QUOTE(kwee @ 2011 06 03, 07:08)
sveikos,
atsiprasau, kad neuzejau vakar, bet nebuvo noro...deja, rezultatai nekokie, nenoriu jusu liudinti, tikrai tik jus nepraraskit vilties, hcg testas parode 1,2....
dar israse gydytoja pregnyl, suleido, sake crinona naudoti, bet vakar pasirode jau kraujo, siandien vel...manau, kad tenka si karta nuleisti rankas ir laukti kito karto su uzsaldytais, turiu 7 uzsaldytus embrioniukus, galbut su jais kas gausis... gaila, pirmas kartas ir nesekmingas, aisku tas skaicius virs vieneto rodo, kad kazkas kabinosi, bet is kur dabar issiaiskinti kas jam sutrukde, kad kita karta nesutrukdytu? viska mastau, bet turbut toks jau likimas, paverkiau, bet nelengveja, kai pamastai, kad vel viskas is naujo, vel laukimas, bet aisku jusu tarpe dar ne tiek ilgai yra laukianciu ir bandanciu, suprantu, kad nereikai nuleisti ranku, bet kol kas jos dar ir nelabai kyla...
jus neliudekit, negalvokit apie tai...
tai tokios zinios is mano fronto
Uzjauciu Kwee,labai stipriai tave apkabinu ir linkiu,kad kitas kartas jau tikrai butu sekmingas,laikykis saulele
Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 04, 09:33)
snd jau 9 DPI as ir vel pasidariau testa
ogi rodo vaiduokli
ir gan rysku,dabar dar labiau laukiu pirmadienio ,nejaugi isipildys pagaliau mano didziausias svajone,tokia laiminga as ,nors dar tik testas,ne hcg,bet dabar dar labiau jauciu,kad si karta mums pavyko
einu laikyt egzamina su tokia gera nuotaika
bet gal dar nuo vaistu gali man rodyti?
gal per anksti apsidziaugiau?
Linkiu gerai islaikyt egza ir sulaukti dziaugsmingojo pirmadienio,laikysiu spygas uz tave