QUOTE(kwee @ 2011 05 31, 11:26)
sveika,
man taip pat slapia labai, tai irgi manau, kad cia nuo crinone? nes kitaip tai nzn is kur kitur
beje, man siandien 12 dpi, po dvieju dienu eisiu priduoti kraujo, ziuresim, kas cia gavosi
kol kas kazkokiu pozymiu dideliu nera, skauda spenelius siek tiek, stipriau skauda, kai miegu ant pilvo, buvo keliatas stipresniu spazmu kaip pries menesines, bet kadangi spazmai dingo, o menesiniu dar nera, tai labai tikiuosi geriausioo...
kaip kitoms sekasi laukti dvi savaites?
Na man snd 9 diena,jokiu ypatingu pozymiu nera iskyrus silpnuma ir karscio bangas (isivaizduoju,kad cia per menopauze moterims taip buna arba vartojant slopinancius,bet man vartojant Synarel jokiu karsciu bangu neuzeidavo,o vakar prabudau nakti visa slapia,o ir dienos metu staiga ispila prakaitas ir pasidaro silpna,o po keliu min vel gerai).Gal kam taip yra buve,o gal cia nuo Cyclogest (Crinonas sukele alergija).Ai dar paspazmuoja pilva,taip kaip pries mm,bet krutine jokiu pokyciu nerodo,anksciau pries mm jautri budavo ir padidedavo,o dabar absoliuciai jokio aktyvumo zenklu nera
Ka gi,teks apsisarvuoti kantrybe ir laukti sestadienio.Viltis dar gyva
Tai tu darysies testa ketvirtadieni,as sestadieni,o Vilte pirmadieni,kiek ivykiu laukia,tikiuosi rezultatai mus pradziugins.
Sekmes visoms
Papildyta:
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 31, 21:50)
viskas čia yra norma
, sako, kad vaistų perteklius tik pasišalina, o kiek organizmui reikia, tiek jis ir įsisavina
.
Tikra teisybe
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2011 05 31, 13:49)
Noriu ir as tu virusiuku jei dar man liko