Labas Beta1 - zmona, mama ir busima mama Sveika sugrizus, skyrelis iskart prabilo Dar kai warwara is pogrindzio vynines parkeliaus tai isvis garsu cia bus. Ko gero vasara keicia daug ka, pas jus matem ten oras tropinis tai kas gi nores namie lindeti
Keberiokst, Rute, Euromergele, Beta1 visom didziausios sekmes LV, tai bent pabires cia
As trumpai savo zinias pranesiu: kaip zinot issikovojau savo app ligonine vakar, bet nusivyliau dar labaiu, pasirodo stato i nauja eile ir mano sekantis ivf kita Kova Nesusilaikiau ir apsiasarojau nevalingai pries daktara, bet jis sake supranta mano jausmus ir dzniausiai zmones ant jo rekia ir keikia, tai as dar ne blogiausias variantas Zodziu kad ir kokia kantri as tiek nu niekaip neislaukciau MB pamates mano asaras bande tvardyti mane ir jau kabinete pasake ka nors sugalvosim. Tai va paklausiau daktaro kokios galimybes ta eile prasokti, tai sake yra vadinamas self funded ivf. Brangoka bet pigiau nei privaciai. Kaina apie 2450 + apie 1000 svaru vaistai. Privaciai kaina nuo 5000 svaru. Zodziu pamastem su MB kad vaziuoti i lietuva arba lv kaina truputi pigesne bet nelabai daug ar ne? jus zinot kokios dabar kainos? darysimes cia, tuo paciu ir dirbsim. jei lt ar lv darytume tai dar atostogas ilgas reiktu imti. Pinigai uzdirbami o kam tos santaupos jei jautiesi nelaimingas, va taip mastau. Zodziu pagalvojau va nuo vakar ir pirmadieni skambinu i ligonine tai manau mano rimtas 2-as kartas arba 4-as kartas jei sudedam ir lt buvusius turetu vykti rugpjucio menesi. dar nuleksim liepos pabaigos i lietuvele aplankyt savu ir baliuj sudalyvaut o grize griebsim jauti uz ragu jei nepavyks ir tas kartas tada jau lauksim iki to nelemto kovo menesio (tie dar 2 valstybes finansuojami ivf niekur nedingsta). Va tokios zinios is manes
Citai nu tikrai pikta,kad taip pas juos susinervinau,kai perskaiciau,lauki eiles puse metu,o nepavykus dar tiek pat ir ilgiau laukt nu siaubas,taip galima ir senatves sulaukt...labai tikiu,kad tau dabar tikrai pavyks
QUOTE(frige1 @ 2011 06 12, 15:19)
Citai nu tikrai pikta,kad taip pas juos susinervinau,kai perskaiciau,lauki eiles puse metu,o nepavykus dar tiek pat ir ilgiau laukt nu siaubas,taip galima ir senatves sulaukt...labai tikiu,kad tau dabar tikrai pavyks
Aciu Frige ir as labai noriu tuo tiketi
Citas,viskas bus tik gerai
Jei turi galimybe pasidomek kokiu vaistu reikes,LT ar LV daug daug pigiau sumokesi.Gal puses sumos vaistams tik reikes.Gonalis 900 UK kainuoja apie 400 svaru,LV 200 latu.Daugiau pirksi ,skirtumas tikrai susidarys.
O jei ta self funded darai,nemokami dar lieka ar jau nebe?
Jei turi galimybe pasidomek kokiu vaistu reikes,LT ar LV daug daug pigiau sumokesi.Gal puses sumos vaistams tik reikes.Gonalis 900 UK kainuoja apie 400 svaru,LV 200 latu.Daugiau pirksi ,skirtumas tikrai susidarys.
QUOTE(aiste 35 @ 2011 06 10, 09:10)
o tau blastutes ar embrionus sodino ? Buvau truputi atitolusi , tai nesekiau eigos . Nes jei embrionus , tai testui gal ir ber anksti , o kraujui tai pats tas .
Papildyta:
O kelinta diena tau bus pirmadieni ? Ir ka sodino ? Nes ateinanciu menesiniu pozymis , vienas is nestumo pozymiu , svarbu nenusimink anksciau laiko . Nenoriu kartotis , bet man skaudejo tai oi oi oi kaip , baisu net prisiminti . Spazmavo taip , kaip per pacias skausmingiausias memes , bet va ir neatejo . Dar gydytojai sako , kad cia gali kiausides skaudeti po stimuliacijos . Sekmes pirmadieni !
