QUOTE(kwee @ 2011 05 27, 13:01)
Citas, supratau, ir apskirtai ziuriu cia labai daug merginu esanciu siuo metu ne Lietuvoje. zinoma kitose salyse yra nemokamu IVF kartu, bet kaip suprantu ilgai laukti reikia... joo, kai eiles 6 men, tai is viso kankyne...
man siandien jau 8 dpi (kiek suprantu dpi - tai verciasi diena po įsodinimo)
keisti pozymiai, kazkaip pradėjo tempti, mausti, kaip pries menesines, tai vienam sone suskausta, tai kitam... oi menesiniu nenoriu dar, dar tegu kabinasi, auga, nepasiduosiu!
Nu jo nemazai cia musu jau. As UK ir iki pirmo karto gali tekti laukti iki 18men
o9 gali ir visai nemokami nepriklausyt, priklauso kur gyveni. Man is dalies pasiseke nes man paskyre 3 nemokamus ir iki pirmojo laukiau tik 6 men
, o dabar turetu buti dar maziau laukti, bet dar va net laisko is ligonines negavau kada ateit ir viska aptart. Zodziu sunku.
Kas liecia seima tai ojoj, mes gi vede 10 metu!!! aisku kad visi jei nesako tai bent galvoja, kas cia su mumis blogai. kai kurie net tokia minti drebia, kad mes norim vtik pinigus uzdirbinet (nes UK) o vaiku nenorim. Norisi taip trenkt jiems kad skaudetu kaip mums skauda sirdi, jie net nenumano, kad gal ms UK esam del to kad isgaletume darytis IVF. Jau 2 mokamus LT turejom ir zinom kiek pinigu tai kainuoja o apie stresa nei nekalbu.
Kas liecia pozymius, tai nestumo ir mmm pozymiai vienodi IVF metu, mmm pozymiai gali reiksti nestuma o "nestumo" pozymiai gali reiksti artejnacias mmm. Laikykite mergiaite ir islaukti testuku dienos ir linkiu visoms surasti savo II