Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 15, 12:41)
Gera minti davei, reiks atidziau pasiziuret i ta savo sliuziuka, kazkaip hipnotizuoja  lotuliukas.gif

O kada punkcija nusimato, tai zinosiu rytoj, nes darys ta estradiolio tyrima, matys kiek cia dar laiko turim.Bet vienas dalykas aiskus: bus sestadieni arba pirmadieni. Nu labai jau noreciau to sestadienio  ax.gif  Reiks vakare su savo kiauside siuo klausimu pasitart  biggrin.gif

Nuojauta sako, kad sestadieni, juk jau didoki tavo folikulai buvo per paskutine perziura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 06 15, 06:53)
sveika prazuvele bigsmile.gif

o as 5ieni soliuoju pas gydytoaj, mano citomegalas pasirodo miega...ti reik naudotis proga 4u.gif

Sekmes!!! bigsmile.gif 4u.gif

Citas, tau taip pat!!! smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 15, 12:59)

Citas, o tau ką sakė gyd, kad mmm neatėjo?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Gal priimsite mane i savo buri? Antradieni uzsirasiau i VK Vilniuje, kalbesiu su daktare Meskauskiene del IVF. Gal kas pas ja lankotes ir daret IVF, kaip ji jums?

dar norejau paklausti, kada geriau daryti estradiolio tyrima? FST, LH, Prg pasidariau. O kaip daktarai skiria tuos tyrimus daryti ta cikla pries IVF, ar tinka ir truputi senesni tyrimai? Nes dariau geguzes-birzelio ciklo tyrimus, o IVF planuoju liepao-rugpjucio men. ciklu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tic-Tac @ 2011 06 14, 16:10)
Primenu, kad Gonal 450 veikimo vnt, neatidaryta pakuote, saugiai laikoma saldytuve, perleisciau uz 300 litu. pridedu  nestuke.gif virusiuka. Rasykit i AZ, arba sms 8-687 45107

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 15 birželio 2011 - 18:35
Liaba 4u.gif

ka tik parsiradau,nusikalus kaip ciucikas....
Tai va,punkcija nusimato penktadieni,tai siandien tik grizau smutkeles pasiimti ir lekiu ryt atgal smile.gif
Foliu daug,E2 3363.Pries dvi dienas buvo apie 1300,sake kaip sesiems foliams butu.Tai nesupratau kame kampas,kad skanas rodo dafiga,o E kazkaip kitaip.Na svarbu uzkilo ir viskas ok.

Rute,tai ar birzelio dvejetukai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 06 15, 17:36)
Citas, tau taip pat!!!  smile.gif  4u.gif

Aciu, nors man dar ankstoka linketi smile.gif dar tik pas sesele po savaites geros bigsmile.gif

QUOTE(egk @ 2011 06 15, 17:39)
Citas, o tau ką sakė gyd, kad mmm neatėjo?

Nieko, daktaras visai ramiai sake, kad hormonai siek tiek isbalansuoja organizma. tipo atsistatys g.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 15, 20:15)
Liaba  4u.gif

ka tik parsiradau,nusikalus kaip ciucikas....
Tai va,punkcija nusimato penktadieni,tai siandien tik grizau smutkeles pasiimti ir lekiu ryt atgal smile.gif
Foliu daug,E2 3363.Pries dvi dienas buvo apie 1300,sake kaip sesiems foliams butu.Tai nesupratau kame kampas,kad skanas rodo dafiga,o E kazkaip kitaip.Na svarbu uzkilo ir viskas ok.

Rute,tai ar birzelio dvejetukai? bigsmile.gif

Valio, tai sekmes penktadieni tada, ir Beta1 prigriebk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 06 15, 20:18)
Sveikos merginos 4u.gif

Gal priimsite mane i savo buri? Antradieni uzsirasiau i VK Vilniuje, kalbesiu su daktare Meskauskiene del IVF. Gal kas pas ja lankotes ir daret IVF, kaip ji jums?

dar norejau paklausti, kada geriau daryti estradiolio tyrima? FST, LH, Prg pasidariau. O kaip daktarai skiria tuos tyrimus daryti ta cikla pries IVF, ar tinka ir truputi senesni tyrimai? Nes dariau geguzes-birzelio ciklo tyrimus, o IVF planuoju liepao-rugpjucio men. ciklu.  g.gif

Delena, sėkmės tau kuo didžiausios. Daktarytė M. superinė - būsi gerose rankose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 15, 18:01)
Aciu, nors man dar ankstoka linketi smile.gif dar tik pas sesele po savaites geros  bigsmile.gif

Per anksti nebus niekada gero linketi. mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2011 06 15, 15:18)
Sveikos merginos 4u.gif

dar norejau paklausti, kada geriau daryti estradiolio tyrima? FST, LH, Prg pasidariau. O kaip daktarai skiria tuos tyrimus daryti ta cikla pries IVF, ar tinka ir truputi senesni tyrimai? Nes dariau geguzes-birzelio ciklo tyrimus, o IVF planuoju liepao-rugpjucio men. ciklu.  g.gif

Ir jums taip pat sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 15, 21:15)
Liaba  4u.gif

Sveika, dėl E2 aš, pamenu, visą naktį prieš punkciją nemiegojau, o visą vakarą praverkiau... Buvo mažas, Treijs dūsavo telefonu, sakė, kad kokius keturis išpunktuos tik... doh.gif O išgavo 18 bigsmile.gif Tai taip ir likau nesupratus... Gal tas E2 prieš pabaigą pakyla? Ai, koks skirtumas - svarbu rezultatas mirksiukas.gif
Tau to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2011 06 16, 08:33)
Sveika, dėl E2 aš, pamenu, visą naktį prieš punkciją nemiegojau, o visą vakarą praverkiau... Buvo mažas, Treijs dūsavo telefonu, sakė, kad kokius keturis išpunktuos tik...  doh.gif O išgavo 18  bigsmile.gif  Tai taip ir likau nesupratus... Gal tas  E2 prieš pabaigą pakyla? Ai, koks skirtumas - svarbu rezultatas  mirksiukas.gif
Tau to ir linkiu  4u.gif

O blyn, o man net nedare pries punckija jokiu tyrimu ir net neapziurejo ta diena pries punkcija mano pilvo
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 06 15, 19:18)
Sveikos merginos 4u.gif

Delena, kas del gydytojos Meskauskienes, lankausi pas ja jau ilgokai, ji superine, thumbup.gif tikrai busi gerose rankose. 4u.gif
Ji man atliko 4 IUI, (deja mums nepavyko) bet ji tikrai stengiesi del musu. wub.gif Dabar darysimes pas ja IVF, rudeni. Todel uzsuk cia dazniau ir pasipasakok kaip juda jusu reikaliukai! mirksiukas.gif O kol kas linkiu didziausios sekmes!!! 4u.gif Jums butinai pasiseks! nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti