Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

QUOTE(minha @ 2011 05 25, 10:43)
pildo jau per nuorodas, kad jau perkat? smile.gif

šiek tiek pilstelna biggrin.gif
o gal mes su Laputa ta patį nusiuntem lotuliukas.gif
Ai ne, matau, kad ne bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 25 gegužės 2011 - 09:50
Turbut silpnai pildo, nelabai ka randu ko noriu
Atsakyti
Astin dress papigino, buvo 69.99$
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 25, 10:39)
Mergaites jums viskas gerai su albumeliu facebook'e, kazi kodel neberandu?  g.gif

Matyt laikinai neveikia, nes ir man neatidaro
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 05 25, 10:33)
Aš tokia turiu gavusi 4u.gif Galiu pakomentuoti labiau dėl dydžio jei domina 4u.gif
Papildyta:

labai domina bigsmile.gif su kokiais ismatavimai koki dydi turite?ar patiko realiai?
viskas domina ax.gif
Atsakyti
perziurejau visas sijonu ir sortu nuorodas - isvis nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2011 05 25, 10:53)
labai domina bigsmile.gif su kokiais ismatavimai koki dydi turite?ar patiko realiai?
viskas domina ax.gif

Klubai suknelei nėra svarbūs. Svarbiausia krūtinė, o tiksliau kiek cm po krūtine.
Mano krūtinė ~84, po krūtine tiksliai nepamenu (~ 78). Turiu 4 dydį. Kai gavau, apsirengiau ir reikėjo užtrauktuką užsegti ištiko šokas jog per maža ir neužsisegsiu. Bet įkvėpiau oro ir užsisegiau. Neveržia. Viskas kaip tik. Tik kaušelių šiek tiek neišpildo. Bet pataisysiu kažkaip.

Graži 4u.gif Patiko. Ir ilga. Man be kulniukų su 164 ūgiu šluoja žemę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 25 gegužės 2011 - 10:01
QUOTE(Dzinte @ 2011 05 25, 11:00)
Klubai suknelei nėra svarbūs. Svarbiausia krūtinė, o tiksliau kiek cm po krūtine.
Mano krūtinė ~84, po krūtine tiksliai nepamenu (~ 78). Turiu 4 dydį. Kai gavau, apsirengiau ir reikėjo užtrauktuką užsegti ištiko šokas jog per maža ir neužsisegsiu. Bet įkvėpiau oro ir užsisegiau. Neveržia. Viskas kaip tik. Tik kaušelių šiek tiek neišpildo. Bet pataisysiu kažkaip.

Graži 4u.gif Patiko. Ir ilga. Man be kulniukų su 164 ūgiu šluoja žemę biggrin.gif

pasimatavau dabar po krutine 71cm, o krutine ir apie 84cm nu gal ilysiu i ta 2 dydi biggrin.gif
aciu labai, ramiau lauksiu dabar wub.gif
Atsakyti
mergaites ar niekas nieko neperka? Jei ka Rudaplauke renka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2011 05 25, 11:10)
pasimatavau dabar po krutine 71cm, o krutine ir apie 84cm nu gal ilysiu i ta 2 dydi biggrin.gif
aciu labai, ramiau lauksiu dabar wub.gif

juoda emei? as i vestuves noreciau bet su juoda gal nelb g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 05 25, 11:19)
juoda emei? as i vestuves noreciau bet su juoda gal nelb  g.gif

pilka, vakar buvo imete tai griebiau per daug negalvodama.man ir vestuvems reikia, su juoda i vestuves man kazkaip nelabai, ypac vasara rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakardi: 25 gegužės 2011 - 10:46
mergaites, ar jus randat kanors?
kiek tikrinu - nieko nepildo g.gif

mergaites, paprotinkit.. vis ziuriu ziuri i ta sijona, bet nzn ar jo reikia ax.gif yra tik 6 dydis, tai jauciu siaurint reiktu g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 25 gegužės 2011 - 10:29