Matau dar nemiegi, tai parasysiu, nes irgi nemiegu.
Mes savo klecko nesulaukiame jau daugiau nei 7 metai... dar iki vestuviu bandeme, bet nieko... Kol nesusituokeme, niekas nieko, bet tik susituokeme, prasidejo spaudimas, juodas, budavo minuciu, kada noredavosi su kocelu uzvaziuoti...bet ka ten tokiems trumparegiams pasakysi... Isvykome svetur, gal ir aciu D, cia ramiau. Yra kas zino, bet va didziausia beda, kad negaliu tevams pasisakyti, tiksliau mamai. Ji visa laika buvo ir yra pries dirbtinusvaikus, labai nusistaciusi pries tokias seimas, tai kai prasideda diskusijos ta tema, gali isivaizduoti, kokius peilius i pasirdzius jauciu... Cia gal D moko mus visus, bet labai liudna, kad tokia ziauri pamoka...nenoriu net isivaizduoti mamos veido, jeigu pavyks, niekada, o gal, kai maziukas paaugs, pasakysiu koks dirbtinasvaikas va pas mus... Vyro tevai gana solidziai reaguoja, patys yra tureje problemu, tai supranta ir tyli.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 26, 23:13)
Matau dar nemiegi, tai parasysiu, nes irgi nemiegu.
Mes savo klecko nesulaukiame jau daugiau nei 7 metai... dar iki vestuviu bandeme, bet nieko... Kol nesusituokeme, niekas nieko, bet tik susituokeme, prasidejo spaudimas, juodas, budavo minuciu, kada noredavosi su kocelu uzvaziuoti...bet ka ten tokiems trumparegiams pasakysi... Isvykome svetur, gal ir aciu D, cia ramiau. Yra kas zino, bet va didziausia beda, kad negaliu tevams pasisakyti, tiksliau mamai. Ji visa laika buvo ir yra pries dirbtinusvaikus, labai nusistaciusi pries tokias seimas, tai kai prasideda diskusijos ta tema, gali isivaizduoti, kokius peilius i pasirdzius jauciu... Cia gal D moko mus visus, bet labai liudna, kad tokia ziauri pamoka...nenoriu net isivaizduoti mamos veido, jeigu pavyks, niekada, o gal, kai maziukas paaugs, pasakysiu koks dirbtinasvaikas va pas mus... Vyro tevai gana solidziai reaguoja, patys yra tureje problemu, tai supranta ir tyli.
Gaila,kad mama taip nusistaciusi,geriau tu su ja i diskusijas nesileisk,bent jau kolkas,tik nervus susigadinsi.Seno sukirpimo zmones yra nelanstus naujoviu atzvilgiu,o ypac jeigu dar religingi.Man drauge pasakojo istorija- jos mama kaip ir dauguma mazo miestelio motereliu plake liezuviais kelias vietines mergeles,kurios pastojo nebudamoos istekejusios ir atsitik tu man taip,kad po kiek laiko ir mano drauge pastojo,tai sokas mamelei buvo,bet ji nenusileido,per prievarta istekino nedorele dukra,kad savo gero vardo miestelio taryboje nesusigadintu Taigi ir tavo mama sneka turbut nesuvokdama,kad gal netrukus vienas is tu "dirbtinu vaiku" bus jos mylimiausias anukelis ar anukele Mes kartais linke piktintis dalykais,kurie mums atrodo blogi ir nereikalingi,nes tolimi kaip kosmosas ir musu asmeniskai neliecia,o viena diena jie bac ir uzkabina mus paciu astriausiu kampu...Tai tokie pamastymai si velyva meta,o mes su mama niekada nebuvom intymiai artimos tad tokios temos neaptarinejam,tiesa sakant,nes neisivaizduoju tevu poziurio i si reikala,reiks kada uzsiminti kai skambinsiu,gal paaiskes,kad ir maniskiai dirbtinu vaiku bijo
O kokioj saly jus gyvenat,ar ten ir planuoji operacija ir Ivf ar Lt darysi?
Labas rytas damos
Pirmiausia tai puolu sveikint Vilte-kns ir Ksises Saugom vaikus saugom, gerai maitinames, nesinervuojam, neprisigalvojam ir ramiai sulaukiam teigiamo testo Vasareuk - tau galioja tas pats
Pirmiausia tai puolu sveikint Vilte-kns ir Ksises Saugom vaikus saugom, gerai maitinames, nesinervuojam, neprisigalvojam ir ramiai sulaukiam teigiamo testo Vasareuk - tau galioja tas pats
labas rytas,mergytes Betut tik 1 diena liko,linkiu jums nuostabios sventes ir puikaus oro
QUOTE(vilte-kns @ 2011 05 26, 18:41)
labas mergaites,
QUOTE(ksise @ 2011 05 26, 20:05)
sveikutes,na as jau su snaigiukais,bet va vienas labai silpnas,kazi kaip jie ar isilaikys pas mane.
ramaus jums laukimo
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 27, 01:13)
Mes savo klecko nesulaukiame jau daugiau nei 7 metai...
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 26, 22:34)
Na va kaip gerai, kad issiaiskinai, as taip megstu tuna ir jo salotas, teks atsisakyti.
As bendrauju forume, kur pas mano specus gydosi ir sulaukia , begalo dziaugiuosi del ju, begalo , siandien taip pat del vienos is ju II labai apsidziaugiau, bet kaip tu sakai, sioks toks liudesys yra....ypac, kai lauki, kada prieisi prie pagrindiniu veiksmu. Dar nesenai verkiau del diagnozes, bijojau operacijos, o dabar tik laukiu, kada viskas praeis ir galesiu pradeti su fiv“u.
Dar idomu pasidare, ar visu artimieji zino apie jusu bedeles?
Labos.
As bendrauju forume, kur pas mano specus gydosi ir sulaukia , begalo dziaugiuosi del ju, begalo , siandien taip pat del vienos is ju II labai apsidziaugiau, bet kaip tu sakai, sioks toks liudesys yra....ypac, kai lauki, kada prieisi prie pagrindiniu veiksmu. Dar nesenai verkiau del diagnozes, bijojau operacijos, o dabar tik laukiu, kada viskas praeis ir galesiu pradeti su fiv“u.
Dar idomu pasidare, ar visu artimieji zino apie jusu bedeles?
Labos.
Labas rytas.Taip idomiai ir graziai cia abo bendraujat,ikisiu ir as savo trigrasi...
Istorijos panasios,kaip ir mano.as per daktarus jau 3 metai vaikstau.Niekur jie cia neskuba,o man tas laukimas tai nuzudys artimiesiesi ir mes nieko labai nesakom.Ai,maziau zimos-ramiau miegos.As is vis nieko nenorejau niekam sakyt,bet kai pirma ivf padare,tai matyt,man ant kaktos uzrasyta buvo... Mamai irgi nieko nesakiau,nei sesei.Gal veliau.
Visos aplinkui drauges ir pazystamos masiskai siemet,o as kaip durnele...
Siandien atejo mmm,skambucio nera is ligonines.Skambinsiu pati. Jauciu uzmirso mane Sirdis dreba,kad nepasakytu jog dar vieno ciklo laukt reikes...
Mano draugei gydytojas sake,kad negalima valgyt plesriuju zuvu.Tunas,matyt,i ta kategorija ir ieina?
Visoms ramaus laukimo
Miargaites
Palieku jus porai savaiciu, ainu zenytis Grisiu pas jus jau kai busiu pradejusi visus zygius pas Trejsa, duok Dieve viskas butu gerai ir tas ilgai lauktas startas nenusikeltu
O jus graziai elkites, kurios laukiat nenervinkit vaiku, jie viska jaucia Ramybes jums ir grizus tikiuosi pamatyti daug labai gerau naujienu is jusu
Na, o mano kitos bendrazyges ir kompanjones, nepamirskit ikalt rytoj sampes As su jumis Laikykit fronta cia, nepamirskit daug sypsotis, geriausia sitaip
Viskas.Myliu buciuoju atia
Palieku jus porai savaiciu, ainu zenytis Grisiu pas jus jau kai busiu pradejusi visus zygius pas Trejsa, duok Dieve viskas butu gerai ir tas ilgai lauktas startas nenusikeltu
O jus graziai elkites, kurios laukiat nenervinkit vaiku, jie viska jaucia Ramybes jums ir grizus tikiuosi pamatyti daug labai gerau naujienu is jusu
Na, o mano kitos bendrazyges ir kompanjones, nepamirskit ikalt rytoj sampes As su jumis Laikykit fronta cia, nepamirskit daug sypsotis, geriausia sitaip
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 27, 09:08)
Miargaites
Betut1 dar karta paciu geriausiu oru rytoj ir pacios paciausios nuostabiausios sventes Ir as rytoj uz jusu laime ir sekme pakelsius taure
aciu panos uz palaikyma. ,va tik pilvas kaip butu pilnas vandens ir dar burbuliuoja.vakar eidama miegot mintyse kalbinau snaigiukus pasilikt,net ir uzmigau bekalbedama
Linkiu visoms belaukiančioms mergaitems ramaus laukimo bei teigiamo rezultato ir spaudziu kumstukus
Vakar mergaites diskutavo apie pelesini suri ir zuvis. Iskilo klausimelis, o tai siu produktu reiktu vengti po isodinimo ir nestumo metu? Ar aplamai ju reiktu atsisakyti planuojant leliu? As taip megstu ta suri
Vakar mergaites diskutavo apie pelesini suri ir zuvis. Iskilo klausimelis, o tai siu produktu reiktu vengti po isodinimo ir nestumo metu? Ar aplamai ju reiktu atsisakyti planuojant leliu? As taip megstu ta suri
QUOTE(ksise @ 2011 05 27, 08:21)
aciu panos uz palaikyma. ,va tik pilvas kaip butu pilnas vandens ir dar burbuliuoja.vakar eidama miegot mintyse kalbinau snaigiukus pasilikt,net ir uzmigau bekalbedama
Kad burbuliuoja tai gerai ,pamenu ir as kaip pastoviai gurguliuodavo
QUOTE(vasareuk @ 2011 05 26, 22:23)
...ar ten ir planuoji operacija ir Ivf ar Lt darysi?
Cia darysiuos viska.
Taip, kol musu neliecia, tol kazkaip labai smarkiai nesusimaste kalbame bet ka... o dazniausiai, kuo daugiau kazka neigiame, tas ima ir paliecia.
Taja78, skambink butinai, reikalauk demesio. Uz tuos tris nerimo metus...
Ksise, saunuole, kalbink, kalbink...