Papildyta:
O kelinta diena tau bus pirmadieni ? Ir ka sodino ? Nes ateinanciu menesiniu pozymis , vienas is nestumo pozymiu , svarbu nenusimink anksciau laiko . Nenoriu kartotis , bet man skaudejo tai oi oi oi kaip , baisu net prisiminti . Spazmavo taip , kaip per pacias skausmingiausias memes , bet va ir neatejo . Dar gydytojai sako , kad cia gali kiausides skaudeti po stimuliacijos . Sekmes pirmadieni !
man isodino embrionus.tai vat ir nieko gero,nes siandien pilva skaudejo net iki asaru,o dabar jau tept pradejo,tai reiskia sudie svajone
Ksise - keinta tau dpi ? bek greiciau kraujo leist
Citas - taip, tokia jau yra ten sistema.Butu per gerai, jeigu nemokami IVF ir dar kada nori as tavo vietoj TIKRAI net nesvarstyciau taip ilgai laukti, eiciau kryziaus kelius, bet daryciausi kazkokiu budu anksciau.Jeigu pastosi - tu isleistu pinigu net neprisiminsi.O ne duok Dieve kas negerai, tai kaip tik bus laikas nemokamam IVF kovui
Nu o as tai moraliskai kaupiuosi rytojaus dienai.Nezinau dar kaip su darbu bus, nes rytoj tik pirma diena po atostogu, o as jau stovesiu prie virsininko duru prasydama isleisti pacia pirma diena ir po to dar keleta dienu per ateinancias dvi savaites Moraliskai esu pasiruosusi deti pareiskima ant stalo ir iseiti.Tokio mano darbo grafiko gali netoleruoti Nu bet tokia yra kaina mano tikslo, tikiuosi sena gera posaki, kad tikslas pateisina priemones teks panaudoti pagal paskirti O ir siaip jauduliukas ima kaip ten tie mano foliai auga Nejauciu visiskai nieko.Bet praeita karta irgi nejauciau nieko.....tai gal cia toks mano organizmas tolerantiskas stimuliacijoms ?
Citas - taip, tokia jau yra ten sistema.Butu per gerai, jeigu nemokami IVF ir dar kada nori as tavo vietoj TIKRAI net nesvarstyciau taip ilgai laukti, eiciau kryziaus kelius, bet daryciausi kazkokiu budu anksciau.Jeigu pastosi - tu isleistu pinigu net neprisiminsi.O ne duok Dieve kas negerai, tai kaip tik bus laikas nemokamam IVF kovui
Nu o as tai moraliskai kaupiuosi rytojaus dienai.Nezinau dar kaip su darbu bus, nes rytoj tik pirma diena po atostogu, o as jau stovesiu prie virsininko duru prasydama isleisti pacia pirma diena ir po to dar keleta dienu per ateinancias dvi savaites Moraliskai esu pasiruosusi deti pareiskima ant stalo ir iseiti.Tokio mano darbo grafiko gali netoleruoti Nu bet tokia yra kaina mano tikslo, tikiuosi sena gera posaki, kad tikslas pateisina priemones teks panaudoti pagal paskirti O ir siaip jauduliukas ima kaip ten tie mano foliai auga Nejauciu visiskai nieko.Bet praeita karta irgi nejauciau nieko.....tai gal cia toks mano organizmas tolerantiskas stimuliacijoms ?
As irgi nicnieko nejauciu,toks vaizdas,kad nieko nedarau ir nieko ypatingo nevyksta.Ryt bus aiskiau
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 12, 18:15)
As irgi nicnieko nejauciu,toks vaizdas,kad nieko nedarau ir nieko ypatingo nevyksta.Ryt bus aiskiau
Beta1, T.P.Keberiokšt, oi mergaitės, patikėkit, auga tie folikulai, auga . Aš irgi nieko nejutau, nei pirmą kartą, nei šį. Gero jums derliuko .
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 12, 16:49)
Citas,viskas bus tik gerai
Aciu Aha lieka abu nemokami ivf, sitas tiesiog papildomas uz musu pinigus Man tai gonal 900 vienas pilnas kito puse piestuko liko nuo pirmo nemokamo tai galvoju gal galima bus ta sunaudoti, nes jie neprase nieko grazinti Ir butinai paklausiu daktaro kokiu vaistu reikes, nes kaip tik i lt vaziuojam tai galetume ten nusipirkt
QUOTE(ksise @ 2011 06 12, 17:44)
man isodino embrionus.tai vat ir nieko gero,nes siandien pilva skaudejo net iki asaru,o dabar jau tept pradejo,tai reiskia sudie svajone
Ksise labai gaila
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 06 12, 17:48)
Citas, perskaiciau ir pagalvojau, kokia stipri moteris, saunuole! Tikrai pavyks!
