QUOTE(Delena @ 2011 06 16, 14:18)
tai iseina, kad nera ko labai bandyti, geriau iki blastocistu auginti
nezinau, ka man daktare patars, bet prasisiu auginti...
Papildyta:
Kiek prisimenu BUM situacija, tai jai idejo 2 embrioniukus, o uz keliu dienu dar ir 1 blastocistuke
ir jai pasiseke
o tai negalima puse auginti iki blastocistu, o kita puse uzsaldyti embrionais
gal as jau visai nusisneku
Galima kai kurie gyd renkasi mixuoti deda 3d embrioniukus o po to dar 1blastuke ar ten kiek..cia nuo gyd priklausys,bet as nerizikuociau ir mano gyd sake nera jokio skirtumo,ir pasisekimu % vienodas tik yra rizika iki ju uzaugint,bet ar uzaugs neaisku,i jeigu nepavyktu tai sekanciam kartui uzsaldytu gali ir nebebuti,nes neaisku ar isaugs,o po to ar atsils va..bet cia tik mano nuomone as jos niekam nekisu cia kiekvienai asmeninis pasirinkimas
Papildyta:
QUOTE(vasareuk @ 2011 06 16, 14:52)
Auginti iki blastocistu didele rizika,kartais pasiteisina,kartais ne.Man is 15 apvaisintu tik vienas uzaugo iki tikros blastocistos...ir pasiliko
24 birzelio einu pirmam scanui,meldziuosi,kad viskas butu Ok
Ar butu pasiseke su 3 dienu embrionu nezinau
Cia gal laimes dalykas
Kaip tavo maziukas,Reginiuk?
Augam augam mergyte turesim pries 1,5sav buvom scane jau sveriam 350gr :)kaip as sakau pusantro sviesto pakelio
,jauciuosi gerai,na kartais buna sveikateles trukumu,bet istversiu
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2011 06 16, 15:09)
As manau, jei is 15 uzaugo 1 iki blastocistu, o kiti ne, tai neaisku ar gimdoje uzaugtu... nes kai deda embrioniukus, tai nezino kuris galetu uzaugti iki blastocistos ir implantuotis, o va kai uzauga laboratorijoje ir ideda tai gal ir didesne tikimybe
.
bet gi pastoja ir su embrioniukais
Labaratorija pirmiausia turi tureti tam tikras geras salygas jas auginti,o gimdoje tikimybe didesne nes naturaliai keliauja ir auga,o tikimybe yra vienoda visiems manau,ka sneket del uzsaldytu tada? O va rezultatai tau pries akis