Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 22 tema

O klausykit, pvz. tas lino/silko sijonukas, tai raso, kad tik sausas valymas, tai negi visus tokius rubus tempiat i valykla ? g.gif Gal visai brangus malonumas, ar ne? Ar vis tiek skalbiat rankomis namie? As kazkaip prisibijau to "sauso valymo" unsure.gif
Atsakyti
Man irgi toks klausimas iskilo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima =))): 25 gegužės 2011 - 16:10
O merino megztukus, kur irgi parasyta dry clean, tai su rankom skalbiat ar vezat i valykla? g.gif As tai su rankom skalbiu, bet biski pasitrauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 25, 17:07)
O klausykit, pvz. tas lino/silko sijonukas, tai raso, kad tik sausas valymas, tai negi visus tokius rubus tempiat i valykla ? g.gif Gal visai brangus malonumas, ar ne? Ar vis tiek skalbiat rankomis namie? As kazkaip prisibijau to "sauso valymo" unsure.gif

Viska skalbiu ranku rezimu.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 25, 17:11)
O merino megztukus, kur irgi parasyta dry clean, tai su rankom skalbiat ar vezat i valykla?   g.gif As tai su rankom skalbiu, bet biski pasitrauke  smile.gif

Su rankom ir man pasitrauke siek tiek. O pirmaji savo sutraukiau iki xxs dydzio turbut. Tai ir guli vargsas spintoje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 25 gegužės 2011 - 16:14
QUOTE(Dzinte @ 2011 05 25, 17:14)
Su rankom ir man pasitrauke siek tiek. O pirmaji savo sutraukiau iki xxs dydzio turbut. Tai ir guli vargsas spintoje doh.gif

Mano du irgi guli, iki XS susitrauke, nesugalvoju, ka daryt, ar bandyt pardavinet. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 25, 17:14)
Mano du irgi guli, iki XS susitrauke, nesugalvoju, ka daryt, ar bandyt pardavinet. rolleyes.gif

As ir nesugalvoju biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 25 gegužės 2011 - 16:15
Tai realiai but geriausia nesti i valykla unsure.gif
Atsakyti
Jei jau nesiot viska i valykla - tai bankrotas. Maniskiai susitrauke del mano zioplumo, su kitais skalbtais viskas ok.
Atsakyti
as skalbiu su rankine programa ir saltu vandeniu (ne 30laipsniu, o isvis neva tai saltas). kazkaip viskas ok iki siol tiek mano, tiek vyro rubams.
Atsakyti
aš visus j.crew rūbelius skalbiu rankom, viskas gerai kolkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 25, 15:22)
Na panasu kad didintos nemazai, turesiu uz keliu dienu, tai pasirodysiu smile.gif

Savita, baltai pavydziu tu kelniu Jums blush2.gif Mane bakardi jau anksciau nuo Ju atkalbinejo, bet kazkaip uzsiciklinau, nes turiu silkinius Jcrew marskinukus su panasios spalvos gelemis,tai man but labai tike blush2.gif Bet turbut ir geriau,kad Jus nuciupot- mano pazistama siuveja nezinau ar butu susitvarkiusi - praktiskai trimis dydziais butu reikeje mazint g.gif

p.s: va Jums, panikes ir aiskus pvz,kaip jcrew pirkejas mausto - paziurekit i tu kelniu fotke ir kaip jos atrodo ant manekenes - taigi akivaizdu,kad cia tas ju 00 dydis susegiotas ziogais,kad nuo menekenes nenukristu biggrin.gif
Papildyta:
Mergaites, o kodel isparduotuveje tiek siu megztku parduoda? g.gif as tokio xs laukiu,tai jau pradedu bijot.... nejau nekokybiski?

http://www.jcrew.com...34634/34634.jsp

Nuraminkit arba suneraminkit cool.gif
Atsakyti