QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 07, 13:53)
Nea,va dabar kaip tik einu i pasta,siuntinuka i Graikija issiusiu.
Buciau per darba siuntus,ale durne pasakiau,kad kraujo meginys i labe eina.Galejau pasakyt,kad USB koks ir jau ryt siuntinukas Graikijoj tupetu.
Vakar skambinausi del Cikagos tyrimu,sake nauja tvarka atsiuncia rezus i namus.Tai paprasiau,kad kaip nors kitaip padarytu nes man tuoj isvaziuot reikia,tai labai labai tikiuosi,kad jei iki ryt negausiu,tai atfaksuos.
Kada tau appoitmentas? Nezinau kada dar su sekanciu startuosi?
Bet gi ir paste gali imti next day delivery, brangiau, bet manau verta.
Einu sestadieni si kalbetis ir labai tikiuosi jau suregsti plana del sekancio ivf, nes nezinomybe blogiau nei ilgokas laukimas
Mergaites dar norejau paklausti, man va teplioja jau 3 dienos, bet taip lyg rudai, lyg kraujo pasirodo, tai vel rudai. Kazkaip issigandau nes zinau kad rudas teplijimas gali reiksti endometrioze
nors man jos nenustate per dvi laporoskopijas bet sakau gal ji gali issivystyti po kiek laiko
niekaip normaliai valkatos neateina
QUOTE(vasareuk @ 2011 06 07, 14:03)
Va siandien pasiskambinau i klinika tai liepe pakartoti testa sestadieni ir tada jiems pasiskambint tai pasakys kada atvaziuoti scanui.Paklausiau - o gal kraujo testo padarytumet?Sako- testai yra patikimi tai jei rodo tai yra.Taigi,dabar lauksiu sestadienio. O del A&E tai tikrai nenoriu tuo uzsiimti,nes jauciuosi gerai ir tikrai manau,ka 4 testai meluot negali (snd pasidariau dar viena
)
Pasirodo kiekviena klinika turi savo kestenybiu,maniske ypatingai
O kokioj tu klinikoj gydaisi? Tikrai keista kaip anglijoj, jie cia tik kraujo tyrima pripazista