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 12, 18:38)
Citas - taip, tokia jau yra ten sistema.Butu per gerai, jeigu nemokami IVF ir dar kada nori. as tavo vietoj TIKRAI net nesvarstyciau taip ilgai laukti, eiciau kryziaus kelius, bet daryciausi kazkokiu budu anksciau.Jeigu pastosi - tu isleistu pinigu net neprisiminsi.O ne duok Dieve kas negerai, tai kaip tik bus laikas nemokamam IVF kovui
Nu o as tai moraliskai kaupiuosi rytojaus dienai.Nezinau dar kaip su darbu bus, nes rytoj tik pirma diena po atostogu, o as jau stovesiu prie virsininko duru prasydama isleisti pacia pirma diena ir po to dar keleta dienu per ateinancias dvi savaites Moraliskai esu pasiruosusi deti pareiskima ant stalo ir iseiti.Tokio mano darbo grafiko gali netoleruoti. Nu bet tokia yra kaina mano tikslo, tikiuosi sena gera posaki, kad tikslas pateisina priemones teks panaudoti pagal paskirti. O ir siaip jauduliukas ima kaip ten tie mano foliai auga. Nejauciu visiskai nieko.Bet praeita karta irgi nejauciau nieko.....tai gal cia toks mano organizmas tolerantiskas stimuliacijoms ?
Nu o as tai moraliskai kaupiuosi rytojaus dienai.Nezinau dar kaip su darbu bus, nes rytoj tik pirma diena po atostogu, o as jau stovesiu prie virsininko duru prasydama isleisti pacia pirma diena ir po to dar keleta dienu per ateinancias dvi savaites Moraliskai esu pasiruosusi deti pareiskima ant stalo ir iseiti.Tokio mano darbo grafiko gali netoleruoti. Nu bet tokia yra kaina mano tikslo, tikiuosi sena gera posaki, kad tikslas pateisina priemones teks panaudoti pagal paskirti. O ir siaip jauduliukas ima kaip ten tie mano foliai auga. Nejauciu visiskai nieko.Bet praeita karta irgi nejauciau nieko.....tai gal cia toks mano organizmas tolerantiskas stimuliacijoms ?
Nu va taip ir mastau as, kad pinigai tikrai nebus prisiminti jei turesiu maziuka ant ranku
Nu ir kas kad nejauti, aisku kad auga. As dar pagalvojau kad dozes tavo tikrai labai mazos (man buvo 225 po to kelias dienas 150) bet va gydytojas sake kad mane galejo pavesti kiausialasciu kokybe ir as va mastau gal geriau ilgiaus pastimuliuoti kad jos sau is leto uzaugtu kokybiskos negu kad kalti arklines gonal dozes kad staigiai uzaugtu. Manau kad tavo folikuliukai ramiai sau dideja ten todel ir nejauti dideliu duriu ir skausmu
O tavo darbdavys zino apie tavo gydyma? Manau kad supras ir isleis jis tave nera jam kito pasirinkimo
QUOTE(Citas @ 2011 06 12, 19:21)
O tavo darbdavys zino apie tavo gydyma? Manau kad supras ir isleis jis tave nera jam kito pasirinkimo
Eik tu, jam butu dzin ar as varau vaiku daryt ar barsciu virt i ta ryga Ta zinodama iki pat galo isliksiksiu ori ir reikalui esant iseisiu aukstai iskelta galva Kai grisiu namo, tada galesiu sukt galva ka toliau daryt.
Bet siaip, vadinasi, nera cia blogai, jeigu nieko nejauciu O ypac kai Trejsas pasake, kad tureciau pradeti jausti ta kiauside kur pilna yra, tai jau laukiau to "jausmo" issiziojus bet nepaisant mano pastangu, visai jokio jausmo Nu ir gerai, matysim ka rytojus atnes.
T.P.Keberiokt - mes koja kojon zengiam Galetumem paskui kartu ir pas nestukes iseiti Bet dar butinai susitempsim likusias cia esancias
apverkem su mb nepavykusius snaigiukus,gerai kad jis mane apramino,kad gal mum dar D nenori duot vaiku.panos sekmes jum visom,susilaukit graziu,sveiku leliuku.