QUOTE(Beta1 @ 2011 05 26, 14:44)
Aciu mergaites dar karteli, man net truputuka nesmagu Juk cia IVF tema, o as cia krykstauju su savo vestuvem Nu bet is kart po ju, baigsis visi off topikai, gi varysiu pas Trejsa medaus menesio
koks čia nesmagu; dažnai ateinu ir tyliai pasišypsau kaip ruošiesi šiai didžiai šventei. Gražūs įspūdžiai, graži šventė tavęs laukia, smagu skaityti apie tave, automatiškai prisimenu savo laukimo paskutines dienas.. mano laiku oro prognozės irgi buvo ne tokios ir geros, bet žinant sinoptikus, jais pasitikėti negalima - Ketvirtadienis oras visai neblogas. Penktadienis - lyja kiaurą dieną, žvarbus vėjas košia kiaurai, atrodo niekad nenustos lyję.. penktadienio vakare nenumaldomai purškia lietus, rodos nesibaigs pernakt ir dar šeštadieniui liks. šeštadienis - mūsų diena - 6 val. ryto: nebelyja, bet oras neaišku koks bus.. važiuoju iš kirpyklos su taksistu kuris neslepia džiugesio, jog veža mane tokią svarbią man dieną.. jau saulutė išlenda per debesiukus. Visa diena buvo saulėta, tik keli debesiukai atnešė trumputį lietų, bet net nesušlapom, nes tuo metu buvom fotkintis..
Jau turi kažką mėlyno, kažką skolinto, kažką dovanoto?
Ir dar yra prietaras: su savim vestuvių dieną turėk pinigų. Dėk kur nori, bet turėk. Aš savo pinigėlius buvau įdėjusi į batelį Gėlių puokštės pageidautina ant stalo pasirašant niekur nedėti, o laikyti rankoje.
Aš pasiruošusi pakelti taurę už jūsų laimę. Tik nesupyk - kelsiu sultis, nuo alkoholio paskutiniu metu net purto. Manau, nesvarbu kokį gėrimą gerti, svarbu, kad gersiu už jūsų ilgą ir laimingą gyvenimą kartu