Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

Savita, as irgi uz antra. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 05 26, 13:57)
Su pilka, Jus pabresite kelnes, ir visi matys jas.
Su persikine, busite kaip saldainis, skanus is abieju pusiu smile.gif,
tai gal rinkites "saldaini"....

biggrin.gif Skaniai cia paraset
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 26, 14:00)
Nerandu isvis daugiau jos foto kazkaip g.gif Ir del dydzio abejoju 2 ar 4 unsure.gif
Ai, na dar cia yra, bet kita spalva http://audreybella.b...-purchases.html

TADU reikia imti vieną 2, kitą 4
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 26, 14:02)
TADU reikia imti vieną 2, kitą 4

Aha, as del vienos abejoju dar, nes jau sakiau vsio, taupau litus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 26, 13:05)
Aha, as del vienos abejoju dar, nes jau sakiau vsio, taupau litus lotuliukas.gif

Savita1, as kiek turejus tokio silko palaidiniu, tai gerokai man jos dideles budavo, tikrai imciau i mazesne puse.
Tokia bent mano patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 26, 14:01)
biggrin.gif Skaniai cia paraset

thumbup.gif o jei atvirai, jei Jus ne sviesiu ar pelenu spalvos plauku,
apsvarstykite vintage linen spalvyte (derinukas nepriekaistingas butu)arba "saldaininis variantas" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 26, 14:05)

TADU spintoj pilkų rasit ne vieną ( taip manau) rinkitės saldinį arba dar kentėkit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 26 gegužės 2011 - 13:13
O kaip sito megztuko dydziai..Kazkuri turejo, bet neuzfiksavau kaip kas ax.gif Ar nepersvieciamas?
Megztukas
4u.gif
Atsakyti
Mergaites, jei per klubus 96 cm, koki dydi imti 4 ar 6, pencil tipo tai man 6-as dydis gerai?

http://www.jcrew.com...~~~~~/23903.jsp
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 05 26, 14:08)
thumbup.gif o jei atvirai, jei Jus ne sviesiu ar pelenu spalvos plauku,
apsvarstykite vintage linen spalvyte (derinukas nepriekaistingas butu)arba "saldaininis variantas" mirksiukas.gif

Mano plaukai tokie tipiskai lietuviskos spalvos, tokia kur spalva nespalva biggrin.gif Dar anksciau pasviesindavau, dabar jau naturalus berysio spalvos, bet gaila dazyti ax.gif
Reikiamo dydzio nera kitu spalvu, todel tik sios dvi tinkamiausios butu, nes jeigu imsiu, tai is tall skyriaus, kad ilgesne butu.
Papildyta:
QUOTE(ygle @ 2011 05 26, 14:11)
O kaip sito megztuko dydziai..Kazkuri turejo, bet neuzfiksavau kaip kas ax.gif Ar nepersvieciamas?
Megztukas
4u.gif

Keistuole ji turi, gal atejus pakomentuos, bet kiek pamenu sake padidintas.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 26, 14:18)
Mano plaukai tokie tipiskai lietuviskos spalvos, tokia kur spalva nespalva biggrin.gif Dar anksciau pasviesindavau, dabar jau naturalus berysio spalvos, bet gaila dazyti ax.gif 
Reikiamo dydzio nera kitu spalvu, todel tik sios dvi tinkamiausios butu, nes jeigu imsiu, tai is tall skyriaus, kad ilgesne butu.
Papildyta:

Keistuole ji turi, gal atejus pakomentuos, bet kiek pamenu sake padidintas.

Puikiai zinau sia plauku spalva, as ja vadinu "pelenu".
Labai aisku - tik ne pilka bliuzele.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 05 26, 13:52)
neliko verysad.gif
http://www.jcrew.com...25936/25936.jsp
kaip dydziai jo? padidintas?

Man šitą pagavo po pusės metų nesėkmingo medžiojimo thumbup.gif Ir dar būtent žalsvą spalvytę, kurios nerealiai norėjau bigsmile.gif
Atsakyti