QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 10, 12:45)
sveikute,
pojuciu pas mane ne per daugiausiai
krutine labai skauda ir nuotaika viena minute gera ,o kita jau nelabai bet tikiuosi,kad praeis cia tos nuotaikos, nes paciai jau ir artimiesiems nebemiela busiu:))))))
o kaip tu jautiesi?ar tau kas nors jau darosi?
as labai laukiu skano,noriu pamatyt ir isitikint ,kad tikrai esu kazkaip nesitiki man ,beto idomu pas mane vienas ar du stebukliukai
pojuciu pas mane ne per daugiausiai
krutine labai skauda ir nuotaika viena minute gera ,o kita jau nelabai bet tikiuosi,kad praeis cia tos nuotaikos, nes paciai jau ir artimiesiems nebemiela busiu:))))))
o kaip tu jautiesi?ar tau kas nors jau darosi?
as labai laukiu skano,noriu pamatyt ir isitikint ,kad tikrai esu kazkaip nesitiki man ,beto idomu pas mane vienas ar du stebukliukai
As jauciuosi gerai-krutine jautroka,ypac speneliai,bet gyventi tai netrukdo,nuotaiku svyravimu nejauciu,kartais kazkas paznaibo pilveli,bet tai nekelia diskomforto.Vienintelis tikras pozymis - nera mm,o tuo as labai dziaugiuosi,nes pas mane jos budavo ilgos ir skausmingos,tikiuosi bent 9 men ju atsikraciau
As irgi labai laukiu scano- rytoj pakartosiu testa,o pirmadieni uzsiregistruosiu scanui,nes siaip tai visai nesitiki dar.Kolkas man mano busena labai patinka- kai as zinau,o aplinkiniai dar nezino tik kartais pagauna svajingai besisypsancia