QUOTE(Beta1 @ 2011 06 17, 09:24)
Sniege555, man akyse prasviesejo paskaicius tavo posta
Vakar buvau pas Trejsa, foliu daug, 15, bijojo, kad nebutu hyperstimuliacijos, punkcija rytoj, idave dvejus vaistus vakare susileisti.Arba Ovitreli, jei E2 normalus arba diferelina, jei E2 labai aukstas.
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 17, 11:03)
Nu jo, bandau save itikinti, kad net ir prie blogiausio - 4 kiausialasciu varianto yra bent minimalus sansas, kad bent kas apsivaisintu
Nesinervink, viskas bus ok
Aš dar savo tyrimus atsiverčiau. Spalio 18d. E2 buvo 939. Pasak Treijs, mažas labai... Be to, leidaus Ovitrelį tada. Punkcija man buvo spalio 20d. Iš narkozės palatoj prabudau ir apsiverkiau, taip savęs gaila buvo...
Mažai tikėjau...
Gyd į palatą atėjo tik po kokių 5val., maniau išprotėsiu jo belaukdama
bet nieko, kančia yra kančia. Atėjo ir sako: 18 kiaušialasčių išpunktavo, pilvą spaudė, bijojo hiperstimuliacijos, vos namo išleido tą vakarą. Kokia tada buvau laiminga,
būsi ir tu, labai to linkiu. Dabar prisiminus tą atvejį, mokau save iš anksto be reikalo nesinervinti
Sėkmės ir virusą siunčiu
Čiupk
Papildyta:
QUOTE(irmuse2 @ 2011 06 17, 08:52)
Labas rytas,
noriu paklausti jūsų gal kuriai nors taip buvo. Man įkėlimas buvo birželio 14 dieną, šiandiena yra trečia diena po įkėlimo, bet labai jau pilvelį kankina mėmių skausmas, o vakar iškrito truputi rusvo crinono
Gal jau viskas, nieko nebesitikėti?
Ramiai. Ir man taip buvo, ir rudo crinono ant aplikatoriaus radau, ir pilvą mmm skausmas kankino. Ten rausiasi mažiai, tvirtinasi. Aš net 'Nėštumo biblijoje' tą sakinį pasibraukiau, kad save įtikinčiau, kad taip ir vyksta
Nesinervuok dabar. Aš sąžiningai išgulėjau iki HCG dienos. Tiesa, tos laimingos iki ašarų dienos
Ir tau taip bus