spalvos, mastau ar neatsaukus uzsakymo, netiks ji man prie tu ryskui kelniu vistik, bus per daug spalvu tikrai unsure.gif Gal pilka tada jamu, bet jau susimeciau visai doh.gif

Savita, asmeniskai man graziau prie tu kelniu but pilka bliuskyte- paziurekit, ant manekenes ir batukai pilki, tai man tos spalvos taip dera tarpusavyje... Man rodos, butu subtiliau su pilsva ax.gif
Atsakyti