Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

QUOTE(Chloja @ 2011 05 25, 17:21)

Nuraminkit arba suneraminkit cool.gif

O kur Jus daug matet? tas pats S dydzio perejo per 3 (atejo pas mane), o as gavusi S tureta xs imeciau..
Jis labai wub.gif , tiesiog tiksliai atitinka dydi
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 05 25, 16:18)
Na taip, didesnis kablys gaudyti  lotuliukas.gif

Man ilgis jo labai kliuna, nes buvau sau pasakius, kad trumpu nebepirksiu. O, kad pora in butu ilgesnis, gal tada maziau dvejoniu butu.

Laputa, o man labai liuks sijonas 4u.gif Vien sudetis ko verta. Aisku,galetu but kiek ilgesnis, bet prie zemakulniu bateliu ar balerinu,manau,butu labai liuks 4u.gif Tie nerinukai labai nematytai atrodo, idomus modeliukas thumbup.gif
Atsakyti
CHLOJA, aš laukiu 2 dydžio tokių kelnių, gal bus dydžiai sumaišyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 25 gegužės 2011 - 17:33
QUOTE(vuolia @ 2011 05 25, 18:25)
O kur Jus daug matet? tas pats S dydzio perejo per 3 (atejo pas mane), o as gavusi S tureta xs imeciau..
Jis labai  wub.gif , tiesiog tiksliai atitinka dydi

Tai matyt ta vieninteli ir maciau keliskart wub.gif Kaip manot, su 90cm krutine ir lieknais peciais isipaisysiu i xs? ax.gif Nes susigundziau pirkt is sale be papildomos nuolaidos, tai mazumel kirba blink.gif

p.s: tikiuosi, jis nepersisviecia? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 25, 18:31)
user posted image

Bumbule, ir Jus sveikinu su tokiu pirkiniu 4u.gif Na, jei neduokdie, Jus nuvils dydis, tai gal galiu tiketis mazo signalo i AZ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 05 25, 17:34)
Tai matyt ta vieninteli ir maciau keliskart wub.gif Kaip manot, su 90cm krutine ir lieknais peciais isipaisysiu i xs? ax.gif Nes susigundziau pirkt is sale be papildomos nuolaidos, tai mazumel kirba blink.gif
p.s: tikiuosi, jis nepersisviecia? blink.gif

xs kaip tik skirtas smulkiems peciams ir liesoms rankoms, o krutine tai tilps..
persisviecia..
Atsakyti
Gavua laiskiuka, nuo drauges.. tikiuosi, niekas nesupyks, bet negaliu nepasidalinti unsure.gif

"PLATINAM!!!!!!
kas turi -4 kraujo grupę, Santariškių reanimacijoje guli mergytė Eva, sunkiai serga vėžiu, ji skubiai atvežta į Vilnių ir laaabai reikia kraujo.
Kas turit -4 ,rytoj iki 15val, ketvirtadienį nuo 9 iki 21val (paskutiniai lankytojai priimami 19val), būkit geri!!!
Kraujas Evai Steponavičiūtei.Kraujo centro tel. 8-676-00078, būtina užsiregistruoti."

QUOTE(Chloja @ 2011 05 25, 17:29)
Laputa, o man labai liuks sijonas 4u.gif Vien sudetis ko verta. Aisku,galetu but kiek ilgesnis, bet prie zemakulniu bateliu ar balerinu,manau,butu labai liuks 4u.gif Tie nerinukai labai nematytai atrodo, idomus modeliukas thumbup.gif

Aciu, Chloja 4u.gif Vel pradedu galvoti, kad man jo labai reikia rolleyes.gif
O tas megztukas man labai grazus, pati seku nuorodas. Bet reikia eiti i isparduotuve pasizvalgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 25, 15:55)
žinau, kad daug kas turit tokius, kaip jie? Laukiu 2 dydžio, gal kas norės keistis į 4 ar 6?
user posted image

šitie super, patys mylimiausi šiuo metu wub.gif
Dydis kaip ir visų šilkinių..
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 25, 17:41)
xs kaip tik skirtas smulkiems peciams ir liesoms rankoms, o krutine tai tilps..
persisviecia..

O jei krutine 84, tai turbut pernelyg laisvas bus g.gif Buna jis xxs?
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 05 25, 17:43)
O jei krutine 84, tai turbut pernelyg laisvas bus  g.gif Buna jis xxs?

nebus laisvas labai...
jei domintu, vakare ismatuociau S ir XS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 25 gegužės 2011 - 17:50
QUOTE(vuolia @ 2011 05 25, 17:49)
nebus laisvas labai...
jei domintu, vakare ismatuociau S ir XS

Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 25, 18:31)
user posted image

as ir buvau pagalvojus, kad gal dydzius sumaise, bet skelbimu lentoje mergina 2 dydi pardavinejo http://www.supermama...?...5381&st=144
ten raso, kad siaurino ir trumpino, o susiaurinus ismatavimai beveik tokie kaip 0 dydzio, tai reiskias, kad 2 dydzio didesnes.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 05 25, 18:43)
O jei krutine 84, tai turbut pernelyg laisvas bus  g.gif Buna jis xxs?

Nemaciau,kad butu xxs, manau,kad Xs, Laputa, tikrai nepaskestum.
Va,kad persisviecia, tai cia ne itin dziugi zinia...na, bet gal su saiku, gal akivaizdziai taip jau groziai nesvies. Vienu zodziu, laukiu ir as savojo Xs, ziuresim...
Papildyta:
QUOTE(bakardi @ 2011 05 25, 18:55)
as ir buvau pagalvojus, kad gal dydzius sumaise, bet skelbimu lentoje mergina 2 dydi pardavinejo http://www.supermama...?...5381&st=144
ten raso, kad siaurino ir trumpino, o susiaurinus ismatavimai beveik tokie kaip 0 dydzio, tai reiskias, kad 2 dydzio didesnes.

Tai va,kad mistika-tie Jcrew kelniu dydziai... Mane tik nervuoja, kad jie nuotraukose taip tas kelnes iskraipo-neva tai jos apgludusios cigaretes formos biggrin.gif . Galetu gi ir det tokius padidintus maisiokus ant savo manekeniu, tai bent jau atspindetu tiesa doh.gif

p.s: o sumaisyti etiketes tai irgi megsta, jau pastebejaome,manau,visos ta fenomena cool.gif
Atsakyti