Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

QUOTE(Ilka* @ 2011 05 26, 15:26)
Rašo, kad su suknelės 2 dydžiu jai nerealiai veržia pilvą, su 8 dydžiu liemuo ok, bet suknelė akivaizdžiai laisva, o paskutinėje foto dėvi 4 dydžio šilkinę bliuskutę ir atrodo kaip tik smile.gif

Aciu, bet mane domina butent si, tik kiek suprantu apie jos dydi nieko nekalba ax.gif http://3.bp.blogspot...00/IMG_4735.JPG
Atsakyti
man turbut vienintelei negrazios tos kelnes su odinem kisenem.. ypac baisiai ant tos moters atrodo doh.gif aisku, gal atsitaikius savo dydi gal ir nieko... linamog, kai gausi butinai pasirodyk bigsmile.gif mazu ir man prisireiks lotuliukas.gif

savita, grazi bliuzele..ir as noriu prie dzinsu.. gali nuoroda imest? ( as apie ta silkinuke)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 26 gegužės 2011 - 14:34
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 26, 15:33)
man turbut vienintelei negrazios tos kelnes su odinem kisenem.. ypac baisiai ant tos moters atrodo  doh.gif  aisku, gal atsitaikius savo dydi gal ir nieko... linamog, kai gausi butinai pasirodyk  bigsmile.gif  mazu ir man prisireiks  lotuliukas.gif

savita, grazi bliuzele..ir as noriu prie dzinsu.. gali nuoroda imest? ( as apie ta silkinuke)

Nugis prasom: http://www.jcrew.com...D=1306412711578
Jau issiunciau 2 tall dydi melon spice spalvos ax.gif Jau senokai labai norejau tokios ilgos silkines bliuskes i kelnes sukisamos bigsmile.gif
Atsakyti
O kam siunti dabar? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 26 gegužės 2011 - 14:36
QUOTE(savita1 @ 2011 05 26, 15:35)
Nugis prasom: http://www.jcrew.com...D=1306412711578
Jau issiunciau 2 tall dydi melon spice spalvos ax.gif Jau senokai labai norejau tokios ilgos silkines bliuskes i kelnes sukisamos bigsmile.gif

kazi a tikrai ilga bus g.gif nes ir as tokios noreciau kur ne kur i kelnes sukistos wub.gif
2 emei? g.gif kazi kokio man reiktu rolleyes.gif
ziuriu mazesnio ir nera.. jei apsispresiu - imsiu irgi 2, nors sakiau kad uztenka man tu skuduru.. reik uzbanint SM ir baigsis bedos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 26 gegužės 2011 - 14:39
QUOTE(Laputa @ 2011 05 26, 15:36)
O kam siunti dabar?  ax.gif

Rudaplaukei, tik nzn ar kas perka.

QUOTE(SaiMita @ 2011 05 26, 15:37)
kazi a tikrai ilga bus  g.gif  nes ir as tokios noreciau kur ne kur i kelnes sukistos  wub.gif
2 emei?  g.gif  kazi kokio man reiktu  rolleyes.gif

Tikiuosi kad bus ilga g.gif Nes man tokios reikia biggrin.gif
Cia kelios realios foto, paskutineje su 6 dydziu, tai as sau surizikavau 2 imti, tikiuosi nebus mazas unsure.gif
1
2
3
Atsakyti
jetus toj antroj nuotraukoj toookia skani wub.gif kaip uzsinorejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 26, 15:40)
jetus toj antroj nuotraukoj toookia skani  wub.gif  kaip uzsinorejau  doh.gif

Kokia spalva galvoji?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 26, 15:42)
Kokia spalva galvoji?

tik apie ta melon wub.gif ta kita per ryski, o ta pilka - per niuri biggrin.gif noris vasarisku wub.gif ta melon labai graziai prie idegusio kuno turetu atrodyt wub.gif
savita, butinai pasirodyk kai gausi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 26 gegužės 2011 - 14:46
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 26, 15:46)
tik apie ta melon  wub.gif  ta kita per ryski, o ta pilka - per niuri  biggrin.gif  noris vasarisku  wub.gif  ta melon labai graziai prie idegusio kuno turetu atrodyt  wub.gif
savita, butinai pasirodyk kai gausi  bigsmile.gif

Zinok, jau suabejojau del tos melion spalvos, mastau ar neatsaukus uzsakymo, netiks ji man prie tu ryskui kelniu vistik, bus per daug spalvu tikrai unsure.gif Gal pilka tada jamu, bet jau susimeciau visai doh.gif
Atsakyti
Savita, tik nesiblaskyk, gera spalva, ne tas vieninteles kelnes teturi, juk bus prie ko apsirengt, manau?
Atsakyti
o jei doh.gif blink.gif bigsmile.gif kokia grazi ta melion bigsmile.gif kitos spalvos tai siaip sau tokios ax.gif bet tai 0 dydzio nebuna? g.gif
sorry,kam buvau pazadejus silk blousana nufotkinti,niekaip neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 26 gegužės 2011 - 15:00